|
Пришла пора неликвидов |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Вів 20 жов, 2009 15:08
[b]Lionnid[/b]
Це точно сьогодні великий шмат віддають за дешево... це рідкість...
я ледь назбырав по цій ціні нормальний пакет тиждень тому...
Хоча чорт його знає може то взагалі були якісь технічні угоды
-
ROD
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2009 15:36
Товарищи подскажите с чем связа столь затянувшаяся коррекция у нас на рынке? Предвыборный спад? Хотя врят ли..
Фиксируют прибыль.. Наблюдается много тех. сделок.. Штаты в плюсе который день..На валютном тоже коррекция с сегодняшним боковиком. Спасибо!
-
Basss
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2009 16:01
[b]Basss[/b]
А чого ви дивуетесь?
Рынок перегрітий - не перегріті тільки деякі емітенты, то й не дивно що він падає!
-
ROD
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2009 16:08
Дякую. Із цим згоден, думаю із четверга підемо в гору у звязку з тим що валюта продовже сповзати - частину грошей на фодові кинуть.
-
Basss
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2009 17:11
Последние диалоги - в ветку "Когда начнем(закончим) падать?"!!!
-
San
-
-
- Подякував: 2331 раз.
- Подякували: 2612 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 жов, 2009 10:32
Щось усі налякалися...  )
Дорочі сьогодня якщо хто хотів закупитись хороший момент для неліквідів -можна схопити неліквід дуже дешево, по ціні купівлі 
-
Lionnid
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 21 жов, 2009 11:26
[b]Lionnid[/b]
Що це ви Украънською забалакали?
Я б не сказав що дуже вже так легко купити ці неліквіди, то залили трошки а більше не хочуть лить якось так що от так
Едине щодо Гоку тут певно що цікаво - не витримали по 3.7 залили - думаю що по 3.7 можна відхопити хороший шмат, насправді ще вчера я думав що більше навря д чи купуватиму.
Дороче час згадати про Краз усі хто хотів в нього зайти й не встиг мають сьогодні нагоду...
П.С. Люблю каруселі
-
ROD
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 21 жов, 2009 12:00
Lionnid написав:Щось усі налякалися...  ) Дорочі сьогодня якщо хто хотів закупитись хороший момент для неліквідів -можна схопити неліквід дуже дешево, по ціні купівлі 
да че-то не сильно льют неликвид 
-
nikki
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 21 жов, 2009 12:19
nikki
Конечно, если спред в сотни-тысячи процентов
По полунеликвидам думаю, что там есть некие маркет-мейкеры, которые держат рынок или даже фонды, в чьих интересах не допустить глубокой просадки. Может, физики-экстрималы...
Просто смотрю, доходят оффера до цен, по которым бумаги в фондах оценены, и кто-то бьет по офферам... Зачем? Стой на бидах или договорись по средней...
-
San
-
-
- Подякував: 2331 раз.
- Подякували: 2612 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 жов, 2009 12:22
San написав:nikkiКонечно, если спред в сотни-тысячи процентов  По полунеликвидам думаю, что там есть некие маркет-мейкеры, которые держат рынок или даже фонды, в чьих интересах не допустить глубокой просадки. Может, физики-экстрималы... Просто смотрю, доходят оффера до цен, по которым бумаги в фондах оценены, и кто-то бьет по офферам... Зачем? Стой на бидах или договорись по средней...
а такое наблюдали по каким неликвидам?
-
nikki
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему