flyman написав:Ага, булочки "Малятко" літом 2018 6 грн. 5шт, вчора 11,75. Квиток на електричку був 8 став 11 грн. Інфляція 6%. Ага-ага.
А чого ви літо з кінцем грудня порівнюєте? Якщо не вистачає грошей, переходьте з «малятко» на яйця – річна дефляція 88,9% . Можна поливати олією, щоб у горлі сухо не було (річна дефляція 99,5%) . А якщо грошей багато, то замість електрички купляйте і їздіть власним авто або іншими транспортними засобами (річна дефляція 92,7 %), тим більше, що паливо і мастило теж дешевшають (річна дефляція 87,4%,)
Мережеві оператори 24 грудня знизили ціни на бензини і дизельне паливо на 0,5-1 грн за літр. Про це повідомляє enkorr з посиланням на дані щоденного моніторингу роздрібного ринку.
На выходных пойдет саморазогрев. Когда диджитализаторы протрезвели и выйдут на работу - развернут "штаб борьбы с дорогим долларом" (ближе к середине января) Если будут сбивать курс интервенциями - в третьей декаде января можно сливаться. Если будут ограничивать обмен - ходлить
Загальна добова ліквідність 67 582,69 + 32 940 - 0.00 = 100 522,69(116 121,60 − 15 598,91) млн. гривень.
Загально добова ліквідність таки ЗАШКАЛЮЄ.
Хоча вона і впала та, загалом, навіть коррахунки на рівні середньої загально добової величини!
А це, немає слів, лише вигуки: Двотижневі залучення НБУ 13,5%(15,5%): 93 229(61)-72 360(56) = + 20 869 млн. гривень і вже 61 банк долучився до НЕРИНКОВОЇ кормушки!
PS В мене був маленький KPI на цьому форумі. Я бажав писати так, щоб кількість лайків перевищила кількість постів! Це сталося в попередньому посиланні. Я виконав своє завдання до кінця цього року .
Дякую всім хто знайшов щось потрібне для себе в моїх дописах
Хай щастить і з Новим роком!
Востаннє редагувалось s0v7a в Суб 28 гру, 2019 12:16, всього редагувалось 2 разів.
Вкладчик1234 написав:На выходных пойдет саморазогрев. Когда диджитализаторы протрезвели и выйдут на работу - развернут "штаб борьбы с дорогим долларом" (ближе к середине января) Если будут сбивать курс интервенциями - в третьей декаде января можно сливаться. Если будут ограничивать обмен - ходлить
Уже пошли вербальные интервенции от НБУ.
У Нацбанку не бояться, що українці почнуть конвертувати гривневі депозити у валюту, якщо банки знизять ставки.
Таку думку висловила перша заступниця голови НБУ Катерина Рожкова в інтерв’ю порталу «Мінфін».
Навіть якщо дохідність гривневих депозитів впаде, такі вклади залишаться вигіднішими, ніж валютні.
«Ставки за депозитами в доларах, якщо не брати Укрексім і Ощад — 1-1,5% річних, а в гривні — нехай впадуть до 13%, але різниця все одно значна. Тому я не бачу економічного сенсу в тому, щоб забирати гроші з банківської системи при економічно обгрунтованому зниженні депозитних ставок. Люди не зароблять, а втратять, якщо будуть віддавати перевагу іноземній валюті замість гривні», — заявила Катерина Рожкова.