Kabanchik написав:Чувствую будет 35 до конца года. Вот это отскок пошел. Сегодня на все деньги купил доллары, оставил 500 гривен на еду. Думаю до Нового года должно хватить.
Ознакомьте общественность - что в меню будет за такие деньги ?
Хреново видимо кабанчикам нынче - их вбросы очень плохо оплачиваются. До нового года 500 грн только на желуди и должно хватить.
TylerTruman_ написав:шота не густо історій хто по чому злився і чим вище 25
25.50 дають на вікні, по дзвінку сьогодні запропонували 25.70 не здавав.
Доброго вечора. Хто давно читає форум вже мав змогу переконатись, що у вас доволі консервативні погляди на валютообмін. Чи можна поцікавитись, чим керувались? Чи просто просили здати велику суму, а ви готові були розстатись тільки із частиною. Думаю у банках ви ви завтра під депозит мали би змогу відкупитись. Надто багато ми виросли за ці 2 дні.
Realist Просто поцікавився по чому візьмуть, озвучили курс, навіть суму не оголошував. Бігати по банках і збирати злите не маю бажання) На депо. можна, але можуть і відмовити в такій операції. Не раз таке було, типу нема вал. позиції ітд...
twin написав:А от за чим реально шкодую, так це що в понеділок не вибрав кредитний ліміт з грн карти. Вже сьогодні можна було фіксанути профіт і закрити кредит)
Знав би прикуп... А де логіка? 4% тільки за зняття кредитних коштів. Хіба воно того вартує?
Обменка, аптека... жаль, ломбард и "национальная лотерея" в кадр не попали, наверняка они там где-нибудь рядом, был бы полный типичный для Украины комплект
twin написав:А от за чим реально шкодую, так це що в понеділок не вибрав кредитний ліміт з грн карти. Вже сьогодні можна було фіксанути профіт і закрити кредит)
Знав би прикуп... А де логіка? 4% тільки за зняття кредитних коштів. Хіба воно того вартує?
3% в мене. Якщо порахувати на моменті, сьогоднішні курси, то вартує...
Kabanchik написав:Чувствую будет 35 до конца года. Вот это отскок пошел. Сегодня на все деньги купил доллары, оставил 500 гривен на еду. Думаю до Нового года должно хватить.
Ознакомьте общественность - что в меню будет за такие деньги ?
Хреново видимо кабанчикам нынче - их вбросы очень плохо оплачиваются. До нового года 500 грн только на желуди и должно хватить.
Если заняться собирательством на ближайшей опушке, можно одолжить 500 под проценты.
Востаннє редагувалось ruvex в Чет 03 жов, 2019 00:37, всього редагувалось 1 раз.