Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 10271028102910301031 ... 1243>
Повідомлення Додано: Чет 27 січ, 2011 11:52

мастер

деньги с депозитов выдаются через кассу по тем же лимитам (при наличии кэша), заблокированы (временно) только карточные счета...
Marisha

Повідомлення Додано: Чет 27 січ, 2011 11:57

[b]Marisha[/b]
а мені потрібно знімати не по 100 а по 1750 грн в день в магазині!!! І що тепер мені робити - дякувати родовіду????????????
vik-2604

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 січ, 2011 12:00

Marisha написав:мастер

деньги с депозитов выдаются через кассу по тем же лимитам (при наличии кэша), заблокированы (временно) только карточные счета...
Classif

Повідомлення Додано: Чет 27 січ, 2011 12:02

vik-2604

лично Вам? Для начала прекратить писать гадости...
Marisha

Повідомлення Додано: Чет 27 січ, 2011 12:09

[b]Marisha[/b]
я гадості не пишу!!!!!!!! Я пишу правду. Якщо потрібні гроші, а банк все заблокував - то що я повинен Розводовіду дякувати по твоєму чи як????????????????
vik-2604

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 січ, 2011 12:14

chipmunk написав:тільки що хотів поповнити тіліпон київстар через сайт. фігвам. астрою поповнив без проблем...

Пополнить телефон (МТС) с карты у меня не получалось ещё в октябре-ноябре прошлого года, не говоря уже за хронически пустые банкоматы (Днепропетровск)...
morino

Подякував: 15 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 січ, 2011 12:19

Marisha
А как Вы думаете для миллионов обманутых вкладчиков, что лучше гадости(горькая правда)
или сладкая и убаюкивающая ложь?
Vlad59

Повідомлення Додано: Чет 27 січ, 2011 12:20

Сайт Подробностей Интера просит сообщать о новостях, но ни разу его сотрудники мне не ответили на электронные письма и не позвонили по указываемому номеру мобильного телефона( как впрочем всегда и везде). И такой ОТСТОЙ по всей стране. Потому что страны НЕТ !!!... :?: :?: :?: ... Для меня, как и для каждого клиента Родовид банка нужна ТОЛЬКО ПОЛНАЯ ОФФИЦИАЛЬНАЯ ПРАВДА ОБ ИСТИННОМ СОСТОЯНИИ ДЕЛ и что будет дальше, и когда это будет???... И очень важно дождаться первого комента, что кто-нибудь смог получить или какие-нибудь деньги в кассе или по карте, или провести оплату по торговому терминалу.... :?: :?: :?: ... Спасибо ВАМ люди и ВСЕМ низкий поклон...
adenium

Повідомлення Додано: Чет 27 січ, 2011 12:23

чесно кажучи дуаю просто треба заспокоїтись vik-2604, бо від того, що ми нервуємось нічого не зміниться. а здоров'я своє можна зіпсувати.
У мене у батьків аналогічне проблема. Читаю постійно цю гілку, рідко правда пишу тут. РІк назад намагалась відмовити батьків віддавати сюди свої заощадження, але не послухались і вийшло, що я була права (((((
Думаю тепер вже нарешті розпочнуть процедуру ліквідації, бо сумніваюсь, що хтось викупить банк, в який ніхто не несе гроші, але зобовязання по виплатах мільйонні. Тут думаю прийдеться чекати поки не почнуть процедуру банкроцтва і почнуться виплати. Але може стати негативним фактором те, що спричинить нову хвилю недовіри до банків і це вже буде надовго... думаю наша банківська система втратиь багато...
Востаннє редагувалось Juli324 в Чет 27 січ, 2011 12:26, всього редагувалось 1 раз.
Juli324

Повідомлення Додано: Чет 27 січ, 2011 12:24

"Родовід Банк" припинив виплату грошей

"Родовід Банк" припинив виплату грошей

26 січня, "Родовід Банк" припинив видавати 100 гривень на день по вкладах, термін яких закінчився.

Про це повідомив один із клієнтів банку, пише газета "Сегодня".

Офіційно в банку ситуацію не коментують, але джерело у "Родоводі" підтвердило, що всі виплати припинені, заблоковані навіть зарплатні картки співробітників.

Що буде далі - в банку не знають: там говорять як про прихід приватного інвестора, так і про можливу ліквідацію.

На думку економістів, ситуація в "Родоводі" прогнозована, бо в "хворий" банк, де вже близько двох років працює тимчасова адміністрація НБУ - до 13 березня, нові клієнти грошей не несуть.

А підживлення від НБУ - при його націоналізації "Родовід" отримав 2,8 млрд. гривень для ре капіталізації, недостатньо, враховуючи, що практично всі ці гроші пішли на виплати по вкладам фізосіб.

Згідно з прогнозами, фахівців, враховуючи "підмочену" репутацію "Родоводу", його, можливо, все ж таки закриють, а з клієнтами розрахуються з фонду гарантування повернення вкладів і за рахунок майна банку.
http://www.epravda.com.ua/news/2011/01/27/268247/
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

#<1 ... 10271028102910301031 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість