|
Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 22 січ, 2014 16:13
AlexJ написав:"Раньше были времена, а теперь моменты...".  Sergo написав:quote] Особенно, если сейчас слить часть валюты по удачно подскочившему (на данный момент) курсу  .
Фраза построена так, что ее автор предполагает после подскока отскок. По моему мнению, вряд ли. Следующий момент с подскоком не заставит себя долго ждать. Не прогибаясь и не задерживаясь, идем "вверх по лестнице, ведущей вниз".
Ну, учитывая текущие события "за окном", понимаю, что лучшего "повода" для "спуска курса" не сыскать. И конечно трудно сейчас прогнозировать возможные уровни подскоков и отскоков. Но я полагаю, что "откат взад" все-таки будет. Другой вопрос "когда?" и "на сколько?". Но это для меня второстепенно. Сейчас важнее не это. Важнее выждать и поймать "пик"  . Поэтому я "тороплюсь медленно"  .
-
Sergo
-
-
- Подякував: 64 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2014 16:21
Olenka-S написав: AlexJ написав:Поэтому допустимо предположить и такой вариант: вышеупомянутые 3,02 миллиарда грн. ушли на депозиты из этих "дополнительных" 51,918 миллиардов грн., а снятые с депозитов 191,2 млн. долларов США спрятаны в кубышку, "закопаны под грушей", лежат в стеклобанке, т.е. выведены из банковской системы и обратно в нее ни под каким видом не вернулись.
Перехахувати перетікання валюти конкретно у склобанки з більш-менш ймовірною вірогідністю просто неможливо. Але ясно одне - народ впевнився у стабільності гривні на найближчий рік. Отож висновки зрозумілі.
Якраз таки "стабільність гривні на найближчий рік" - поняття дуже слизьке.. Тому маю думку, що "народ" намагається встигнути заробити на поки що високих гривневих відсоткових ставках (хто встиг застовбитись вчасно). 
-
Sergo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2014 18:02
Sergo написав: Olenka-S написав: AlexJ написав:Поэтому допустимо предположить и такой вариант: вышеупомянутые 3,02 миллиарда грн. ушли на депозиты из этих "дополнительных" 51,918 миллиардов грн., а снятые с депозитов 191,2 млн. долларов США спрятаны в кубышку, "закопаны под грушей", лежат в стеклобанке, т.е. выведены из банковской системы и обратно в нее ни под каким видом не вернулись.
Перехахувати перетікання валюти конкретно у склобанки з більш-менш ймовірною вірогідністю просто неможливо. Але ясно одне - народ впевнився у стабільності гривні на найближчий рік. Отож висновки зрозумілі.
Якраз таки "стабільність гривні на найближчий рік" - поняття дуже слизьке.. Тому маю думку, що "народ" намагається встигнути заробити на поки що високих гривневих відсоткових ставках (хто встиг застовбитись вчасно). 
Якщо ви так розумієтесь на сучасних тенденціях тоді таке питання - зараз застовбитись вже пізно?
-
Olenka-S
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2014 18:20
Кто ещё не вложился, то можно сегодня ТОЛЬКО ПОСТАВИТЬ СТОЛБИК, но а всю сумму моё мнение нужно положить когда немного утихнет в стране. А то банкиры в любой момент могут слинять из страны, а ФГ на всех вкладчиков не хватит.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 22 січ, 2014 18:20
То бишь акция действует только один день? Раз суббота нерабочая. Почему тогда на сайте написано включительно?
-
Парфён Рогожин
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2014 18:28
Olenka-S написав: Sergo написав: Olenka-S написав:Перехахувати перетікання валюти конкретно у склобанки з більш-менш ймовірною вірогідністю просто неможливо. Але ясно одне - народ впевнився у стабільності гривні на найближчий рік. Отож висновки зрозумілі. Якраз таки "стабільність гривні на найближчий рік" - поняття дуже слизьке.. Тому маю думку, що "народ" намагається встигнути заробити на поки що високих гривневих відсоткових ставках (хто встиг застовбитись вчасно). 
Якщо ви так розумієтесь на сучасних тенденціях тоді таке питання - зараз застовбитись вже пізно?
Зараз мабуть краще почекати, я так думаю. Зважаючи на події у країні, можуть посилитись "панічні настрої" і банки можуть трохи підняти ставки, як один з методів, щоб стримати відтік клієнтів. Але повторюю, це лише мої думки, бо "ніхто не знає майбутнього" (с) .. і "чорний лебідь" десь зовсім поруч.. 
-
Sergo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2014 18:30
Парфён Рогожин написав:Акція від Банку «Фінансова Ініціатива» до дня Святої Тетяни!
Ссылочку плз. На сайте нет такого депо.
-
nostromo
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2014 18:31
Sergo написав:Зараз мабуть краще почекати, я так думаю. Зважаючи на події у країні, можуть посилитись "панічні настрої" і банки можуть трохи підняти ставки, щоб стримати відтік клієнтів. Але повторюю, це лише мої думки, бо "ніхто не знає майбутнього" (с) .. і "чорний лебідь" десь зовсім поруч..
Дякую. А може все ж таки поставити стопчик, як каже Ігор Олексійович, а потім вже поповнювати на більш конкретну суму?
-
Olenka-S
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2014 18:34
Olenka-S написав: Sergo написав:Зараз мабуть краще почекати, я так думаю. Зважаючи на події у країні, можуть посилитись "панічні настрої" і банки можуть трохи підняти ставки, щоб стримати відтік клієнтів. Але повторюю, це лише мої думки, бо "ніхто не знає майбутнього" (с) .. і "чорний лебідь" десь зовсім поруч..
Дякую. А може все ж таки поставити стопчик, як каже Ігор Олексійович, а потім вже поповнювати на більш конкретну суму?
Вирішувати тільки Вам. Стовпчик великих коштів не потребує, тому чому ні? 
-
Sergo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2014 18:35
Парфён Рогожин написав:То бишь акция действует только один день? Раз суббота нерабочая. Почему тогда на сайте написано включительно?
Декотрі відділення працюють, у столиці напевно такі є. А по регіонах звісно що ні. Здається лише позаминула субота була робочою.
-
Olenka-S
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему