|
Карти-"депозитки" з підвищеною % ставкою |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Питання, що пов'язані з банківськими картками
Додано: Пон 05 бер, 2012 22:26
farmay написав:Знавці нічого нового?
Я хоч і не знавець, але в Астрі непоганий варіант Dreamcard Profit. 15% на залишок у гривні.
-
ahomin
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 бер, 2012 22:49
Гривня в наших умовах  , цікавить долар
-
farmay
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 05 бер, 2012 23:00
farmay Так для чого мені саме платіжна картка а не депозит, для того щоб зняти в будь-який момент  А відсотки в гривні значно цікавіші.
-
ahomin
-
-
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 бер, 2012 23:23
ahomin написав:Я хоч і не знавець, але в Астрі непоганий варіант Dreamcard Profit. 15% на залишок у гривні.
Конвертацiя за курсом банку плюс 1.5%. А для депозиту - непоганий варiант.
-
ygn
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 бер, 2012 23:34
octopus написав: ygn написав:Поездка должна быть в Литву, там евро пока не ходит. Поэтому мне выгоднее карта в гривне.
Принято считать, что в таких случаях выгоднее брать долларовую карту Visa.
Я доллары сейчас не держу, проценты по ним низкие. А менять гривну на доллар, а потом - обратно - это двойная конвертация и потеря процентов за время пребывания заграницей. Поэтому здесь надо еще посчитать, что выгоднее: ехать с депозитной картой гривневой или долларовой. После еврофутбола отношение к проблеме буду пересматривать. Максимум - гривна продержится до выборов.
-
ygn
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 бер, 2012 23:48
ygn написав: octopus написав: ygn написав:Поездка должна быть в Литву, там евро пока не ходит. Поэтому мне выгоднее карта в гривне.
Принято считать, что в таких случаях выгоднее брать долларовую карту Visa.
Я доллары сейчас не держу, проценты по ним низкие. А менять гривну на доллар, а потом - обратно - это двойная конвертация и потеря процентов за время пребывания заграницей. Поэтому здесь надо еще посчитать, что выгоднее: ехать с депозитной картой гривневой или долларовой. После еврофутбола отношение к проблеме буду пересматривать. Максимум - гривна продержится до выборов.
А как тогда получиться держать? 
-
farmay
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2012 23:35
ahomin написав: farmay написав:Знавці нічого нового?
Я хоч і не знавець, але в Астрі непоганий варіант Dreamcard Profit. 15% на залишок у гривні.
Неужели нет никого из родни пенсионеров (родители, бабушки-дедушки (вплоть до двоюродных)), соседи-знакомые)? Открываете в Дельте пенсионную карту - и: 1. 15% на остаток. 2. Полноценный интеренет-банкинг. 3. Снятие без комиссии в сети Укрсоцбанка+Атмосфера+Евронет. Сам открыл на тещу. Она живет в одном городе, а я в другом. С пополнением через кассу проблем не было ни разу.
-
dobrynya
-
-
- Подякували: 161 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 бер, 2012 17:52
dobrynya по поводу пенсионного в Дельте - да! лучшее на сегодня решение!!! еще по пенсионному - Таврика - 15,5% годовых, и Финансовая Инициатива... но без инетабанки. вибачте що так припізнився зі своїм текстом щодо: " farmay » Пон 05 бер, 2012 21:49 Гривня в наших умовах , цікавить долар" я пережив з гривнею девальвацію 2008-2009... середнє 27% річних - 70% активів. у Ваших умовах, з доларом - мах. 15%, і то треба було напрягтись... (обмінка, комісії, стовбчики) - 30% активів. знаєте арифметику? п.с. до речі, хто в Дельті буде мати бажання оформитись на отримання пенсії - будь ласка, зверніться по купончики в приватні повідомлення. там нова програма "4 друга".
-
serg69m
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 бер, 2012 09:24
До відома, ВАБ хаміє, тепер крім комісії за зняття готівки, введена комісія за поповнення картки. Платиш фактично подвійний процент.
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1318 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 бер, 2012 09:45