Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
PrivatBank написав:Дійсно, спостерігалися тимчасові труднощі в роботі сервісів банку.
Дякую, пані Анна.
Лише для інформації: при такому "падінні", яке відбулось стає недоступна база даних клієнтів партнерів, наприклад, Укртелекома: http://www.kyiv.ukrtelecom.ua/oplata/internet якщо вибрати сплату через ПАТ КБ "Приватбанк": https://secure.privatbank.ua/ukrtelecom/ сповіщає, що "номер телефону або персональний код відсутній у базі Укртелекома, або не доступний для сплати через інтернет".
Київенерго не встиг перевірити, бо якраз почались "тимчасові труднощі в роботі сервісів банку".
На теперішній час Укртелеком вже працює в нормальному режимі, Київенерго перевірю трохи згодом.
PrivatBank Уважаемая Анна. Мне хватает, того что приват дает доступ к моим данным кому попало. Здесь, я ничего передавать не буду. Завтра, я наконец-то встречусь с начальником отделения. Буду просить какие-то пояснения в бумажном виде.
la9 написав:У члена семьи есть депозит в гривне. На меня выдана нотариальная доверенность, в том числе и на управление депо. 11 числа обратился в отделение - предьявил доверенность, как раз закончился депо и хотел его переоформить на другой, т.к. собственник депо не может сейчас это сделать физически. 12 числа менеджер сообщила, что доверенность прошла проверку, получено положительное решение и теперь нужно немного подождать, пока депо подтянется в мой П24.... Не дождавшись сообщения от банка, позвонил на КЦ. Там сообщили, что сегодня в 17 с чем-то по времени принято решени сотрудника главного офиса (!) о том, что в такой доверенности должен быть указан № договора, № счета 2630 и № 2620 до востребования, и только после этого решение будет положительным и мне дадут право управлять депо.... Вы вообще обнаглели, или это шутка юриста-практиканта? Доверенность общая для всех банков на управление всеми депо во всех баннках с соответствующими полномочиями! По ней даже выдают возмещение от Фонда... Все банки устраивает, но Приват - не Все! И это при том, что забирать не планировали, а переложить на более выгодный... Теперь появилось очень сильное желание забрать депо!! Вы достигаете абсолютно противоположных целей, к которым стремитесь...
la9, добрый день! Приносим извинения за доставленные неудобства! Информация по данному вопросу передана на рассмотрение нашим сотрудникам. Как только вопрос будет проработан, с Вами свяжется сотрудник банка. С уважением, Анна. ПриватБанк.
PrivatBank написав:Дійсно, спостерігалися тимчасові труднощі в роботі сервісів банку.
Дякую, пані Анна.
Лише для інформації: при такому "падінні", яке відбулось стає недоступна база даних клієнтів партнерів, наприклад, Укртелекома: http://www.kyiv.ukrtelecom.ua/oplata/internet якщо вибрати сплату через ПАТ КБ "Приватбанк": https://secure.privatbank.ua/ukrtelecom/ сповіщає, що "номер телефону або персональний код відсутній у базі Укртелекома, або не доступний для сплати через інтернет".
Київенерго не встиг перевірити, бо якраз почались "тимчасові труднощі в роботі сервісів банку".
На теперішній час Укртелеком вже працює в нормальному режимі, Київенерго перевірю трохи згодом.
AiB, направте, будь ласка, на нашу пошту help@pb.ua, посилання на Ваш відгук, номер телефону, який намагаєтеся поповнити та скріншот помилки. Сподіваємося на зворотний зв'язок! З повагою, Анна. ПриватБанк.
PrivatBank написав:направте, будь ласка, на нашу пошту help@pb.ua,
Дякую за підтримку, моя думка - це все ще проблеми з доступом до баз даних Приватбанку і от чому.
1) Укртелеком сплачую по номеру рахунку і він, Укртелеком, його бачить і підтверджує адресу і коректну суму платежу, а от на етапі вводу номера картки від ПБ - повідомлення про помилку. Отже запит від Укртелекому надходить до Бази Даних ПБ, а відповідь або не отримує, або отримує негативну. Однозначно проблема на боці ПБ.
2) Те ж саме точнісінько з Київенерго: номер рахунку бачить, сповіщає адресу, приймає значення лічильників і суму до сплати, а коли ввожу номер картки ПБ - червона рамка, але без повідомлення що саме не так.
Думаю, тут поспішати не треба. Ваші програмісти знайдуть помилку і виправлять її трохи згодом, якщо їм не заважати.
Скрін-шоти направлю, може це допоможе у пошуку проблеми.