Не знаю как вчера, в Симфере в начале марта, в первых числах в банкомате было 5 по 500. У нас тут по многим банкам есть дополнительные лимиты, которые значительно меньше общеукраинских. Ладно, мне как экс-таврийцу уже не страшно, будем наблюдать

|
|
![]() Не знаю как вчера, в Симфере в начале марта, в первых числах в банкомате было 5 по 500. У нас тут по многим банкам есть дополнительные лимиты, которые значительно меньше общеукраинских. Ладно, мне как экс-таврийцу уже не страшно, будем наблюдать ![]()
![]()
Пушистый зверек постучался в дверь к Терре.500 грн на покупки - это нечто. ![]() Re: Терра БанкЗ грудня 2013 р. новим акціонером «ТЕРРА БАНКу» став Сергій Дмитрович Клименко
21.03.2014 Інформуємо вас, що з грудня 2013р. новим акціонером банку став Сергій Дмитрович Клименко, який одночасно є Головою Наглядової Ради банку. З грудня 2013 року пан Руслан Циплаков – власник «Метал Юніон» та «Південкомбанку» - не є акціонером «ТЕРРА БАНКу». Новий акціонер поставив перед керівництвом «ТЕРРА БАНКУ» стратегічні завдання щодо забезпечення надійної роботи банку, наданню клієнтських послуг на високому професійному рівні, максимальному збереженню довіри клієнтів. Підтвердженням реалізації наданої стратегії є прибуткова та динамічна поточна діяльність «ТЕРРА БАНКу». Тільки за 2013 рік приріст обсягів вкладів населення банку склав 35%, в той час як цей же показник по всій банківській системі знаходився на рівні 19%. Окрім цього, «ТЕРРА БАНК» активно розширює свою мережу відділень по всій Україні, підключає нові системи грошових переказів та запускає власний цілодобовий інформаційно–довідковий центр. Також «ТЕРРА БАНК» удосконалює сервіс щодо обслуговуванням платіжних карток – у зв’язку з цим, банк впровадив інноваційний сервіс мобільного банкінгу. Сергій Клименко не належить до жодної політичної партії. Він - авторитетний і професійний фінансист і юрист. Має 20-річний досвід роботи на фінансовому ринку та ринку нерухомості України. Він, як і банк, - аполітичний. Займається виключно питаннями бізнесу та розвитком власних активів, серед яких будівництво та продаж житлової та комерційної нерухомості, управління фінансовими активами. За словами Голови Наглядової Ради Сергія Клименко: «У банка є усі можливості та ресурси для забезпечення ефективної діяльності для подальшого стрімкого розвитку нашої фінансової установи. Результати роботи ПАТ «ТЕРРА – БАНК», а головне, загальний тренд та темпи розвитку, безумовно свідчать про вірно обрану стратегію та якісний набір тактик з боку як керівництва банку, так і його команди». ![]()
Когда погибала Таврика - карты блоканули вроде-бы сразу и полностью (в день выплаты процентов) и закрыли отделение, в мирное время...
![]() Re: Терра Банк про лимиты и депозиты1. лимиты - согласно инфо по КЦ самого банка , то ведутся работы на оборудовании ПЦ
сроки и возврат с прежним лимитам - неизвестно 2. депозиты 7 дней - вклад , который пролонгируется через каждые 7 дней под высокую ставку 25% . При этом вклад , если открыли во вторник например , то в любой вторник в течении 90 дней с момента открытия можно письменно в отделении закрыть свой вклад .проценты начисляют на отдельный счет 28 числа по окончанию депозита вклад возвращается на счет НА ВИМОГУ Можно открыть депозит без обмежень. сейчас ставка 25% и вклад бессрочный банк может самостоятельно за 1 месяц уведомить через информационные стенды об изменении ставки . Впрочем если открыли вклад 7 дней , можно параллельно открыть и без обмежень . По вкладу без обмежень условие - за 2 дня заказ на снятие денег ( это минус на сегодня - вклады с возможностью пролонгироваться каждые 7 дней под интересный процент + бессрочный вклад со временно свободным снятием . Думаю что если инфо про банки , на базе которых совершались конверт-центры , в них будет отмечена ТЕРРА , то условия возможно отменят несмотря на пункт в договоре про ГК и п.1060 про возможность досрочно забрать в полном обьеме уведомив за 5 дней
|
|