|
|
![]() А где пишет что с завтрашнего дня? Список банков по городах, где можно посмотреть?
![]() Есть новость на сайтеГоловна сторінкаНовини
ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИПЛАТИ ВКЛАДНИКАМ АТ «ІМЕКСБАНК» З 28 квітня 2015 року ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ІМЕКСБАНК» (далі – АТ «ІМЕКСБАНК») починає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 27 січня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати коштів будуть здійснюватися через установи семи банків. Банк, що здійснює виплату коштів, визначається залежно від місця укладання договору банківського вкладу/рахунку з АТ «ІМЕКСБАНК». ![]() Re: ІМЕКСБАНКМісце укладання договору банківського вкладу/рахунку з АТ «ІМЕКСБАНК»
Банк, що здійснює виплату коштів Автономна республіка Крим ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК» м. Севастополь ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК» Iвано-Франкiвська область АБ «УКРГАЗБАНК» Вiнницька область ПАТ «МИХАЙЛІВСКИЙ» Волинська область ПАТ «УКРСОЦБАНК» Днiпропетровська область ПАТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» Донецька область ПАТ «УКРСОЦБАНК» Житомирська область АБ «УКРГАЗБАНК» Закарпатська область АБ «УКРГАЗБАНК» Запорiзька область ПАТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» Кiровоградська область АБ «УКРГАЗБАНК» Київська область ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК» м.Київ ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК» Львiвська область ПАТ «ПУМБ» Луганська область АБ «УКРГАЗБАНК» Миколаївська область ПАТ «УКРСОЦБАНК» Одеська область ПАТ «ПІВДЕННИЙ» Полтавська область ПАТ «МИХАЙЛІВСКИЙ» Рiвненська область ПАТ «МИХАЙЛІВСКИЙ» Сумська область ПАТ «МИХАЙЛІВСКИЙ» Тернопiльська область АБ «УКРГАЗБАНК» Харкiвська область ПАТ «ПУМБ» Херсонська область ПАТ «УКРСОЦБАНК» Хмельницька область АБ «УКРГАЗБАНК» Черкаська область ПАТ «УКРСОЦБАНК» Чернiвецька область АБ «УКРГАЗБАНК» Чернiгiвська область ПАТ «МИХАЙЛІВСКИЙ» ![]() Re: ІМЕКСБАНКкто в теме подскажите...могу ли я получить через банк который я хочу....из списка выдающих по имексу...а не подтянутого по факту??? Спасибо заранее.
![]() Re: ІМЕКСБАНКПозвонил в ПУМБ, они еще не знают что должны с сегодняшнего дня выплачивать по Имэксу.
![]()
|
|