Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
r_alik написав:Подскажите, пожалуйста, можно ли делать перевод бонусов другому лицу? Года два назад такое делал, а сейчас не нашёл счёт бонус+ в списке доступных счетов для перевода.
r_alik, добрый день! Перевести средства со счета на карту нет возможности. Накопившиеся бонусы Вы можете потратить в магазинах-партнерах программы https://bonus.privatbank.ua/ru/skidki/b ... sk/spisok/. С уважением, Анна. ПриватБанк.
Ага, там такие магазины, обнять и плакать. Простите, не удержался от сарказма.
envyme1 написав:Кто телефон пополнял картой привата на сайте Portmone? Приходит код подтверждения, ввожу его, но платеж не проходит.
видимо они не до конца помирились... приват же обозвал портмоне мошенническим ресурсом. По мнению привата, только мошенники могут работать с клиентами без комиссий...
после этого портмоне перешел обслуживаться в примат и стал сразу безопасным сайтом ) шантаж удался )
так вот же ж пишут, что опять не проходят платежи через портмоне с карты привата...
Я столкнулась с такой ситуацией, что живя за границей более 3-х лет и будучи гражданкой Украины, не могу не то что получить деньги со своих счетов в Привотбанке, но и даже не могу добиться выписки о состоянии этих счетов.
Вот письмо, которое я отправила в банк, и ответ на него:
Голові Правління ПАТ КБ «ПриватБанк» п. Дубілет О.В. вул. Набережна Перемоги, 50, м. Дніпропетровськ, 49094, Україна клієнта Кованої О.В. Auckland New Zealand 1026
ЗАЯВА
Вельмишановний Олександр Валерійович!
До Вас звертається VIP-клієнт Севастопольської філії ПАТ КБ «ПриватБанк» (МФО XXX, ОКПО XXXX), Кована Олена Вікторівна, яка з 2012 р. по сьогоднішній день включно проживає за адресою: XXXX, Auckland (копія закордонного паспорта XXXXX із відповідними візами додається) і є клієнтом системи ПриватБанку з 2007 року, з проханням вирішити проблему щодо надання копій діючих договорів та виписки із рахунків за ними станом на день припинення роботи вищеназваної філії. Справа в тому, що я ні в період анексії м. Севастополя, не після цього, я не маю можливості відвідувати моє місто і залишаюся на сьогоднішній день тільки громадянкою України (копія паспорта громадянина України XXXXX, а також ідентифікаційного коду XXXXXX додається). Користуючись пакетом VIP – обслуговування, який передбачає надання мені можливості отримати виписку по рахунках за необхідний період, прошу Вас надати мені таку можливість, а також надати копії договорів рахунків, які діяли станом на день припинення роботи Севастопольської філії ПАТ КБ «ПриватБанк», що була розташована за адресою: м. Севастополь, XXXXXX. Необхідні комісії за надані Вами послуги я зобов’язуюсь оплатити на визначені Вами рахунки. Впродовж цього, прошу Вас повідомити мені номери рахунків, розмір комісії та електрону адресу відповідального виконавця для отримання Вами копій платіжних документів щодо підтвердження моєї оплати. В свою чергу повідомляю, що номер мобільного телефону оператора МТС Україна +38 050-XXXXX, вже не є дійсним. Свою ідентифікацію, як VIP-клієнта, я неодноразово намагалася здійснити за допомогою VIP-контакт-центру +38 092 900 00 02 за телефоном +64 XXXX, проте мої спроби були невдалими. Крім цього, додатково повідомляю свою адресу спілкування через мережу Skype xxxxxxx, через яку Ваші співробітники (Skype Privatbankvip) також можуть ідентифікувати мене як клієнта. Для спрощення пошуку відповідної інформації додатково повідомляю про відкритий 28.04.2010 р. валютний рахунок № XXXXXX, а також рахунки № XXXXXX, № XXXXXX, № XXXXXX, платіжні картки Visa Platinum № XXXXXX, Visa Gold № XXXXXX (інформація станом на 02 березня 2012 року), № XXXXXX, № XXXXXX, № XXXXXX, № XXXXXX, платіжні картки Visa Platinum № XXXXXX, Visa Gold № XXXXXX (інформація станом на 03 січня 2013 року). Таким чином, керуючись п. 5.6, п 5.7, 5.8 Постанови НБУ № 254 від 18.06.2003 «Про затвердження Положення про організацію операційної діяльності в банках України», а також ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян» від 02.10.1996 № 393/96-ВР, прошу Вас надати копії договорів рахунків та виписки за ними, завірені відповідним чином до діючого законодавства, які були відкриті на гр. України Ковану Олену Вікторівну та діяли станом на день припинення роботи Севастопольської філії ПАТ КБ «ПриватБанк» і повідомити про Ваше рішення у письмовому вигляді відповідно до встановленого законодавством терміну на адресу Olena Kovana, XXXXX Auckland, New Zealand. Витрати по доставці кореспонденцію прошу здійснити за рахунок одержувача. З повагою, заздалегідь Вам вдячна за порозуміння, із надією на довгу і плідну співпрацю, Кована О.В. «____» вересня 2015 р.
Ответ из банка:
Шановна Олена Вікторівна! Дякуємо за звернення! Перепрошуємо, що Ви були змушені звернутися до банку з офіційним листом і не змогли отримати консультацію в зручніших каналах зворотнього зв’язку. Шановна Олена Вікторівна, 06.10.2015р. до ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК” надійшов Ваш запит, який містить наступне прохання: “Прошу надати копії договорів та виписки руху коштів по вкладах, які було відкрито на території АР Крим.” На жаль, ми не можемо задовольнити Ваші вимоги та надати копії договорів та виписки по рахункам, який було відкрито на території АР Крим. У своїй діяльності Банк керується насамперед вимогами чинного законодавства України. Через політичні події в країні виникли складнощі з обслуговуванням депозитів і рахунків, відкритих в кримських відділеннях ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК”. Окупація території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя зробила неможливою роботу банківської системи в регіоні, що призвело до виникнення загрози інтересам вкладників та інших кредиторів банків. Подальше функціонування банків в умовах окупації порушує законодавство України у зв'язку з неможливістю виконання банками вимог законодавства України, нормативно-правових актів Національного банку. Враховуючи неможливість здійснювати Національним банком України банківське регулювання і нагляд, валютний контроль та державний фінансовий моніторинг за діяльністю банків та їх підрозділів, розташованих на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, і відповідно до постанови Правління Національного банку України № 260 від 06.05.2014 року ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК” припинив свою діяльність в Криму. Запровадження Національним банком України надзвичайного режиму роботи в Автономній республіці Крим та місті Севастополі ще більш обмежує можливість проведення банківських операцій. Однак запевняємо Вас, що задоволення Ваших потреб представляє для нас одну з найбільш пріоритетних завдань і ми докладаємо максимум зусиль, щоб уникнути конфліктних ситуацій. Банк робить все можливе для врегулювання ситуації і вирішення юридичних питань з виплати вкладів, у тому числі в міжнародних судах. Приносимо свої вибачення за завдані незручності й просимо з розумінням поставитися до ситуації, що склалася не з вини Банку. Банк завжди готовий до співпраці на основі відповідності взаємних дій законодавству України. Якщо наведена у відповіді інформація Вам незрозуміла або не задовольняє Вас, надішліть SMS із текстом 6099 на номер 3777. Вартість SMS – згідно з тарифами Вашого мобільного оператора. З повагою і надією на подальшу співпрацю, Супервайзер з розробки технологій обробки вхідної кореспонденції від клієнтів ГО Г. В. Чорна
sarik32 написав: Я потратил две недели на беготню по банкам, общаясь и прося работников банка помочь мне в сложившейся ситуации, сделал детальную распечатку звонков за последний месяц и обзвонил около двух сотен людей, выискивая тех кто мне делал предоплату. Еслиб Приват Банк шол мне навстречу (да и не только ко мне, а ко всем своим клиентам, судя по форумам моя ситуация не единственная) пытаясь помочь, то моя проблема решилась бы в течении трёх-четырёх дней. Я вернул деньги людям, осталось только три человека с которыми я не смог связаться, и в который раз, прошу Приват Банк снять ограничение с моей карты и помочь мне вернуть этим людям деньги.
sarik32, добрый день! Ваш вопрос находится на контроле у наших сотрудников и о результатах его рассмотрения мы Вас обязательно проинформируем. Просим Вас ожидать звонка сотрудника. С уважением, Анна. ПриватБанк.
OlenaK написав:Я столкнулась с такой ситуацией, что живя за границей более 3-х лет и будучи гражданкой Украины, не могу не то что получить деньги со своих счетов в Привотбанке, но и даже не могу добиться выписки о состоянии этих счетов.
Да нету ни договоров, ни денег, ни Севастопольского филиала. Зеленые человечки захватили это все еще полтора года назад. Увы.