Есть положительный опыт?

|
|
![]() PrivatBank
шановний представник привату до вас є дуже просте й конкретне питання що робиться з лікпей??? се ж ваша система??? чому через лікпей не проходять валютні ні гривневі перекази??? В чому суть проблеми??????????
![]() dymdym, доброго дня! У попередній відповіді ми вказали е-мейл Банку для уточнення реквізитів платежу та допомоги стосовно Вашого питання. На жаль, за логіном dymdym ми не знайшли листів з необхідними даними на нашій пошті. Будемо вдячні, якщо Ви відправите на адресу нашої електронної пошти help@pb.ua, листа, в якому буде вказано ID платежу або повний номер Вашого рахунку, деталi ситуацiї та посилання на це повідомлення, щоб ми могли перевірити інформацію і надати Вам детальну відповідь. Заздалегідь вдячні за зворотній зв'язок! З повагою, ПриватБанк.
![]() шановний, реквізити я показував тут, а на мило не писав не в моїх реквізитах суть,якщо ви почитаєте тут то побачити- сотні людей стонуть бо лікпей не працює а ви робите вигляд шо все гуд я питаю- які у вас проблеми з лікпеєм й коли ви їх вирішите?? у мене є валюта- не виводить через лікпей ні на валютну ні на гривневу картку от що мені в он-лайн лікпей відповіли ваша контора принимает на карту ликпей это карта приватбанка Вы выводите тоже на карту приватбанка это внутрибанковский перевод в валюте т.е. внутри банка валюту обменивать нельзя і се при тому що я нормально робив перекази ще місяць тому
![]() Re: Приватбанкшановний представник привату
давайте зробимо простіше порадьте мені, будьте такі ласкаві як я можу вивести гроші звіси натисніть зняття грошей на картку й вкажіть алгоритм все ж дуже просто було місяць тому, я просто виводив й все а тепер що мені робити... як вивести з рахунку валюту через приват????????
![]()
Дякуємо за розгорнуту інформацію. Ми уточнили дані з Вашого питання і можемо повідомити, що зараз, дійсно, платежі виведення коштів на карти можуть здійснюватися тільки в національній валюті. У разі виведення коштів, на карту нашого банку, ми відразу ж перевіряємо валюту карти, і у випадку відмінності її від національної - платіж не буде проведений (як у Вашому прикладі). Якщо ж платіж проводиться на карту іншого банку, сума відправляється в банк-адресат, який визначає валюту карти, а також вирішує зараховувати платіж або повернути його назад. На проведення даного типу платежу, було встановлено обмеження, згідно Постанови Правління НБУ № 365 від 16.09.2013г. Про порядок зарахування коштів в іноземній валюті на поточні рахунки фізичних осіб в межах України, який набрав чинності з 21.09.2013г. Прийміть, будь ласка, вибачення від особи нашого банку за всі незручності, які спричинила Вам ця ситуація. З повагою, ПриватБанк.
![]() Re: Приватбанкшановний представник привату суть не у вибаченнях, й навіть не в тому що закон на який ви посилаєтесь набрав чинності з 21.09.2013г., а я пречудово виводив на карту приват ще місяць тому без ніяких проблем суть в іншому- мені потрібна ваша допомога у мене є валюта, я хочу її зняти як се мені зробити? порадьте мені, будьте такі ласкаві як я можу вивести гроші звіси я якось не можу повірити що приват відмовляється щось робити, але якшо се так то будь ласка підтвердіть ще раз. В такому разі спробую пошукати інших хто б міг мені надати дану послугу, щоб я вже конкретно на вас не сподівався
![]()
dymdym, на жаль, у нас немає можливості порадити Вам конкретний спосіб вирішення питання, бо кошти виводяться зі стороннього (не банківського) ресурсу. Рекомендуємо Вам для консультації з цього питання звернутися в службу підтримки вказаного сайту, посилаючись на обмеження, що надане вище, для уточнення способу вирішення ситуації, що склалася. З повагою, ПриватБанк.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|