Нерухомість в золоті..

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 56789 ... 30>
Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 14:11

budivelnik написав:Я математик :D
Квартира - як мінімум 60 кв м . в квартирі Ви + дружина + діти .
Нехай:
діти - дочка - хрескик + ланцюжок + кульчики + парочку перстнів ( якщо трошки старша 10 років ) =20 гр
Ви - шайба + цепура+ браслет+ обручка_______________________________________________30 гр :D
Жінка_____обвішана як святкова ялинка ___________________________________________200 гр :D :D
Таким чином в квартирі вартістю в 60 х 500 = 30 000 доларів . золота на 250 х 60 = 15 000 доларів , тобто в два рази менше .
В реальності золота у Вас менше рази в два , квартира дорожча рази в півтора , тому реально золота у вас разів в 5-6 менше ніж вартість житла в якому воно зберігається.

Тобто коли я говорю що будувати в мегаполісі в рази дорожче , бо там працювати складніше - Ви мені не вірите , але при цьому самі заявляєте що у разі ускладнень собівартість добування може бути в 10 разів дорожчим :D

Сьогодні вже кінець 2010 :!: Чому Ви застрягли в 2008 :?:
А з 2001 по 2010 - нерухомість і золото йдуть практично ніздря в ніздрю , тому , або вважаємо бульбашкою і нерухомість і золото , а непохитним мірилом доллар , або вважаємо бульбашкою доллар , а непохитними мірилами нерухомість і золото :D

почитал, сижу, даже не знаю, что написать.....
вы абсолютно уверенны, что у меня нет золота, и строите свою уверенность на том, что золото это "хрескик + ланцюжок + кульчики + парочку перстнів" - вы слышали о инвестициях в золото? Вы "наградили" меня квартирой "вартістю в 60 х 500 = 30 000 доларів" - вы, себя нормально чувствуете? Вы уверенны, что это настоящее количество, метраж и стоимость моей недвижимости?
Откуда эта уверенность в том, что вы все знаете? Не буду писать диагноз.
Oven

Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 14:26

почитал, сижу, даже не знаю, что написать.....
вы абсолютно уверенны, что у меня нет золота, и строите свою уверенность на том, что золото это "хрескик + ланцюжок + кульчики + парочку перстнів" - вы слышали о инвестициях в золото? Вы "наградили" меня квартирой "вартістю в 60 х 500 = 30 000 доларів" - вы, себя нормально чувствуете? Вы уверенны, что это настоящее количество, метраж и стоимость моей недвижимости?
Откуда эта уверенность в том, что вы все знаете? Не буду писать диагноз.

Та я бачу Що Ви у нас як той чукча який Писатель а не читатель :D

Я згоден що у Вас під матрасом двадцять два кілограми золота і вілла на Канарах на Мальдівах і Пентхаус на Хрещатику + парочка бунгало розкинаних від Північного полюсу до Південного Полюсу на берегах всіх морів і океанів.
Але перш ніж вставити в позу з викриком
Мене слабо оцінили
Прочитайте про що я пишу .
Я пишу про середньостатистичну квартиру і середньостатистичний вміст золота в цій квартирі .
Якщо Ви вважаєте що в кожній українській квартирі вартістю в 30 000 доларів , лежить золота на 60 000 доларів , то мені навіть діагнозу Вам ставити не потрібно , і так всім все ясно :D
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 14:38

budivelnik написав:Та я бачу Що Ви у нас як той чукча який Писатель а не читатель :D

Я згоден що у Вас під матрасом двадцять два кілограми золота і вілла на Канарах на Мальдівах і Пентхаус на Хрещатику + парочка бунгало розкинаних від Північного полюсу до Південного Полюсу на берегах всіх морів і океанів.
Але перш ніж вставити в позу з викриком
Мене слабо оцінили
Прочитайте про що я пишу .
Я пишу про середньостатистичну квартиру і середньостатистичний вміст золота в цій квартирі .
Якщо Ви вважаєте що в кожній українській квартирі вартістю в 30 000 доларів , лежить золота на 60 000 доларів , то мені навіть діагнозу Вам ставити не потрібно , і так всім все ясно :D

и хорошо, что мне диагноз ставить не нужно. А вы бы к врачу заглянули.
Писали о моей квартире (где в Киеве квартира 60 м/кв. стоит $30 000?, адрес подскажите?), мерили мое золото, а теперь о какой-то "українській квартирі" заговорили, а как же наследство в золоте? Или ваши экономические прострации о наследстве касаются только недвиги?
Давайте фантазию включим - "золото Полуботка" не нашли, Колчака тоже не нашли, после Второй мировой по Европе армия прошла - а золото где? А оно пол хатам и "кожній українській квартирі"! Килограмма по полтора на "душу".
Oven

Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 14:59

Писали о моей квартире (где в Киеве квартира 60 м/кв. стоит $30 000?, адрес подскажите?),

А де написано що Ви киянин :?:
мерили мое золото

А де написано що я міряв :?:
Я пропонував Вам поміряти і щоб Ви не мучились як зайчик скачучи по інтернету шукаючи якісь початкові цифри , дав Вам орієнтовні
500 доларів квадрат і 60 доларів грам

Тому
Пропоную шановному опоненту так само як я виклав табличку - викласти свою табличку , визодячи з того що :
Середня вартість кв м в Україні - 6000 грн
Середня сімя в Україні _________2,3 особи
Середнє забезпечення житлом___23 кв м

Тому опишіть мені середню українську сімю з трьох чоловік яка живе в квартирі в 69 кв м вартістю в 414000 грн . і в якої в цій квартирі є заощаджень в золоті + прикраси в золоті більше ніж на 207000 грн .
Якщо зможете , то тільки тоді я признаю що помилився заявляючи
Вартість житла якою користується сімя в середньому по Україні в рази вища ніж вартість золота яке знаходиться в цій квартирі.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 15:09

budivelnik написав:А де написано що Ви киянин :?:

А де написано що я міряв :?:
Я пропонував Вам поміряти і щоб Ви не мучились як зайчик скачучи по інтернету шукаючи якісь початкові цифри , дав Вам орієнтовні
500 доларів квадрат і 60 доларів грам

Тому
Пропоную шановному опоненту так само як я виклав табличку - викласти свою табличку , визодячи з того що :
Середня вартість кв м в Україні - 6000 грн
Середня сімя в Україні _________2,3 особи
Середнє забезпечення житлом___23 кв м

Тому опишіть мені середню українську сімю з трьох чоловік яка живе в квартирі в 69 кв м вартістю в 414000 грн . і в якої в цій квартирі є заощаджень в золоті + прикраси в золоті більше ніж на 207000 грн .
Якщо зможете , то тільки тоді я признаю що помилився заявляючи
Вартість житла якою користується сімя в середньому по Україні в рази вища ніж вартість золота яке знаходиться в цій квартирі.

если квартира стоит больше чем золото, которое в ней находится, так, что? Вы подводите меня к мысли о том, что на Украине есть огромный отложенный спрос на золото? Что есть огромный дефицит золота? То есть золото будет расти бешеным темпом, причем только на Украине (как всегда)?
Oven

Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 15:27

если квартира стоит больше чем золото, которое в ней находится, так, что? Вы подводите меня к мысли о том, что на Украине есть огромный отложенный спрос на золото? Что есть огромный дефицит золота? То есть золото будет расти бешеным темпом, причем только на Украине (как всегда)?

Ні . я опротестовую Вашу думку про те що золото хочуть всі , а житло ні :!:
Це ж Ви писали , чи вже забули :wink:
Золото это актив не восстанавливающийся - его не становится больше, его становится меньше, а бетона и арматуры - море. Квартиры в Киеве, судя по продажам в 2009-2010 интересует пару тысяч человек, золото, хотят иметь все 6 миллиардов жителей Земли - ВСЕ. Даже строители дарят женам на мешок цемента или стопку кирпича, а серьги и кольца из золота.....

Так що чомусь золото всі хочуть , а купують квартири в разів 5 по грошам краще ніж золото :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 15:35

budivelnik написав:Ні . я опротестовую Вашу думку про те що золото хочуть всі , а житло ні :!:
Це ж Ви писали , чи вже забули :wink:

Так що чомусь золото всі хочуть , а купують квартири в разів 5 по грошам краще ніж золото :D

что все хотят не знает ни кто, можно только предполагать. Пишите откровенную лож - квартиры в Киеве не покупают, а в магазине КЮЗ на улице Голосеевской очереди стоят! Золото покупали всегда и все, кто-то колечко за 500 грн. кто-то перстни с брильянтами за 50 000 грн.
В Киеве в 2010 году спроса на квартиры нет, а на золото есть. Золото востребованный товар даже в кризис и стагнацию, квартиры нет!
Oven

Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 17:30

В Киеве в 2010 году спроса на квартиры нет, а на золото есть. Золото востребованный товар даже в кризис и стагнацию, квартиры нет!

Овен . Ви вмієте розрізняти тимчасове і довготривале :?:
Тимчасово житло купують менше ніж в 2008 , але повірте на слово , обєм коштів які витраченні на золото в 2010 в рази менші ніж обєм на житло і так було завжди , і саме тому що у Вас , що у інших , якщо Ви відноситесь до середньостатистичних приблизний слідуючий розклад по трьом позиціям такий
в золоті - 1 одиниця грошей
в авто - 3 одиниці грошей
в нерухомості - 6-10 одиниць грошей.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 17:36

budivelnik написав:Овен . Ви вмієте розрізняти тимчасове і довготривале :?:
Тимчасово житло купують менше ніж в 2008 , але повірте на слово , обєм коштів які витраченні на золото в 2010 в рази менші ніж обєм на житло і так було завжди , і саме тому що у Вас , що у інших , якщо Ви відноситесь до середньостатистичних приблизний слідуючий розклад по трьом позиціям такий
в золоті - 1 одиниця грошей
в авто - 3 одиниці грошей
в нерухомості - 6-10 одиниць грошей.

"...розклад по трьом позиціям такий..." - не судите о том, о чем ви не знаете.
Цифры приведите тогда поверю, а на слово я тут не верю ни кому, дайте цифры РН Киева и рынка ювелирных изделий Киева, если данных нет, сравнить не можем.
Oven

Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 17:51

"...розклад по трьом позиціям такий..." - не судите о том, о чем ви не знаете.

Якщо Ви знаєте на 100% точну інформацією , а ще краще маєте документи які це можуть підтвердити . то діліться , це і є Ваше завдання на цьому форумі , а викрики що все не так бо Ви цього не знаєте - залиште піонерам.
Цифры приведите тогда поверю, а на слово я тут не верю ни кому, дайте цифры РН Киева и рынка ювелирных изделий Киева, если данных нет, сравнить не можем.

Я не студент перед викладачем , тому я ні Вам ні будь кому іншому нічого не винен , тому Ви можете мене попросити викласти мою думку по цьому питанню , якщо вона Вас цікавить .
На мою думку
Статистика Київ , 58 млн кв м , 1 млн кв , середня ціна квартири 1600 доларів
Отже Київ
Квартира - 58 х 1600 = _________________________93 000 доларів___10 одиниць грошей
Автомобіль в сімї яка живе в цій квартирі __10 000 - 30 000 доларів__1-3 одиниці грошей
Прикраси які є в сімї в цій квартирі ______200 грам_10 000 доларів___1 одиниця грошей
Отже регіони ( 1072 млрд кв м , 19,9 млн кв 1 кв = 54 кв м по 6000 грн
Квартира - 54 х 750= _________________________41 000 доларів___8 одиниць грошей
Автомобіль в сімї яка живе в цій квартирі __10 000 - 20 000 доларів__2-4 одиниці грошей
Прикраси які є в сімї в цій квартирі ______100 грам_5 000 доларів___1 одиниця грошей
Ви згодні що приблизний розклад виглядає таким чином :?:
Якщо не згодні приведіть свій приклад
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 24 гру, 2010 17:53, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 56789 ... 30>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему