Моё мнение : есть большая вероятность проторговки на уровнях 27.80-27.55; а как будет на самом деле посмотрим ( нервно это все происходит , поэтому я ранее говорил лучше пропустить ; рост дальше будет )
*Відправлено з Чату
|
|
![]() Моё мнение : есть большая вероятность проторговки на уровнях 27.80-27.55; а как будет на самом деле посмотрим ( нервно это все происходит , поэтому я ранее говорил лучше пропустить ; рост дальше будет )
*Відправлено з Чату ![]() ДС - хочу Вас подякувати за терпіння.Ви кожного дня кнопаєте зелені букви,до цього добуваючи купу інфо.Форумчани ж не задумуються,яка це кропітка праця. От вчора у Вас в підсумкових зелених буквах була фраза:"Валютчики Крижополя ..."і далі по тексту.У Вас з 31 грудня ще не було свіжих крижопольсьских курсів.І це ж тільки Ви знаєте - чому.Бо Ви кожного дня телефонуєте місцевим двом кумам-валютчикам,щоб дізнатись курси і тренди. Дам форумчанам Ваш вчорашній діалог з Крижополем (ДС,буде ненормативна лексика,але з пісні слів не викину). -Добрый вечер,если можно назвать его добрым,это Дядя Саша из Днепра на связи.Что там у Вас по курсам? -(п"яным голосом,не розуміючи,хто і навіщо звонить) - Хто це ще надумав нам третього січня звонити?В нас ще,б***,три ящика водки непочатих,а вони курсами цікавляться. -А когда планируете начать работать в этом году? -(п"яне тіло все ще не допетрає,хто і навіщо йому звонить) - Почнемо десь з 19 числа.Ми вже третій день підряд на центральній площі Крижополя глушимо водку і запускаємо салюти.Є ще два мішка салютів.Плануємо тут гужбанити до ранку 19 числа.А 19 числа,як і кожного року,приїжджають на таксі з дому наші жінки,вкидають нас в машину,везуть нах*** до найближчої ополонки,роздягають і кидають нах*** в ополонку.І тільки після 30 секунд в ополонці ми миттєво тверезіємо і повертаємось "на грішну землю".Запой закінчується,ми вилазимо з ополонки,витираємось рушниками,вдягаємось в чистий одяг і їдемо на точку обміну валюти. Востаннє редагувалось tea в П'ят 04 січ, 2019 18:22, всього редагувалось 1 раз.
![]() Перес чесно написав, що не відкупив, порахував, поміркував, але це теж запланована стратегія. *Відправлено з Чату
![]() Re: Валютный рынок в контекстекабаны берут от 10 к только по 28.05 в Киеве
![]()
ДС випередив думку, хотів поєднати написане Вами в «зелених буквах» продовження відкупу доляра репатріантами і допис Сибарита про незначну пропозицію доляра на 8 січня, Якщо і коррахунки відростуть , бо буде проведено аукціон з ОВДП , є шанс на «бичій» МБ . *Відправлено з Чату
![]()
Ну шо встиг друг скинуть по такій ціні?! Бо сьогодні по більшій, я так розумію, йому було б не комільфо!
![]()
Перес обычно менее агрессивен... Чой то седня пошло нетак.... ![]() Простите, с полным уважением. ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|