|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:51
Haza написав:Щойно отримав смс з кодом підтвердження для входу в банкінг. Але я не виконував вхід сьогодні взагалі. Як мені глянути в банкінгу хто заходив а нього???
Хтось ввів Ваш вірний логін і пароль. Бігом змінювати - поки там ніхто не покуралесил. Здається остання дата і час входу там висвічується. А хто? Ніхто крім Вас може вірно залогінитись. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:54
tatop написав: Haza написав:Щойно отримав смс з кодом підтвердження для входу в банкінг. Але я не виконував вхід сьогодні взагалі. Як мені глянути в банкінгу хто заходив а нього???
Хтось вів Ваш вірний логін і пароль. Бігом змінювати - поки там ніхто не покуралесил. Здається остання дата і час входу там висвічується. А хто? Ніхто крім Вас може вірно залогінитись. 
Вже змінив пароль. Остання дата входу стоїть сьогодні і час 13:37 - це був ТОЧНО не я. Я зайшов через 3 хв. Хтось знає виходить пароль і код підтвердження з смс дізнався! Дуже цікаво.
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:56
Support BRS написав: tatop написав:Кievlyanka, так пора чинити Руський Скандаль. Чому ігнорується запитання про пенсіонера на яке навіть я, простий пересічний з вулиці знаю відповідь? 
Доброго дня, шановний tatop! Запевняємо Вас, що жодне запитання не залишається без уваги співробітників Банку. Деякі затримки з відповіддю пов’язані з узгодженням інформації, що надається. Сподіваємося на розуміння. kievlyanka, Ответ на ваш вопрос находится на стадии подготовки и будет опубликован в ближайшее время. Приносим свои извинения за задержки.
конечно, я жду и пенсионер тоже 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 15:00
Haza написав: tatop написав: Haza написав:Щойно отримав смс з кодом підтвердження для входу в банкінг. Але я не виконував вхід сьогодні взагалі. Як мені глянути в банкінгу хто заходив а нього???
Хтось вів Ваш вірний логін і пароль. Бігом змінювати - поки там ніхто не покуралесил. Здається остання дата і час входу там висвічується. А хто? Ніхто крім Вас може вірно залогінитись. 
Вже змінив пароль. Остання дата входу стоїть сьогодні і час 13:37 - це був ТОЧНО не я. Я зайшов через 3 хв. Хтось знає виходить пароль і код підтвердження з смс дізнався! Дуже цікаво.
Дзвонив я у підтримку, нічого в них не відображаєть і допомогти нічим не можуть. Support BRS Ви можете дізнатися через ІТ відділ хто (ip-адресу) в 13:37 входив у банкінг і взагалі як таке можливо. Дякую
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 13 лют, 2013 15:01
Haza, слухайте це дуже серйозна інфо. Тут слід щоб Руський Стандарт провів дуже серйозне розслідування. Це по суті взламана система входу в ІБ БРС. Може навіть письмово зверніться щоб провели розслідування. Ну і логін обовязково поміняйте на всякий пожарний.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 15:07
tatop написав:Haza, слухайте це дуже серйозна інфо. Тут слід щоб Руський Стандарт провів дуже серйозне розслідування. Це по суті взламана система входу в ІБ БРС. Може навіть письмово зверніться щоб провели розслідування. Ну і логін обовязково поміняйте на всякий пожарний.
В мене є така підозра, що самі програмісти входили в банкінг, бо вирішують проблему не правильного відображення автопролонгації. Два дні назад дзвонили з підтримки щоб я перевіри чи коректно вже відображається, але все було без змін.
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 13 лют, 2013 15:13
BVA написав:На прошлой неделе заказал карту Виза электрон. Долго в отделении объяснял что к чему. В понедельник перезвонили с Киева. Сказали, что карта заказана классик. Опять объяснял, что карта нужна электрон. Больше не звонят, думаю, к концу недели получу свою Визу электрон, наконец!!!
Это будет кредитная карта? С лимитом 0?
-
Irinka
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 15:15
Haza написав: tatop написав:Haza, слухайте це дуже серйозна інфо. Тут слід щоб Руський Стандарт провів дуже серйозне розслідування. Це по суті взламана система входу в ІБ БРС. Може навіть письмово зверніться щоб провели розслідування. Ну і логін обовязково поміняйте на всякий пожарний.
В мене є така підозра, що самі програмісти входили в банкінг, бо вирішують проблему не правильного відображення автопролонгації. Два дні назад дзвонили з підтримки щоб я перевіри чи коректно вже відображається, але все було без змін.
Думаю що ні. В них є свої права доступу і вони не знають (принамні не повинні знати) Ваш логін і пароль. Хоча.... в Руському Стандарті можливі свої заморочки.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 15:28
Irinka написав: BVA написав:На прошлой неделе заказал карту Виза электрон. Долго в отделении объяснял что к чему. В понедельник перезвонили с Киева. Сказали, что карта заказана классик. Опять объяснял, что карта нужна электрон. Больше не звонят, думаю, к концу недели получу свою Визу электрон, наконец!!!
Это будет кредитная карта? С лимитом 0?
Если все будет, как я заказывал, то да. Но уж оччччччень долго просил менеджера поставить кредит в 0. До сих пор не пойму, в чем проблема???
-
BVA
-
-
- Заблокований
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 16:06
BVA написав:Если все будет, как я заказывал, то да. Но уж оччччччень долго просил менеджера поставить кредит в 0. До сих пор не пойму, в чем проблема???
Все хотят заработать - модель ведь понятна. Поставят лимит, вы будете пользоваться за счет своих средств, но вероятность того, что в какой-то момент понадобятся кредитные средства, всегда присутствует. А как планируете пользоваться картой? Так понимаю, что будете юзать виза мани трансфер? снятие по кредитке своих средств будет бесплатным, согласна, процент на положительный остаток присутствует.. в принципе, почти банк в кармане получается.. но бвк можно пополнять в куче киосков бесплатно, с кредиткой такое не получится. думаю, нужно проанализировать, что можно потерять
-
Irinka
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
|