квестор написав:...нічого смішного.як варіант..купив унцію золота і кинув у шухляду+ десяток паїв хорошого ПІФу( поріг , як правило , 1тис. грн.)+решту на депозити в різних валютах....і можливо, колись і на поліпшення житлових умов наросте...при регулярному поповненні, звичайно... ...а депозити-найпростіший спосіб збереження і примноження...але не єдиний...
А як їх відрізнити, хороші ПІФи ?
...ну, так само просто як банки....має бути пристойна КУА з пристойними власниками, якісна історія роботи, чітке дотримання задекларованої інвестиційної стратегії, фонд має бути сформований з ліквідних паперів( а не смітт"я)..ну, і так далі.....
бориска написав:А еще интересно из прошлого вспомнить как 8.10 08 когда я радовался новым повышенным ставкам Родовида...Квестор подмигнул мне что пора оттуда делать ноги...Ну я и сделал... Спасибки...
А вот я не стал дёргаться, и в результате 24 и 26 сентября 2009г закончились два депозита. Пошёл и получил... Правда есть ещё Укрпром... Но банковскую систему Украины не топил...
Я тож не топил у меня на тот момент в Родовиде гаманець был...вот я его и выпотрошил..оставив только несгораемые минимумы
квестор написав:...нічого смішного.як варіант..купив унцію золота і кинув у шухляду+ десяток паїв хорошого ПІФу( поріг , як правило , 1тис. грн.)+решту на депозити в різних валютах....і можливо, колись і на поліпшення житлових умов наросте...при регулярному поповненні, звичайно... ...а депозити-найпростіший спосіб збереження і примноження...але не єдиний...
...ну, так само просто як банки....має бути пристойна КУА з пристойними власниками, якісна історія роботи, чітке дотримання задекларованої інвестиційної стратегії, фонд має бути сформований з ліквідних паперів( а не смітт"я)..ну, і так далі.....
..але це непрофільна тема...
Квестор а вы не думали открыть ПИФЫ ДИАГНОЗ...потому что самостоятельно тяжеловато осилить...Надеишся на самых самых лучших..(об Сократе речь)...а они на поверку хуже Киева с Уккрпромом вместе взятых оказываются...да еще и ФГВ тут нет...а ваша проницательность смогла бы многим вернуть веру к этому виду инвестиций...
[quote="квестор"][
1)..золото, срібло, платина ( бо, дві останні позиції мають серйозний потенціал росту в період економічного підйому)
2)..мінімум 3-4 валюти.
3)..ліквідні акції(облігації) або пристойні ПІФи і КІФи.
ПС...."металеві " депозити не визнаю як "клас"....метали мають зберігатись ..закопані у горщику в садку...
.:[/quote]
Які банки пропонують "срібні" депозити (зустрічав, не пам'ятаю де)?
Щодо зберігання металу - як швидко вийти з металу в готівку, якщо вони закопані в садку (алгоритм розумію - згадати, де закопав, взяти лопату, відкопати , але все ж ...)
[quote="бориска"][quote="квестор"][quote="reef"][quote="квестор"]
..[/quote]
Квестор а вы не думали открыть[color=red] ПИФЫ ДИАГНОЗ[/color]...потому что самостоятельно тяжеловато осилить...Надеишся на самых самых лучших..(об Сократе речь)...а они на поверку хуже Киева с Уккрпромом вместе взятых оказываются...да еще и ФГВ тут нет...а ваша проницательность смогла бы многим вернуть веру к этому виду инвестиций...[/quote]
Квесторе, народ П Р О С И Т Ь створити нову Вашу тему "ПІФи ... ДІАГНОЗ...!!!
..але це непрофільна тема...
Квестор а вы не думали открыть ПИФЫ ДИАГНОЗ...потому что самостоятельно тяжеловато осилить...Надеишся на самых самых лучших..(об Сократе речь)...а они на поверку хуже Киева с Уккрпромом вместе взятых оказываются...да еще и ФГВ тут нет...а ваша проницательность смогла бы многим вернуть веру к этому виду инвестиций...
Да тема и вправду была бы интересной,ведь на поле ПИФов мин в разы больше чем в банках,в них хоть можно успеть проследить динамику и выскочить,а с ПИФом можно утром проснуться а его нет ,в смысле он то есть,активов в нём нет,ну в смысле они есть но не стоят ничего и т.д. Как говорил один мультперсонаж-"Какой такой павлин-мавлин"!?