Укрпромбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 774775776777778 ... 1097>
Повідомлення Додано: Вів 07 лип, 2009 14:13

Re: Подскажите пожалуйста

Katerina Gr написав:У меня в укрпроме 2 депозита. Срок 1 закончился 28 марта, мне предложили продлить еще на год с теми же процентами и тогда деньги еще в ФГВ. Второй вклад заканчивается осенью, проценты получаю ежемесячно без проблем.
Мне естественно как и всем ничего не возвращают, а только отрицательно мотыляют головой и не на один вопрос я не могу получить исчерпывающий ответ.

Может кто подскажет. Могу ли я использовать вклад как оплату за обучение в университете???

Не можете.
С кокого это перепугу они свои уже (украденные у Вас) деньги будут отдавать универу за чью-то учебу.
viktorzvv

Повідомлення Додано: Вів 07 лип, 2009 14:21

i.s.k.r.a. написав:21.07.09 всі до Головного офісу Укпромбанку! За депозитами.
Було б не пагано, аби кожен з учасників форуму, хто підтримує необхідність акції протесту, повісив на відділенні Укрпрому, яке найближче до нього знаходиться, оголошення довільного змісту із закликом до всіх вкладників Укрпрому прийти на мітинг 21.07.09. Багато хто з людей не в курсі ситуації, а "нівчому не винні" працівники відділеннь продовжують чесать вкладникам про позитивні зміни і всітле майбутнє.
Звичайно оголошення будуть зривати, але його знову потрібно вішіти і просвітляти людей!!!
Всі на мітинг! Тільки всоєю активною громадською позицією ми зможемо відстояти правду.

Кроме того у каждого подъезда в доме есть доска объявлений. Сколько квартир в подъезде - столько ознакомленных.
viktorzvv

Повідомлення Додано: Вів 07 лип, 2009 14:41

Я повешу объявление после 17 00 , срывать будет некому до утра.. Но надо четко указать время и место.В таких делах нужна конкретика, а не типа - "все на выборы!" Слова про акцию или митинг могут быть любыми , но место встречи и время изменить нельзя.
Nona9

Подякував: 0 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лип, 2009 14:50

Спасибо за ответы!
:D :D :D будем ждать 21!!! У нас наверно митинга не будет в городе, хотя кто его знает!!! в банке такие, что могут сделать себе в этот день выходной :lol:
Katerina Gr

Повідомлення Додано: Вів 07 лип, 2009 15:36

Bomber написав:Здравствуй *опа - Новый год ! -

Объем Фонда гарантирования вкладов физических лиц в июне текущего года сократился на 49 млн грн и на 1 июля составил 4,53 млрд грн, говорится в сообщении Фонда.

В частности, по состоянию на 1 июля текущего года в реестр фонда включены 182 участника и три временных участника.

Как сообщается, на сегодняшний день фонд осуществляет выплаты гарантированных сумм возмещения вкладчикам ликвидируемых Европейского банка развития и сбережений, Киевского универсального банка и банка Причерноморье.
http://korrespondent.net/business/markets/893062

Приват Памбухчану и Ко за заправки деньги заплатил, заплатил . Заправки в злоге у банка. Почему деньги в банк не возвращают. И ФГВ тревожить не нужно. Это дин вопрос ответив на который и форум можно прекратить. Всё очевидно при желаниии власть имущие всё могут разрулить. Всеми уважаемый премьер много внимания уделил спорным высказываниям о махинациях в "Надра банке", а очевидные вещи происходящие в УКРПРОМЕ вроде и не замечает.
Вывести из тени сделку о продаже Альфанафты и её сотелитов и всё станет на свои места
.
Киевлянин

Повідомлення Додано: Вів 07 лип, 2009 15:38

Svetlana написав:
Bomber написав:
Svetlana написав:я тоже виню простых сотрудников своего отделения, именно они обманули меня в первых числах января - когда я хотела забрать закончившийся депозит, они умело проехались мне по ушам! А сами прекрасно знали о ситуации в банке. И на все мои вопросы дали лживые ответы, по-этому я и обратилась с заявлением в прокуратуру. Как сказал мой адвокат - это более действенно чем суд.

У меня аналогичная ситуация. :x
Сбросьте, пожалуйста, текст заявления в прокуратуру мне в личку :!:

приватні повідомлення заблоковані, можу на пошту

Буду очень признателен !
Bomber

Подякував: 1048 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лип, 2009 16:02

Как всё лихо закручено :!:
А :?:

Тимошенко "оживить" Банк Жеваго для фінансування своєї виборчої кампанії?

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко домовилась із власником банку «Фінанси та кредит» Констянтином Жеваго про умови державного рефінсування фінансової установи.

Серед фінансистів та журналістів поширюється інформація про те, що лідер ФПГ «Фінанси та кредит» Констянтин Жеваго провів неофіційні переговори з Юлією Тимошенко щодо рефінансування КБ «Фінанси та кредит» на пільгових для банку умовах.
Зокрема, за інформацією джерел, досягнуто попередньої домовленості про рефінансування банку в обсязі близько 6 млрд. грн. на умовах кредиту під 2,5 відсотка річних та застави пакету акцій у розмірі 50 відсотків + 1 акція.
Негласною умовою проведення рефінансування банку є участь Жеваго у фінансуванні президентської кампанії Тимошенко в обсязі близько 70 млн. дол.
http://politinform.org/node/854

Тимошенко дала 6 мільярдів трьом банкам

6 липня Кабінет Міністрів рекапіталізував Укргазбанк і Родовід Банк облігаціями на загальну суму 5,9 млрд. грн., тоді як 3 липня банк «Київ» отримав 3,6 млрд. грн.
У Кабміні сподіваються домовитися з Нацбанком про швидкий викуп цих паперів, щоби ще в липні вивести з банків тимчасові адміністрації і почати повернення депозитів, пише Коммерсант-Украина.
У Світовому банку відзначають, що швидка рекапіталізація цих трьох банків позитивно вплине на виділення Україні кредиту в $750 млн.
Директор департаменту Мінфіну з рекапіталізації банків Теймур Багіров повідомив, що 3 липня Кабмін направив облігації внутрішньої держпозики (ОВДП) на суму 3,565 млрд. грн. в капітал банку «Київ», а 6 липня - на 3,100 млрд. грн. в капітал Укргазбанку і на 2,808 млрд. грн. - в капітал Родовід Банку. У банках підтвердили отримання траншей.
«Після того, як буде зареєстровано збільшення капіталу, ми пропонуватимемо Нацбанку викупити ці папери», - сказав тимчасовий адміністратор Родовід Банку Сергій Щербина. Таким чином, уряд, як і планував, став власником 99,97% акцій Родовід Банку, 99,94% - банку «Київ» і 81,58% - Укргазбанку.
http://politinform.org/node/842

В НБУ запевняють, що Кабмін до кінця тижня придбає "Родовід Банк", "Укргазбанк" та банк "Київ"

В.о. голови Нацбанку Анатолій Шаповалов під час розширеної колегії Генпрокуратури, СБУ та Держмитслужби повыдомив, що рекапіталізація "Родовід Банку", "Укргазбанку" та банку "Київ" відбудеться наприкінці поточного тижня.
"Починаючи з кінця тижня, у банк "Київ", "Родовід Банк" і "Укргазбанк" держава зайде і стане майже 100-процентним власником", - сказав він, повідомляє РБК-Україна.
В.о. голови Нацбанку відзначив, що найбільш проблемними залишаються "Надра Банк" і "Укрпромбанк". Заборгованість цих банків перед зовнішніми кредиторами складає понад 1 млрд дол.
http://politinform.org/node/849
Bomber

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лип, 2009 17:17

Bomber написав:
Svetlana написав:
Bomber написав:
Svetlana написав:я тоже виню простых сотрудников своего отделения, именно они обманули меня в первых числах января - когда я хотела забрать закончившийся депозит, они умело проехались мне по ушам! А сами прекрасно знали о ситуации в банке. И на все мои вопросы дали лживые ответы, по-этому я и обратилась с заявлением в прокуратуру. Как сказал мой адвокат - это более действенно чем суд.

Буду очень признателен !

ну то адресу дайте :-)
Svetlana

Повідомлення Додано: Вів 07 лип, 2009 17:21

Svetlana написав:
Bomber написав:
Svetlana написав:
Bomber написав:

Буду очень признателен !

ну то адресу дайте :-)

alinavoi@yandex.ru
Bomber

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лип, 2009 17:29

Почти все иностранные долги реструктуризировали - одно из условий рекапитализации.

Укрпромбанк договорился о реструктуризации 95% внешних займов
http://infobanks.com.ua/news/2009-07-07-1555

Входящий в группу крупнейших Укрпромбанк договорился с внешними кредиторами о реструктуризации 70% своей задолженности.
Об этом говорится в сообщении Укрпромбанка.

"Укрпромбанк получил согласие от группы кредиторов на реструктуризацию внешней задолженности в сумме 34 млн. долларов. Ранее свое согласие на реструктуризацию задолженности банка при условии его рекапитализации государством предоставила компания Cargill. Таким образом, кредиторы Укрпромбанка подтвердили свои намерения относительно реструктуризации свыше 95% общей суммы внешней задолженности, которая составляет 120 млн. долларов", - говорится в сообщении.
tikhonov_d

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

#<1 ... 774775776777778 ... 1097>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор