Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
радость написав:Кто-то оформлял он лайн вклад в долларах или евро , сколько там реально добавляют % по программе лояльности ? Спасибо .
Не страшно им валюту нести ?
Я человек темноватый в этих вопросах , если знаете что-то нехорошее про них , то поделитесь с форумчанами .Раньше то банк был нормальный .
Тут в Україні нехорошого про Фарсік не чути в сенсі деполюдей. А ось кредолюдей Фарсік....образив...років 2 тому. Є певні труднощі в татечка Фарсіка в Московії.....Таріко Сан він зветься. Сам супостат вимушений допомагати.....ось це в грудні 5 млрд підкинув русрябчика. Ну і руснарід троха кредити почав гірше в Руському Стандарті обслуговувати....там у них теж криза на дворі.
радость написав:Кто-то оформлял он лайн вклад в долларах или евро , сколько там реально добавляют % по программе лояльности ? Спасибо .
Не страшно им валюту нести ?
Я человек темноватый в этих вопросах , если знаете что-то нехорошее про них , то поделитесь с форумчанами . Чем он хуже , к примеру , чем БМ ? Раньше то банк был нормальный .
Я думаю сам им немного перенести с Привата поэтому и спрашиваю
Ukrainian написав:Пока остановился на нем и трасте
Валюту в Форвард, а гривну в Траст, или в Траст тоже валюту? (В Трасте баланс похуже)
Валюту сюда а в траст ничего передумал добрые люди помогли В гривне у меня только около 2.5% от всех сбережений под 18% лежит со свободным доступом на текущие расходы
Депозит "Крок назустріч" можна поповнювати 3 чи 5 кратно від первинного внеску? А то в банкінгу пише 5 кратне, а на сайті 3-х кратне. Чи є якісь заморочки з цим депозитом типу договір на 520 днів на всі терміни/ставка не фіксована і т.д.?
Haza написав:Депозит "Крок назустріч" можна поповнювати 3 чи 5 кратно від первинного внеску? А то в банкінгу пише 5 кратне, а на сайті 3-х кратне. Чи є якісь заморочки з цим депозитом типу договір на 520 днів на всі терміни/ставка не фіксована і т.д.?
Про поповнення точно не знаю (принаймні зараз 3-кратне є)...але Фарсік може довільно під час дії депозиту умови поповнення змінювати. Додаткових термінів немає, 367 днів максимальний.