Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
У мене запитання, 1) при відкритті Стандарт срочний, він в який вклад після закінчення автопролонгується? 2) І скільки в мене є днів після автопрлангації щоб забрати валютний вклад валютой, а не гривнями?
yustask кто влез тот скажет, что укрепляет. кто не влез тот скажет, что риски колоссальны. а что? стать в результате акционером привата с обрезанным на 40-50% депо - чем не мечта хомяка?
Webracer написав:Думаєте це їх нерозривність так вплинула на ставку? Навіщо тоді депозит ложить, якщо плануєш його розривати, я цього не розумію. Є менші терміни, є депозити з вільним доступом...
Вот вам позитивный пример. Положил я депозит в гривне на год в декабре 2013. А потом в январе курс внезапно стал не 8, а 8, 55. Я депозит разорвал и вошел в доллар. А с неразрывным депозитом, я бы в декабре 2014 стал чуть беднее
А еще человек может заболеть, попасть в аварию, затопить соседей. И тогда деньги на весь этот форс-мажор вы так сразу из банка не заберете.
Скупердяй написав:У мене запитання, 1) при відкритті Стандарт срочний, він в який вклад після закінчення автопролонгується? 2) І скільки в мене є днів після автопрлангації щоб забрати валютний вклад валютой, а не гривнями?
Скупердяй, добрий день. 1) Депозитний вклад Стандарт терміновий буде продовжуватися щоразу на аналогічний депозит до тих пір, поки ви його не закриєте. 2) По закінченню терміну Ви можете забрати вклад, у валюті, протягом 5-ти днів. Хотілося б нагадати, що згідно з умовами цього вкладу, дострокове розірвання не передбачено. З повагою, Анастасія. ПриватБанк.
EugeneSMDM написав:По новым "неразрывным" депозитам налоги "на кролика" и "на ато" по прежнему Приват оплачивает?
с какой стати? гороховский признался, что за первый день без компенсации олени и так 330 лимонов занесли, из них 69 % т.е. около 230 лимонов - на неразрывный.
Востаннє редагувалось ]OvO[ в Вів 09 чер, 2015 11:16, всього редагувалось 2 разів.