|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 16 чер, 2009 20:22
квестор написав:...дякую..вже знаю..врахується....але спеціалізовані роздрібні банки в "другу хвилю"( неповернень) будуть знаходитись максимум у нижній частині палати№Б.... ...реф "Дельти" тому підтвердження... 
И, всё-таки, моя интуиция(в том числе), меня не обманывает... пока. И симпатичный мне Хоум кредит, таки потихонечку поднимается всё выше и выше. Сначала из палаты "Г" в палату "В", затем с 29-го места в палате "В" на 26-ое в палате "Б", а там ...кто знает... 
-
Innoczka
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 20:26
квестор написав:Weltbuerger написав:Заглянул для интереса на страничку Профинбанка - похоже что реально надежный. Минимальный депозит на 3 месяца под 2% годовых в баксах! 
....звертаю увагу , що навіть не беруть комісійних за збереження грошей...а ще самі сплачують 2% річних...дуже вигідна пропозиція... 
Зато Индекс ниче так, условия по депам вполне даже украинские.
-
Weltbuerger
-
-
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 95 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 20:30
квестор написав:...дякую..вже знаю..врахується....але спеціалізовані роздрібні банки в "другу хвилю"( неповернень) будуть знаходитись максимум у нижній частині палати№Б.... ...реф "Дельти" тому підтвердження... 
а нижняя часть палати Б это как? чихают и кашляют или уже жар?
а как во вторую волну невозвратов будут себя вести банки с большими портфелями ипотеки и авто (ну, естественно 80% которой в валюте)? а те, кто кредитовал воспетый в легендах "реальный сектор"?
а прогноз по второй волне на когда? сентябрь? и с девальвацией еще процентов на 10-20%?
-
OP
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 20:33
Ця цитата - це просто супер, або як кажуть у Львові, "ЛЮКС":
Weltbuerger написав:
Заглянул для интереса на страничку Профинбанка - похоже что реально надежный. Минимальный депозит на 3 месяца под 2% годовых в баксах!
Квестор відповідає:
....звертаю увагу , що навіть не беруть комісійних за збереження грошей...а ще самі сплачують 2% річних...дуже вигідна пропозиція...
Востаннє редагувалось akurt в Вів 16 чер, 2009 20:36, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4019 раз.
- Подякували: 1467 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Вів 16 чер, 2009 20:34
Innoczka написав:квестор написав:...дякую..вже знаю..врахується....але спеціалізовані роздрібні банки в "другу хвилю"( неповернень) будуть знаходитись максимум у нижній частині палати№Б.... ...реф "Дельти" тому підтвердження... 
И, всё-таки, моя интуиция(в том числе), меня не обманывает... пока. И симпатичный мне Хоум кредит, таки потихонечку поднимается всё выше и выше. Сначала из палаты "Г" в палату "В", затем с 29-го места в палате "В" на 26-ое в палате "Б", а там ...кто знает... 
...в "Г" він знаходився випадково.....бо, перший діагноз дійсно писав на серветці в кавярні....по пам"яті ...і просто забув малюка..
..інтуїція- це добре ...в самого є основним методом "діагностики"....але рівень проблемності споживчих кредитів зростає.... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 20:39
Цитата з квестора:
"але рівень проблемності споживчих кредитів зростає.... "
Враження, що саме це й погубить більшість українських банків, бо вже тільки дурень платить по взятих раніше кредитах, та й я, сучий син, користуюсь мобілкою, яку якийсь бомж взяв у кредит.....(точніше, ці дурні ДАЛИ БОМЖУ У КРЕДИТ ДОРОГУ МОБІЛКУ, ТА ЩО ТАМ МОБІЛКУ...........), а я в нього купив за бесцінь.....Жах....
-
akurt
-
-
- Подякував: 4019 раз.
- Подякували: 1467 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Вів 16 чер, 2009 20:48
ага а ипотека в валюте - это то что надо  тут проблем вообще никаких нет, ну, а авто (опять же таки в валюте) вообще супер!
потребы в основном в гривне и мелкие кредиты, при выдаче они 2000-3000 грн, платить нужно по равномерному графику, гривен по 250-300 , так что нагрузка на бюджет не очень большая (никаких новшеств в виде девальвации и т.д.), а пресс от банка солидный, еще и коллекторов подключают , так что проще отдать банку , а то как из пословицы - когда вы должны банку небольшую сумму, это ваша проблема, а когда большую - проблема банка"
более того, потребы короткие их средний срок жизни 9-11 месяцев
-
OP
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 20:49
Кто нибудь знает что-то о присоединении Трансбанка к Укрэксиму?
-
юрген
-
-
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 20:49
akurt написав:Ця цитата - це просто супер, або як кажуть у Львові, "ЛЮКС": Weltbuerger написав: Заглянул для интереса на страничку Профинбанка - похоже что реально надежный. Минимальный депозит на 3 месяца под 2% годовых в баксах! Квестор відповідає: ....звертаю увагу , що навіть не беруть комісійних за збереження грошей...а ще самі сплачують 2% річних...дуже вигідна пропозиція...
....це ще нічого.....якось вештався по Цюриху і за звичкою забрів у банк запитати як можна відкрити рахунок.....ОЦЕ БУЛИ ВЕСЕЛОЩІ ! ....треба сплатити купку франків+ рекомендації клієнтів....а сума мінімального депозиту (дуже багато) та запропоновані відсотки ( дуже мало) мене просто увігнала в ..дикий регіт...
ПС. Якщо серйозно...КОЛЕГИ , повторюю ще раз....банківські депозити- це засіб ЗБЕРІГАННЯ...а не заробітку.. 
-
квестор
-
-
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 20:54
akurt написав:Цитата з квестора: "але рівень проблемності споживчих кредитів зростає.... "
Враження, що саме це й погубить більшість українських банків, бо вже тільки дурень платить по взятих раніше кредитах, та й я, сучий син, користуюсь мобілкою, яку якийсь бомж взяв у кредит.....(точніше, ці дурні ДАЛИ БОМЖУ У КРЕДИТ ДОРОГУ МОБІЛКУ, ТА ЩО ТАМ МОБІЛКУ...........), а я в нього купив за бесцінь.....Жах....
а может он украл у нормального человека, который сейчас по полной расплачивается с банком, а Вы купили краденое и являетесь соучастником
это с Вашего согласия и при Вашем содействии процветает воровство, ведь если Вы не купите, то нет и смысла воровать! подумайте!
у кого то на форуме есть хороший девиз (могу чуток напутать, но смысл такой) - не так страшен обманщик - он может обмануть, не так страшен бандит - он может напасть, а страшен равнодушный - это с его немого согласия все происходит
подумайте! сеюминутная сомнительная выгода того не стоит!
-
OP
-
-
-
-
Профіль
-
-
|