Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
asem9077_iren Через карту снять не сможете, а вот со счета на котором висит карта сможете. Другое дело, что некоторые банки типа "не умеют" снимать деньги без карты со счетов 2625*, в этом случае нужно будет их перебрасывать на некарточный текущий счет, в общем пока выход есть.
white-light написав:PrivatBank Окей, а можете прокоментировать вот подобную статью: http://via-midgard.info/news/benya-kolo ... bezhal.htm Как-то совпало с тем что у меня начались "разовые" глюки, при том что Киевстар говорит что они не разовые. Или Вы или они, но кто-то мне врет.
white-light, в наш адрес регулярно распространяются ложные сведения с целью напугать клиентов банка. Точно такие же статьи имели место в мае этого года, например http://politikus.ru/events/18588-bankro ... gieny.html и др.
Поэтому просим Вас не руководствоваться непроверенной информацией, размещенной на сторонних ресурсах. Вся актуальная информация о работе банка публикуется на нашем официальном сайте (pb.ua/news). Любой возникший вопрос Вы можете оперативно решить в режиме 24/7 обратившись в наш чат с сайта pb.ua или по бесплатному номеру горячей линии 3700.
Solar_simfi написав:Киев. Куреневское отделение, Фрунзе, пятница 29 августа, время около 19.00. Сотрудник дремуч и некомпетентен. Абсолютно не владеет информацией об этом http://privatbank.ua/news/privatbank-ot ... po-kartam/
Solar_simfi, добрый день! Отправьте, пожалуйста, описание вопроса на help@pb.ua, указав ссылку на отзыв, контактные данные и любую информацию которая может помочь нам идентифицировать консультировавшего Вас сотрудника, чтобы мы могли проверить данные и принять необходимые управленческие решения. С уважением, ПриватБанк.
Webracer написав:26.08.2014р. відкрив у відділенні Приват-вклад у доларах. Даний вклад ніде не відображається. Його не бачить працівник гарячої лінії, його немає в Приват24, був у трьох відділеннях — і там його не бачать. Тобто ні поповнити, ні зняти гроші я не маю змоги. В онлайн чаті на сайті Приватбанку нарешті його знайшли і порадили почекати ще декілька днів, може тоді він відобразиться хоч десь. Може і справді даний депозит відобразиться через декілька днів, але я зараз не маю доступу до своїх коштів і до депозиту. В умовах до цього депозиту нічого не сказано, що депозит можна буде поповнювати чи знімати кошти тільки через 3 чи більше днів. Умови гарантують повний доступ до грошей з першого дня! Тому або це треба прописувати в умовах або технічно виправляти ситуацію, що обмежує зараз мої права, як вкладника.
Webracer, доброго дня! Дозвольте нам детальніше розглянути Ваш випадок і допомогти. Повідомте, будь ласка, на help@pb.ua деталі ситуації і контакти для зв'язку, вказавши посилання на відгук. Сподіваємося на зворотний зв'язок! З повагою, ПриватБанк.
Ситуація так і не вирішена. Я не маю доступу до своїх власних грошей. Віддайте гроші і виясняйте там, що хочете. Я чекати більше не можу! А то дуже цікава відповідь: «Точних термінів вирішення, на поточний момент надати не можемо». Та мене не цікавлять ваші терміни. Поверніть гроші!
Webracer написав:Ситуація так і не вирішена. Я не маю доступу до своїх власних грошей. Віддайте гроші і виясняйте там, що хочете. Я чекати більше не можу! А то дуже цікава відповідь: «Точних термінів вирішення, на поточний момент надати не можемо». Та мене не цікавлять ваші терміни. Поверніть гроші!