|
|
![]() Друзья, кто-то писал заявление на выдачу депозита после истечения срока? Напишите, что пришло в ответ? Спасибо!
![]() Друзья, кто-то писал заявление на выдачу депозита после истечения срока? Напишите, что пришло в ответ? Спасибо!
![]()
Письмо написали, но в ответ тишина. Звоним на контактный номер в Киеве - включают дурочку. САмый "обнадёживающий" ответ - подождите 15 числа , якобы должно что то проясниться. Но Я боюсь того что после 15 .12.10. станет ещё хуже. Обидно другое. подавляющее большинство просто тупо без скандала просто переоформляет депы на новые сроки, веря заверениям работников Разводовида в светлое будущее.
![]()
Сходив. Дали іменну картку (рівно 2тижні чекав). Дали підписати купу папірців про перерахування депу на карт.рах. (номер зійшовся, тож є надія, що гроші там таки з’являться) Правда тре відзначити, що на тому тижні писав лист і телефонував http://www.rodovidbank.com/ukr/emailreg.php , щоби отримати інфо про дата, час та адреса відділення, куди звернутися за Вашим вкладом. — але то все зробилось за лічені дні ![]() Тепер, якщо ще не зарізали крамничні "ліміти", мож щось купити ![]() А якщо в банкоматі будуть гроші, то мож навіть дізнаватись залишок на карт-рахунку (без грошей не раджу — комісія за перегляд!!! залишку 2грв, як пригалую зі свого сумного досвіду ![]() Жаль, що вони не запакували в банкомати багато-багато 5грв купюрі не додали обмеження, щоби ці купюри видавати лише за запитом 5грв ![]() Маю надію, що я дістанусь до тих грошей швидше аніж "карткові шахраї", які, якимсь дивом, буцімто вміють дізнаватися не лише цифрові дані картки, а й магнітної стрічки, й навіть пін-код... ![]() Востаннє редагувалось Bobua в П'ят 10 гру, 2010 15:30, всього редагувалось 1 раз.
![]()
не скажіть ![]() Якраз в цьому році то й попередили. Коли я підписав угоду на поточн рах з "плаваючими" тарифами, а потім в депозитній прочитав про те що деп+% втраплять на той "поточний", то одразу втратив бажання і натхнення переоформляти деп... ![]() А згодом подивився минулорічну угоду... то там же ж було майже те саме, але впроваджене в саму деп-угоду!!! ![]() Ні, я звісно згоден, що вони мають право встановити комісію на касове обслуговування (витрата паперу, людського часу ...), але, наскільки я зрозумів, комісіями (будь-якими) мож обкласти все що завгодно... це мене й "добило"... До речі, в когось виникала думка, що банки не зацікавлені в залученні коштів від населення України? В суботу (єдиний час, коли працююча людина може туди втрапити) відділення не працюють. Родовід наочно "пояснює" умовами депу, чому не варто ![]() Мабуть, їм таки вигідніше перепродувати на ринку У. іноземні кредити. За роки "кризи" вони перевірили наскільки легко вибити кошти з боржників, а тепер з чималим зиском можуть брати кошти за кордоном??? Бо мене інколи вже дивувало, що кредити на авто чи житло здавались меншими ніж те, що мені давали за деп. ![]()
Конечно будем воевать. Оно понятно что с гос-вом, особенно с нашим, много не навоюешь, но и сидеть сложа руки когда тебя откровенно имеют не буду, и другим не советую. Им понравится что люди молчат и в следущий раз разводилы ещё и денег потребуют за то что хранят ВАШИ деньги.
![]()
а... та без проблем комісію 111...222% за, напр., перерахування коштів з поточного рахунку на новий деп в кінці 2011р і "вуаля" — вже не банк винен вкладнику, а вкладник банку ![]() ![]() ![]() мене правда запевняли, що такого бути не може... буцімто "держава не дозволить банку встановлювати довільні тарифи"..., але, нмсд, якщо навіть у юристів банку (більш-менш начебто близькі до народу ![]() ![]()
|
|