Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 828829830831832 ... 1612>
Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2009 16:33

бориска написав:А вчем Вы видите проблемы???

а .... для кого я расписывал на три листа имеющиеся проблемы ? ... прочтите пожалуйста, то, что я написал ранее....

бориска написав:При соблюдении осторожности...я без волнений пержил Киев Родовид Укргаз Надру Укрпром...и еще пару им подобных...долго не думая везде продлевал договора и ждал пока

что, и в надре уже все рассосалось ? почему-то на соседней ветке форума, вкладчики надры совсем в этом не уверены ...

бориска написав:рассосется...попивая пивко с попкорном...Канечно если тут некоторые по 100тыс баксов зафигачили в Укрпром...когда гарантированная сумма была 50тыс грн...Вот тут не только

да при чем тут 50 тыс ? откройте на сайте нбу список банков с ВА, всех их вкладчиков не греет эта гарантированная сумма. потому что ее никто не торопится выплачивать.

бориска написав:Сбербанк СССР будет сниться...а и все остальное о чем Вы пишете...
Кстати в Надре получил 50%вклада и 12% начисленных процентов...остальное переоформил на год под12%...пока год закончится проблема решится ..а я ешшо и % получу полюбэ...
:)

ню-ню ....
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2009 16:56

melania написав:А вот и первоисточник паники -- и не только моей...

http://100m2.com.ua/news/17159.html

А я только отнесла немножко валют в ПИБ и в Кредо...

Новая волна паники .... Успокойтесь, вряд ли до выборов эта страшилка будет реализована. Ну а потом ... даже квестор не даст гарантии ....
bolex

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2009 16:59

bolex

Спасибо - после "Надр" и "Родовида" долго держалась вне зоны банков... Но надоело платить за сейфы, да и жаба поддушивала -- деньги без процентов скучают.

Буду надеяться, что обойдётся...
melania

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2009 17:10

IMPRINTER
Не спорьте...все равно ничего не докажите...я это проходил на других ветках...Раз человеку не нравятся банки....значит на тоесть причина...самые простые это
1 Все деньги в одном банке
2 Имея деньги на машину или квартиру человек берет кредит в валюте...а свои кровные баксы меняет на гривну по 5 и ложит на депозит...собираясь и проценты перекрыть и заработать...
...и этот список можно продолжать и продолжать
...представьте себя в такой ситуации ...и вас ничем не убедишь...
...или если таки наши депо переведут насильно в гривну...а затем подымут курс в два раза...вас тож трудно бу убедить что банки хорошие...
бориска

Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2009 17:12

bolex написав:отслеживать динамику пифов будет на порядок сложнее, думается квестору придется только этим и заниматься с утра до вечера. спасибо, что он хоть на банки время находит ...

Дуже слушна думка...
..тільки не динаміку...а структуру та слідкувати за руками "фокусників"(КУА)... :wink:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2009 17:16

bolex написав:
melania написав:А вот и первоисточник паники -- и не только моей...

http://100m2.com.ua/news/17159.html

А я только отнесла немножко валют в ПИБ и в Кредо...

Новая волна паники .... Успокойтесь, вряд ли до выборов эта страшилка будет реализована. Ну а потом ... даже квестор не даст гарантии ....

Мабуть...
Хоча...
Хто його зна...
І гарантій....це вже точно...не даю.....і навіть не просіть... :wink:

ПС...а з іншого боку ...таки якось сумно стає...нема драйву..
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2009 17:20

Re: "Любимец" Квестора досрочно вернул кредит ))

IMPRINTER написав:10 листопада КРЕДОБАНК здійснив дострокове повернення РКО Bank Polski SА останніх 10 млн. доларів з кредитної лінії у 90 млн. доларів, яка була відкрита в листопаді 2008 року.
Найбільший банк Польщі РКО Bank Polski SА, який є стратегічним інвестором КРЕДОБАНКу, надав кредитну лінію українському банку для підтримки ліквідності та забезпечення виконання зобов’язань банку перед клієнтами та партнерами під час фінансової кризи. Кредитна лінія була відкрита українському банку наприкінці 2008 року терміном на 3 роки. Але вже у 2-ому кварталі цього року КРЕДОБАНК почав скорочувати обсяг заборгованості за кредитною лінією, оскільки зміг помітно наростити власну депозитну базу.
На сьогодні КРЕДОБАНК повністю забезпечений капіталом та має високий рівень ліквідності, що дозволяє дотримуватися нормативів Національного банку України.
- Ми вирішили повернути позику достроково, - розповідає Голова Правління КРЕДОБАНКу Іван Феськів, - адже протягом останніх 7 місяців приріст коштів клієнтів на рахунках КРЕДОБАНКу склав 528 млн. гривень, з них 281 млн. гривень - це кошти фізичних осіб. Метою кредитної лінії було надати банку додаткову підтримку ліквідності під час перших місяців кризи, коли в банківський системі мав місце панічний відтік депозитів. Спираючись на ці ресурси, КРЕДОБАНК безумовно виконував свої зобов’язання за депозитами та був одним з небагатьох банків, які у найважчі для ринку періоди проводили платежі клієнтів «день у день». Оскільки зараз ми спостерігаємо стабільний притік депозитів, як від населення, так і від корпоративних клієнтів, це дозволило нам відмовитися від використання коштів кредитної лінії. В той же час, зазначена кредитна лінія залишається діючою і КРЕДОБАНК зможе нею скористатися знову, якщо в цьому виникне потреба.

...полячки...таки найкрасивіші. А "Кредо"-просто поляк гоноровий... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2009 17:44

бориска написав:IMPRINTER
Не спорьте...все равно ничего не докажите...я это проходил на других ветках...Раз человеку не нравятся банки....значит на тоесть причина...самые простые это
1 Все деньги в одном банке
2 Имея деньги на машину или квартиру человек берет кредит в валюте...а свои кровные баксы меняет на гривну по 5 и ложит на депозит...собираясь и проценты перекрыть и заработать...
...и этот список можно продолжать и продолжать

Зачем фантазировать ? Я, кажется, нормальным языком, обычными буквами написал почему мне не нравятся НЕ БАНКИ (!), а сложившаяся система взаимоотношений банков с клиенатми.

Кто считает, что я неправ - пожалуйста, спорьте с моими словами, не с придуманными химерами ...
bolex

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2009 17:46

квестор написав:

не сумуйте, при(о)йдуть вибори - гарантовано якийсь драйв буде .....
bolex

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лис, 2009 18:10

bolex написав:
квестор написав:

не сумуйте, при(о)йдуть вибори - гарантовано якийсь драйв буде .....

...ловлю на слові..
...а то тут деякі теж обіцяли якийсь драйв восени... бачу.. не дочекаємось..
...а Ви не маєте бажання уточнити ..коли саме після виборів....бо, мо..це років через пять почнеться...а не через пять днів опісля....якщо не важко...уточніть часовий проміжок....не хочеться проспати сіє дійство... :wink:
квестор

Профіль

#<1 ... 828829830831832 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор