kurslik написав:Mozart 1. Такої схеми немає. 2. Відсотки гривнею виплачують в межах встановлених лімітів: макс 500грн/день і 5000грн/місяць. Актуальна інформація по лімітах тут. Тіло депозиту не виплачують. P.S. За умовами нових депозитів відсотки нараховуються тільки в кінці строку, а не щомісяця. Також пропоную звернути увагу на моє попереднє повідомлення.
Не совсем так. Лимиты что на сайте и что в реальности не соответствуют друг другу. Сейчас лимиты для депозитных карт 50$ в месяц, а на сайте об этом ни слова.
А кто подскажет. Стандарт открытый в ИБ пролонгируется или упадет на карту/ текущий счет по окончанию срока? Если лонгируется - то как отменить лонгацию, если ИБ не включат полноценно?
Добрый день! Не несите бреда про то, что суд. решения это 7 очередь. Для Фонда имеет значение где лежат деньги на тек. счете или на деп. счете. Учитывая как реагирует НБУ на действия руководства это г.внобанка вкладчикам остается единственная возможность - СУД!
Bumer написав:…вкладчикам остается единственная возможность - СУД!
А толку з того суду? Ну виграєте ви суд чере 3-6 місяців, і що далі? Знаєте хоч один випадок, коли гроші віддали після судового рішення? На практиці судовим рішенням можна хіба що підтертись. Виконавча служба не буде виконувати таке судове рішення і нічого ви не зробите. Хіба що за великий відкат. Це стосується будь-якого проблемного (і безпроблемного напевно також) банку. Почитайте свіжу статтю для прикладу, хоча і до неї це все було ясно та відомо. Я ще півроку назад про це писав.
До того ж поки ви виграєте суд є велика ймовірність, що в банк введуть ТА. В цьому випадку навіть юридично судове рішення не підлягає виконанню.
К тому, что вам уже написали, я добавлю то, что везде по разному.Очень сильно зависит от города и отделения.Почему не знаю.Но у одних идёт движ потихоньку, у других полностью глухо.
Немножко информации. На днях проверил банкоматы ФиК на снятие денег. В Харькове 2 банкомата (где раньше снимал)- денег нет. Днепропетровск - тоже пусто...
Ви предлагаете тупо сидеть и ждать когда Жеваго смилуется и отдаст нам деньги??? У меня деньги на тек. счету будет ВА я получу в 1 очередь, а не будет имея на руках испол. лист можно говорить с банком о каких то договоренностях.(типа 30% вклад -70% забрать) Статья в Форбс касается исполнения не вообще всех испол. листов, насколько я понял из прочитанного
Bumer написав:имея на руках испол. лист можно говорить с банком о каких то договоренностях.(типа 30% вклад -70% забрать)
Ви знаєте про такі випадки домовленостей? З того, що знаю я, банк те судове рішення проігнорує так само, як заяву на повернення депозиту зі словами "грошей немає". Можна звісно пробувати писати потім в прокуратуру, ЗМІ… Якщо розкрутити справу, то може і віддадуть. Але повозитись з цим треба буде конкретно, а вихлоп не факт, що буде (точніше навряд чи буде). Не забуваємо за судовий збір 1% від розміру депо (макс. 3654грн) (після виграшу справи повинен вам повернути банк, але навряд чи поверне)
Я не проти суду з банком. Можете прочитати мій блог (там де Оновлення 2015-01-29), де я так само планував судитись.