|
Идеи: портфель-2011 (архив) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Фондовий ринок
Додано: П'ят 18 лис, 2011 15:31
MacAndrew написав:Вообще тихий час какой-то. Фьючерс амерский просто галопирует, наш спо рынок мертв. А фьюч заложили огромными плитами. Похоже что шортят безбожно..
та не похоже. ОИ не растет. даже подупало с утренних 77к
-
BudFox
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2011 15:37
MacAndrew написав:Вообще тихий час какой-то. Фьючерс амерский просто галопирует, наш спо рынок мертв. А фьюч заложили огромными плитами. Похоже что шортят безбожно..
Терпение сейчас всё будет. Ну а по большому счёту, за два дня ребят наверно полепило сильно, вот и не верят ни чему.  Пару дней назад я предупреждал, что пила сильная начнётся, в такие дни трейдерам со слабыми нервами лучше квик не включать.
-
Монах
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2011 15:42
Тут нужно учитывать пятничный фактор. Никто не хочет рисковать на выходные. Вдруг сегодня у амеров отскок, а в понедельник с утра продолжение кошмаров. Поэтому, имхо, и активность у нас низкая.
-
luckyman
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2011 15:49
Ну я не знаю как кто, а я фьюч лонг на все плечи взял Была ни была 
-
Филипп
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2011 15:56
Филипп написав:Ну я не знаю как кто, а я фьюч лонг на все плечи взял Была ни была 
а чётак куча анализа ...а итоге была не была ? хотя однозначно буду уходить в лонге
-
ChuLock
-
-
- Подякував: 924 раз.
- Подякували: 275 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2011 16:04
Ха.. Я вот смотрю, по технике наш рынок стоит посередине дороги и самый прикол в том, что его туда с самого утра ММ вытянули. А фьюч амеров только вот пришол в эту точку. ММ красавцы. 
Востаннє редагувалось Master в П'ят 18 лис, 2011 16:07, всього редагувалось 1 раз.
-
Master
-
-
- Подякував: 483 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2011 16:06
Master написав:Ха.. Я вот смотрю, по технике наш рынок стоит на посредине дороги и самый прикол в том, что его туда с самого утра ММ вытянули. А фьюч амеров только вот пришол в эту точку. ММ красавцы. 
Это мы красавцы .. Шортолойчиков вздёргиваем по чуть-чуть ... а то они там себе цели рисуют ... а мы всё по рабоче-крестьянской методе ... Шортим ? 
-
ChuLock
-
-
- Подякував: 924 раз.
- Подякували: 275 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2011 16:09
ChuLock написав: Master написав:Ха.. Я вот смотрю, по технике наш рынок стоит на посредине дороги и самый прикол в том, что его туда с самого утра ММ вытянули. А фьюч амеров только вот пришол в эту точку. ММ красавцы. 
Это мы красавцы .. Шортолойчиков вздёргиваем по чуть-чуть ... а то они там себе цели рисуют ... а мы всё по рабоче-крестьянской методе ... Шортим ? 
Я - нет. Вышел из шортов утром. Сейчас буду думать че делать. Сбрасывать лонги и шортить, или же оставлять.
-
Master
-
-
- Подякував: 483 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2011 16:19
Прокуратура пресує соратника Жеваго П'ятниця, 18 листопада 2011, 15:05
Прокуратура Шевченківського району Києва порушила кримінальну справу проти заступника голови правління ЗАТ "Банк "Фінанси та Кредит".
Як повідомляє "Дело", справу порушили за співучасть в ухиленні від сплати податків (в особливо великих розмірах), а також за злочин, кваліфікований за ст. 205 ч. 2 КК України (фіктивне підприємництво).
На даний момент в банку працюють три заступники голови правління банку "Фінанси та Кредит" - Світлана Лотоцька, Віктор Голуб і Ігор Львов. Хто з трьох банкірів опинився під прицілом слідства - поки не відомо.
Як зазначає видання, до 14 жовтня 2011-го в банку працював ще один заступник голови - Сергій Борисов, який перейшов на роботу у VAB Банк.
За даними видання, разом із заступником голови банку по цій кримінальній справі проходять ще дві людини - в.о. голови правління ЗАТ "Укренергозбут", а також колишній директор цієї компанії.
Досудове слідство встановило, що службові особи ЗАТ "Укренергозбут" з метою мінімізації податкових зобов'язань та ухилення від сплати податків "безпідставно віднесли до валових витрат підприємства відсотки за користування кредитом, отриманим в АТ "Банк "Фінанси та Кредит".
З'ясувалося, що підприємство направило кредит на операції, не пов'язані з отриманням доходу: позикові кошти у вигляді оплати за залізорудні окатиші та металопродукцію були перераховані на розрахункові рахунки підприємств-нерезидентів, а потім повернулися без поставки товару.
Окрім того, згодом ці кредитні кошти були спрямовані на надання поворотної фінансової допомоги фізособі в розмірі 93,1 млн. грн.
Як підрахували в прокуратурі, всі ці фінансові операції призвели до безпідставного завищення валових витрат на загальну суму 67,3 млн. грн., в результаті чого підприємці ухилилися від сплати податку на прибуток на загальну суму 5,2 млн. грн.
Також слідчі встановили, що при здійсненні фінансових операцій "Укренергозбут", "за вказівкою посадових осіб банку "Фінанси та Кредит" набував і продавав цінні папери фіктивних підприємств".
Заступника голови правління банківської установи підозрюють у причетності до складання підроблених документів при здійсненні фінансових операцій.
Як відомо, 11 липня в заводоуправління компанії "Росава" (також підконтрольної Жеваго) проникли озброєні люди, що представилися співробітниками СБУ.
Вони заблокували четвертий поверх будівлі, на якому розташована служба фінансового директора підприємства, і провели виїмку документів.
Костянтин Жеваго все ще залишається у фракції БЮТ.
-
komp
-
1
-
- Подякував: 2457 раз.
- Подякували: 3459 раз.
-
-
Профіль
-
-