|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 14 лис, 2014 16:21
хуторянка написав:Квесторе_поверніться как Вы думаете на сколько можно фарворднуться в гривне и на какой срок в этом банке? 
Ох... і не хочеться ....ніяких порад давати. Ризикую то я своїми....а тут ще й ВАшими ....буду ризикувати. Десь так майже до Нового Року (2015) в гривні сиджу тут....але суми мізерні...ще старі стовпчики....які не поповнював. По новому заходити боюся...з цими новими американо-європейськими інвесторами. Банчик не розвивається.... Хоча зобовязання перед вкладниками виконує без збоїв..... ну і інші плюшки тут є.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лис, 2014 18:37
І я про те, що в магазинах якось косо дивляться. Думаю або не користуватися або перевипустити Що офіційний представник скаже?
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 14 лис, 2014 20:05
Квесторе_поверніться написав: хуторянка написав:Квесторе_поверніться как Вы думаете на сколько можно фарворднуться в гривне и на какой срок в этом банке? 
Ох... і не хочеться ....ніяких порад давати. Ризикую то я своїми....а тут ще й ВАшими ....буду ризикувати. Десь так майже до Нового Року (2015) в гривні сиджу тут....але суми мізерні...ще старі стовпчики....які не поповнював. По новому заходити боюся...з цими новими американо-європейськими інвесторами. Банчик не розвивається.... Хоча зобовязання перед вкладниками виконує без збоїв..... ну і інші плюшки тут є.
С "Барсиком дружу" давно  -года 4ре активно. пока единственным недостатком(как по мне) является неторопливая переброска денег на карту посредством внешнего платежа 
Востаннє редагувалось хуторянка в Суб 15 лис, 2014 00:21, всього редагувалось 1 раз.
-
хуторянка
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лис, 2014 20:24
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 14 лис, 2014 23:56
Client2 написав:Support BForward Відповідно до діючих регламентів при здійсненні переказу з поточного, в т.ч. Ощадного рахунку, на картковий рахунок, кошти зараховуються протягом 72 годин Чё пристали к банку? Скажите еще спасибо, что не в течение 72 дней ... С одного внутрибанковского счета на другой. Вы хоть представляете, сколько это трудов?Да за столько трудов надо еще комиссию по 8% в день брать (в течение всего вышеозначенного срока). А то разогнались тут нашару (да еще и быстро) деньги между текущими счетами туда-сюда гонять (2620 и 2625 - это все текущие счета). Но, облом-с. Тут Вам не как ...
Після того, як мені Сбер кілька днів тому два дні проводив платіж між двома моїми картковими рахунками (всередині банку !), я вже не впевнений навіть, за скільки днів наперед по якій кредитці треба гасити заборгованість. Refund з PayPal теж щось дуже довго на карту Дельти "заходить". Так що в Барсіка в цьому плані все стабільно... погано. P.S. Дурять вони з 8% за зняття і 1,5% за конвертацію по комерційному курсу - ніхто за 30 днів не попереджав.
-
she_ne_investor
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 387 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 лис, 2014 00:45
she_ne_investor написав:P.S. Дурять вони з 8% за зняття і 1,5% за конвертацію по комерційному курсу - ніхто за 30 днів не попереджав.
ясен пень только отнекиваются, мол, в отделениях объявления были для ознакомления за 30 дней
-
kievenerg
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 лис, 2014 13:41
коллеги, научите плохому )) как вывести "по нулевке" (без комиссии) деньги? безнал заход в банк на счет-снятие наличными. валюта - гривня. у меня есть БВК голд. Туда можно перечислять с другого банка? зы. раньше пользовался дельтой, пока не умерла. теперь в поисках альтернативы. ззы. да, если 25к - единственное препятствие, вполне устроит. готов снимать не за один день. спасибо! 
-
San
-
-
- Подякував: 2331 раз.
- Подякували: 2612 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 лис, 2014 15:33
kievenerg написав:ясен пень только отнекиваются, мол, в отделениях объявления были для ознакомления за 30 дней
В Терре тоже так было, в договоре было прописано, что условия могут менятся и об этом надо узнавать из инф. стендов в отделениях, на самом деле меняли как хотели и никаких стендов не было...
-
ignorabimus
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
|