В ближайшее время Фидобанк по своей социальной программе выплатит компенсацию более 2500 своих вкладчиков, – комментирует Геннадий Пионтковский, заместитель председателя правления Фидобанка.
ishvara написав:Краткость, конечно, - сестра таланта, но я так и не понял: если я положу 10 000 грн на карту, я смогу их снимать при необходимости? Или в банкоматах нет денег?
ПиБ. 20% на остаток. 1% стандартный кешбек + экстракешбек снятие без ограничений в Атмосфере
І коштує ПІБ десь 170 грн в рік.
Посмотрел пакет "Доходный" - 100 грн. оформление, 6 грн. СМС-информирование (6х12=72 грн.) А что, карта оформляется только на год?
Менеджер у відділені казав, що плата знімається для всіх на початку року, не залежно коли ти відкрив карту. Якщо відкрив 30 грудня, заплатив 100грн, і через 3 дні "сюрприз". Я особисто не перевіряв, так як відкрив карту у січні
Квесторе_поверніться написав:А за який місяць по цій квитанції проплачено?
ну как положено, за март, т.е. березень
А може за січень. Це ж Фідо потрібні цидули зараз саме за січень збирати, щоб він компенсував кумуналь в травні. Ні? І як довести Фідомаркету що ця квитанція саме за березень?
Квесторе_поверніться написав:Це ж Фідо потрібні цидули зараз саме за січень збирати, щоб він компенсував кумуналь в травні. Ні?
А чо так? Я вааще думал, шо за любой мес. после объявления акции проканает. Даж еще не оплаченные.
IMPRINTER написав:ул. межигирська не прокатит
А че? Та указаны "особовий рах" и коммунпредприятие, а адрес, то адрес банка-прокладки ФИДО вааще обещал даж чужие платёжки компенсировать, ток шобы я предъявил
ПС. Аааа, просто один недострелянный легитимный понівичив Межігірря
Востаннє редагувалось clientage в Нед 26 кві, 2015 14:30, всього редагувалось 1 раз.