|
Приватбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 29 вер, 2009 12:16
MByte написав:_Mykola_
Как ты думаешь что они тебе ответят?
Прочитаем, посмотрим.
А платеж который в Привате не смогли провести, в Ощадбанке провели сразу и без вопросов.
Вот никогда бы не подумал, что квалификация персонала в Ощадбанке выше Привата. 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 13:22
vovan9 написав:недовольный написав:ДЛЯ ПРИВАТБАНКА И ЕГО СОТРУДНИКОВ ВНУИРЕННИЕ ПРИКАЗЫ И РАСПОРЯЖЕНИЯ ВЫШЕ ВСЕХ ЗАКОНОВ , У НИХ "ВЫСТАВЛЕНЫ СВОИ ПРИОРИТЕТЫ" (ИЛИ ПОНЯТИЯ  )
В чем вы пытаетесь упрекнуть банк в том,ч то он требует от клиента выполнять свои обязательства?
Перечитайте кілька раз, повільно:
Я звинувачую банк в тому, що банк грубо порущує норми цивільного законодавства змушуючи клієнтів виконувати зобовязання, які вони на себе не брали і відповідних документів не підписували.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 13:37
Стою вчера в отделении на хрещатике хотел снять 4000$ баксов! стою себе в очереди в кассу! Ту одна из работников кричит на весь зал "Молодой человек вы в кассу? я говорю да, она- хотите снять наличку я говорю да! И тут она на весь зал а какую сумму!" Зади меня стоит чел 5! Вот подумайте почему я через весь зал должен орать что хочу снять 4000$ чтоб меня за углом грохнули! Не тупость?
Капець просто
-
massovka
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 13:45
Igor75 написав:vovan9 написав:недовольный написав:ДЛЯ ПРИВАТБАНКА И ЕГО СОТРУДНИКОВ ВНУИРЕННИЕ ПРИКАЗЫ И РАСПОРЯЖЕНИЯ ВЫШЕ ВСЕХ ЗАКОНОВ , У НИХ "ВЫСТАВЛЕНЫ СВОИ ПРИОРИТЕТЫ" (ИЛИ ПОНЯТИЯ  )
В чем вы пытаетесь упрекнуть банк в том,ч то он требует от клиента выполнять свои обязательства?
Перечитайте кілька раз, повільно: Я звинувачую банк в тому, що банк грубо порущує норми цивільного законодавства змушуючи клієнтів виконувати зобовязання, які вони на себе не брали і відповідних документів не підписували.
Где в кодексе на который вы ссылаетесь написано, что клиент имеет право не платить, платить выборочно, платить проценты без тела?
-
vovan9
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 14:02
vovan9 написав:Где в кодексе на который вы ссылаетесь написано, что клиент имеет право не платить, платить выборочно, платить проценты без тела?
Не скажу точно сторінку, але цивільний кодек грунтується на таких аксіомах:
1. Громадянин є вільний і може робити усе що йому не заборонено. У вашому випадку самостійно вибирати який кредит він буде погашати, чи яку кредитку повпонювати, і у випадку недостаності коштів саме людина самостійно приймає рішення що сплатити в першу чергу. Інше можливо тільки за однієї умови, якщо людина самостійно не підписала угоду, якою взяла на себе зобовязання платити перше кредитку а потім кредит(правда з чого би це людині потрібно?). Є підписані угоди з клієнтами що в першу чергу гасяться кредитки а потім кредити? А взагалі хоч якісь угоди є?
2. Натомість державні службовці і працівники установ діють по принципу " можна тільки те, що дозволено". Дозволено відповідно чинним законодавством, і внутрішніми розпорядженнями. Причому внутрішні розпорядження є чинними тільки у випадку, якщо вони не суперечать чинному законодавству.
Без розуміння цього далі важко з Вами про щось дискутувати.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 14:26
Igor75 написав:vovan9 написав:Где в кодексе на который вы ссылаетесь написано, что клиент имеет право не платить, платить выборочно, платить проценты без тела?
Не скажу точно сторінку, але цивільний кодек грунтується на таких аксіомах: 1. Громадянин є вільний і може робити усе що йому не заборонено. У вашому випадку самостійно вибирати який кредит він буде погашати, чи яку кредитку повпонювати, і у випадку недостаності коштів саме людина самостійно приймає рішення що сплатити в першу чергу. Інше можливо тільки за однієї умови, якщо людина самостійно не підписала угоду, якою взяла на себе зобовязання платити перше кредитку а потім кредит(правда з чого би це людині потрібно?). Є підписані угоди з клієнтами що в першу чергу гасяться кредитки а потім кредити? А взагалі хоч якісь угоди є? 2. Натомість державні службовці і працівники установ діють по принципу " можна тільки те, що дозволено". Дозволено відповідно чинним законодавством, і внутрішніми розпорядженнями. Причому внутрішні розпорядження є чинними тільки у випадку, якщо вони не суперечать чинному законодавству. Без розуміння цього далі важко з Вами про щось дискутувати.
Уважаемый Игорь если вы видите нарушение со стороны банка ваших прав или вашего коллеги, обратитесь в суд и выложите на форуме решения в Вашу пользу. Переливанием воды занимаемся.
-
vovan9
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 14:31
massovka написав:Стою вчера в отделении на хрещатике хотел снять 4000$ баксов! стою себе в очереди в кассу! Ту одна из работников кричит на весь зал "Молодой человек вы в кассу? я говорю да, она- хотите снять наличку я говорю да! И тут она на весь зал а какую сумму!" Зади меня стоит чел 5! Вот подумайте почему я через весь зал должен орать что хочу снять 4000$ чтоб меня за углом грохнули! Не тупость? Капець просто
Почитайте эту ветку. Сотрудники уже отвечали на такие претензии.
Ответы свелись в основном к следующему - "на вас всех ВИП-отделов не напасешься, за каждым не набегаешься, а правильные пацаны вообще по лимону в кассе снимают и не парят мозги персоналу, а кто недоволен - тот может уходить. и вообще кто ты такой чтобы мы перед тобой отчитывались ?"
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 14:38
vovan9 написав:Уважаемый Игорь если вы видите нарушение со стороны банка ваших прав или вашего коллеги, обратитесь в суд и выложите на форуме решения в Вашу пользу. Переливанием воды занимаемся.
Тоді мені доведеться в суд перебратись жити...
Зараз не можу собі такого дозволити, але як доведеться то буду відкопуватись....
П.С. У мене на відміну від Вас не клієнти до мене ходять, а я до клієнтів хожу, і не гроші приносять а проблеми, а гроші потім ходиш і вибиваєш... Це у вас простіше, треба гроші - внутрішнє розпорядження, нова комісія - погнали рубати капусту.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 14:50
Igor75 написав:vovan9 написав:Уважаемый Игорь если вы видите нарушение со стороны банка ваших прав или вашего коллеги, обратитесь в суд и выложите на форуме решения в Вашу пользу. Переливанием воды занимаемся.
Тоді мені доведеться в суд перебратись жити... Зараз не можу собі такого дозволити, але як доведеться то буду відкопуватись.... П.С. У мене на відміну від Вас не клієнти до мене ходять, а я до клієнтів хожу, і не гроші приносять а проблеми, а гроші потім ходиш і вибиваєш... Це у вас простіше, треба гроші - внутрішнє розпорядження, нова комісія - погнали рубати капусту.
Подавайте резюме и погнали вместе рубать капусту 
-
vovan9
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 14:51
Стою вчера в отделении на хрещатике хотел снять 4000$ баксов! стою себе в очереди в кассу! Ту одна из работников кричит на весь зал "Молодой человек вы в кассу? я говорю да, она- хотите снять наличку я говорю да! И тут она на весь зал а какую сумму!" Зади меня стоит чел 5! Вот подумайте почему я через весь зал должен орать что хочу снять 4000$ чтоб меня за углом грохнули! Не тупость? Капець просто
Фигня. Когда я стоял в очереди в кассу, одна кассир через весь зал кричала другой: "Маша. У тебя есть 10000 долларов?". Крендель, которого она в тот момент обслуживала, нервно переминался с ноги на ногу. Так что Вы не единственные 
-
summacut
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 420 раз.
-
-
Профіль
-
-
|