Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 953954955956957 ... 1243>
Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2010 14:52

Друзья, кто-то писал заявление на выдачу депозита после истечения срока? Напишите, что пришло в ответ? Спасибо!
lanka

Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2010 14:52

Друзья, кто-то писал заявление на выдачу депозита после истечения срока? Напишите, что пришло в ответ? Спасибо!
lanka

Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2010 15:11

lanka написав:Друзья, кто-то писал заявление на выдачу депозита после истечения срока? Напишите, что пришло в ответ? Спасибо!

Письмо написали, но в ответ тишина. Звоним на контактный номер в Киеве - включают дурочку. САмый "обнадёживающий" ответ - подождите 15 числа , якобы должно что то проясниться. Но Я боюсь того что после 15 .12.10. станет ещё хуже. Обидно другое. подавляющее большинство просто тупо без скандала просто переоформляет депы на новые сроки, веря заверениям работников Разводовида в светлое будущее.
papik2063

Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2010 15:13

AlexGor написав:Как сходите за депо,отпишитесь плиз здесь...

Сходив.
Дали іменну картку (рівно 2тижні чекав).
Дали підписати купу папірців про перерахування депу на карт.рах. (номер зійшовся, тож є надія, що гроші там таки з’являться)

Правда тре відзначити, що на тому тижні писав лист і телефонував http://www.rodovidbank.com/ukr/emailreg.php , щоби отримати інфо про дата, час та адреса відділення, куди звернутися за Вашим вкладом. — але то все зробилось за лічені дні :wink:

Тепер, якщо ще не зарізали крамничні "ліміти", мож щось купити :).
А якщо в банкоматі будуть гроші, то мож навіть дізнаватись залишок на карт-рахунку (без грошей не раджу — комісія за перегляд!!! залишку 2грв, як пригалую зі свого сумного досвіду :? )
Жаль, що вони не запакували в банкомати багато-багато 5грв купюрі не додали обмеження, щоби ці купюри видавати лише за запитом 5грв :D

Маю надію, що я дістанусь до тих грошей швидше аніж "карткові шахраї", які, якимсь дивом, буцімто вміють дізнаватися не лише цифрові дані картки, а й магнітної стрічки, й навіть пін-код... :cry:
Востаннє редагувалось Bobua в П'ят 10 гру, 2010 15:30, всього редагувалось 1 раз.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 181 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2010 15:26

ivasyk написав:От розводили с..ки А!!! Гниди кінчені менеджери без попередження підсовують кабальні договори на переоформлення депо! Так народ! треба уважно читати договір і нікого не слухати і не зважати на чергу, яка тобі дихає у спину. НЕ ВІР НІКОМУ! Цей головний принцип кожного, хто намагається вижити у цій державі!
Що там про тимчасову адм. ? Щось відсутня інформація...

не скажіть :)
Якраз в цьому році то й попередили.
Коли я підписав угоду на поточн рах з "плаваючими" тарифами, а потім в депозитній прочитав про те що деп+% втраплять на той "поточний", то одразу втратив бажання і натхнення переоформляти деп... :?
А згодом подивився минулорічну угоду... то там же ж було майже те саме, але впроваджене в саму деп-угоду!!! :!:

Ні, я звісно згоден, що вони мають право встановити комісію на касове обслуговування (витрата паперу, людського часу ...), але, наскільки я зрозумів, комісіями (будь-якими) мож обкласти все що завгодно... це мене й "добило"...

До речі, в когось виникала думка, що банки не зацікавлені в залученні коштів від населення України?
В суботу (єдиний час, коли працююча людина може туди втрапити) відділення не працюють.
Родовід наочно "пояснює" умовами депу, чому не варто :) вкладати гроші.
Мабуть, їм таки вигідніше перепродувати на ринку У. іноземні кредити.
За роки "кризи" вони перевірили наскільки легко вибити кошти з боржників, а тепер з чималим зиском можуть брати кошти за кордоном???
Бо мене інколи вже дивувало, що кредити на авто чи житло здавались меншими ніж те, що мені давали за деп.
Bobua

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2010 15:35

papik2063
пусть другие тупо переоформляют, а вы тупо скандальте или пробуйте договариваться, вот же Bobua перекинули, значит возможно...
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2010 15:48

Всё. Я своё вытащила. Всем оставшимся желаю быстрейшего окончания этого кошмара и крепкого здоровья. Всем кто тут торчит с 2008 огромное спасибо за обмен информацией, поддержку и ценные советы. Удачи.
Хло

Подякував: 7 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2010 15:58

чик написав:papik2063
пусть другие тупо переоформляют, а вы тупо скандальте или пробуйте договариваться, вот же Bobua перекинули, значит возможно...

Конечно будем воевать. Оно понятно что с гос-вом, особенно с нашим, много не навоюешь, но и сидеть сложа руки когда тебя откровенно имеют не буду, и другим не советую. Им понравится что люди молчат и в следущий раз разводилы ещё и денег потребуют за то что хранят ВАШИ деньги.
papik2063

Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2010 16:13

papik2063 написав:
чик написав:papik2063

Конечно будем воевать. Оно понятно что с гос-вом, особенно с нашим, много не навоюешь, но и сидеть сложа руки когда тебя откровенно имеют не буду, и другим не советую. Им понравится что люди молчат и в следущий раз разводилы ещё и денег потребуют за то что хранят ВАШИ деньги.

а... та без проблем
комісію 111...222% за, напр., перерахування коштів з поточного рахунку на новий деп в кінці 2011р і "вуаля" — вже не банк винен вкладнику, а вкладник банку :D :D :D
мене правда запевняли, що такого бути не може... буцімто "держава не дозволить банку встановлювати довільні тарифи"..., але, нмсд, якщо навіть у юристів банку (більш-менш начебто близькі до народу :)) не вистачило гідності скласти якусь пристойну деп-угоду, то сподіватись на "державу" (??? купка олігархів + їх депутати + куплений гречкою [чи що там нині видають?] електорат :?: ) якось так недоречно...
Bobua

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 10 гру, 2010 16:56

сколько процентов от суммы депозита скинули на карточку?
alexkkbk

Подякував: 0 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

#<1 ... 953954955956957 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор