Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
BBC написав:Отримав КДВ з чіпом й пейпасс, тепер маю безкоштовний проїзд у метро при птребі. Дякую Привату за таку можливість! P.S. А швидксний трамвай в Києві де є жовті турнікети з контактлесс чому не включили в акцію?
Работает,прикольная тема! Карты в тумбочку тапера)) Пейпас стикер на телефон наклеить ещё б,шоб пару раз в год на метро пустило без наличия всяких пластиков. 20сек. и чек сам вылез у кассирки.
20 секунд долговато, обычный contactless занимает пару секунд. Зато у NFC и AirPay безопасность, тоже вещь.
freeze написав:... Как-то слишком сложно получается, а если мне бубу набили до неузнаваемости, или я действительно в сомбреро надвинутом на глаза, я что попаду в сомнительные операции ?
Вполне возможно. Так же, как если во время пользования терминалом или банкоматом Привата разговариваете по мобильному телефону. Информация взята из разговора с работниками СБ банка.
Помітив, що приват не запитує пін код при оплаті карткою visa на суми до 500 грн. Це дуже круто. Спочатку думав, що це тільки при сплаті через пейвейв, але потім виявилось, що і через чип те ж саме. Хочу дізнатись як це працює? Які ліміти на операції без пін коду? Може приват відслідковує де я часто розраховуюсь карткою і в тих місцях не запитує пін?
renegade написав:Помітив, що приват не запитує пін код при оплаті карткою visa на суми до 500 грн. Це дуже круто. Спочатку думав, що це тільки при сплаті через пейвейв, але потім виявилось, що і через чип те ж саме. Хочу дізнатись як це працює? Які ліміти на операції без пін коду? Може приват відслідковує де я часто розраховуюсь карткою і в тих місцях не запитує пін?
Ещё зависит от настроек терминала. Например, в зонах самообслуживания запрашивает пин даже при оплате payWave даже на копеечную сумму. Насколько я понимаю и как это работает у меня, чиповая оплата всегда только по коду.
renegade написав:Помітив, що приват не запитує пін код при оплаті карткою visa на суми до 500 грн. Це дуже круто. Спочатку думав, що це тільки при сплаті через пейвейв, але потім виявилось, що і через чип те ж саме. Хочу дізнатись як це працює? Які ліміти на операції без пін коду? Може приват відслідковує де я часто розраховуюсь карткою і в тих місцях не запитує пін?
Ещё зависит от настроек терминала. Например, в зонах самообслуживания запрашивает пин даже при оплате payWave даже на копеечную сумму. Насколько я понимаю и как это работает у меня, чиповая оплата всегда только по коду.
Я оплачиваю в супермаркете в котором терминал не от привата. И хотелось бы узнать у представителя привата условия. Может приват лично мне лимит без пин кода поднял Еще интересно регламентируются ли такие лимиты самой платежной системой? С мастеркардом почти всегда просит пин, а с визой почти всегда не просит.
Забыл как-то карту и решил оплатить проезд в метро телефоном. Оказалось, что нужен обязательный вход в приват24 и он куда-то коннектится когда подносишь телефон к терминалу.
Т.е. Оплата по нфц с телефоа не работает как обычный пейпасс стикер или это баг?
Доброго дня, renegade! Дозвольте, будь ласка, нам детальніше розглянути Ваш випадок. Повідомте, будь ласка, на help@pb.ua посилання на цей відгук і контакти для зв'язку з Вами, щоб ми могли розібратися і дати коментарі. Сподіваємося на зворотний зв'язок ! З повагою, ПриватБанк.