|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:13
Irinka написав:Ну, думаю, это довольно специфические случаи, обычно они рассматриваются с индивидуальным подходом. И это хорошо
так специалиста нужно такого еще пригласить, который понимает данного клиента или на бумаге свои желание ему выписывать?
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:17
kievlyanka написав: Irinka написав:Ну, думаю, это довольно специфические случаи, обычно они рассматриваются с индивидуальным подходом. И это хорошо
так специалиста нужно такого еще пригласить, который понимает данного клиента или на бумаге свои желание ему выписывать?
Можно на клавиатуре набирать. Думаю, такие люди умеют коммуницировать с окружающим миром - бумага, компьютер и т.д.
-
Irinka
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:18
Кievlyanka, так пора чинити Руський Скандаль. Чому ігнорується запитання про пенсіонера на яке навіть я, простий пересічний з вулиці знаю відповідь? 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:32
tatop написав:Кievlyanka, так пора чинити Руський Скандаль. Чому ігнорується запитання про пенсіонера на яке навіть я, простий пересічний з вулиці знаю відповідь? 
..та що ви така "швидка настя " ?..як і киянка...питання задано - на питання буде відповідь.... можливо вже помітити , що представник дає відповіді по мірі надходження . а якщо потрібна додаткова консультація - то питання відсилається до фахівця . Я особисто помітив ..що і на питання які давались представнику банку і на які швидше відповіли форумчани - представник все одно дає додатково і свою відповідь ). tatop - ви мабудь забули..як тут було без представника банку ..? питань багато , а відповідей ..так тільки чим поділяться форумчани..ото ж цінуйте можливість задати питання представнику банку і тут отримати відповідь ..не так багато банків на цьому сайті надають таку можливість .
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Сер 13 лют, 2013 14:35, всього редагувалось 1 раз.
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:35
tatop написав:Кievlyanka, так пора чинити Руський Скандаль. Чому ігнорується запитання про пенсіонера на яке навіть я, простий пересічний з вулиці знаю відповідь? 
Доброго дня, шановний tatop! Запевняємо Вас, що жодне запитання не залишається без уваги співробітників Банку. Деякі затримки з відповіддю пов’язані з узгодженням інформації, що надається. Сподіваємося на розуміння. kievlyanka, Ответ на ваш вопрос находится на стадии подготовки и будет опубликован в ближайшее время. Приносим свои извинения за задержки.
-
Support BForward
-
- Представник банку
-
- Заблокований
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:42
Support BRS написав: tatop написав:Кievlyanka, так пора чинити Руський Скандаль. Чому ігнорується запитання про пенсіонера на яке навіть я, простий пересічний з вулиці знаю відповідь? 
Доброго дня, шановний tatop! Запевняємо Вас, що жодне запитання не залишається без уваги співробітників Банку. Деякі затримки з відповіддю пов’язані з узгодженням інформації, що надається. Сподіваємося на розуміння. kievlyanka, Ответ на ваш вопрос находится на стадии подготовки и будет опубликован в ближайшее время. Приносим свои извинения за задержки.
Можливо причина в тому, що Ви обслуговуєте не тільки цю гілку а і багато інших і просто руки не доходять. А про спеціаліста це так, для заспокоєння клієнта? Я з розумінням до цього відношусь. Але поСкандалити слід з солідарності з Киянкою. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:46
Щойно отримав смс з кодом підтвердження для входу в банкінг. Але я не виконував вхід сьогодні взагалі. Як мені глянути в банкінгу хто заходив а нього???
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:48
Support BRS ПОЧЕМУ НА ДЕБЕТНОМ ПРОДУКТЕ БВК НЕЛЬЗЯ ОТКЛЮЧИТЬ ОВЕРДРАФТ?(Кроме как надеждой "подставить" клиента я это объяснить не могу ) ПОЧЕМУ ДО СИХ ПОР НЕ РЕШЕН ВОПРОС С НЕПРАВИЛЬНЫМ ОТОБРАЖЕНИЕМ в ИБ ИНФОРМАЦИИ ПРО АВТОМАТИЧЕСКОЕ ПРОДЛЕНИЕ ДЕПОЗИТА?
-
Skalv
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:49
tatop написав:Можливо причина в тому, що Ви обслуговуєте не тільки цю гілку а і багато інших і просто руки не доходять. А про спеціаліста це так, для заспокоєння клієнта? Я з розумінням до цього відношусь. Але поСкандалити слід з солідарності з Киянкою.
мне скандалить не нравится, а вот конструктивные замечания очень люблю высказывать 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:49
Irinka написав: -VICTOR- написав: riwalir написав:Support BRS Разрешается иметь клиентам обе карты одновременно: и "Банк в кармане", и "Фокстрот мгновенный"?
а почему нет?..да это возможно) только Фокстрот мгновенный карта системы MasterCard
Банк в кармане теперь тоже на мастере  Судя по комментариям на форуме продукт на визе еще нужно постараться оформить 
На прошлой неделе заказал карту Виза электрон. Долго в отделении объяснял что к чему. В понедельник перезвонили с Киева. Сказали, что карта заказана классик. Опять объяснял, что карта нужна электрон. Больше не звонят, думаю, к концу недели получу свою Визу электрон, наконец!!!
-
BVA
-
-
- Заблокований
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-