|
Укрексiмбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 06 тра, 2010 14:40
Дякую квестору за відповідь, bolex за підтримку. Все одно як назвати - повернення чи рефінансування - але гроші потрібно буде десь взяти, тим часом спершу треба знайти запозичення Україні (бо чим залатає дірки?) в умовах дефолту Греції та становища інших PIIGS-країн, а вже потім нехай спробує запозичити кошти її окремий банк. Маю доларовий депо. Відтак хвилююся, чи не є він одним з тих компонентів мільярдних ліквідних активів, якими нове керівництво країни і банку збирається покрити свої дефіцити і борги.
-
ГорН
-
-
- Подякував: 99 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 тра, 2010 19:45
olya написав:artemB написав:Укрэксимбанк запустил первый полноценный Интернет-банкинг в Украине - для юридических и физических лиц. Удобно: - Выписки; - Платежи в гривне по Украине; - Платежи в валюте и гривне между своими счетами (в т.ч. карточными); - Заявки на покупку/продажу валют; - Формирование и отправка зарплатной ведомости; - Информирование на SMS и EMAIL. http://www.eximb.com/portalКто то пользовался?
Я пользуюсь, очень нравиться, главное не нужно ходить в банк. Система работает как часы, единственное неудобство - раз в два года приходится перегенирировать пароли (нужно все же появляться). Всем друзьям рекомендую. 
ці умови пропонують багато банків. Які унікальні має Ексім ?
А стосовно походу раз в 2 роки в банк - повірте це не проблема. Ви туди будете забігати раз в два місяці - це точно..
-
Мистер Кредитор
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 тра, 2010 17:38
Мистер Кредитор написав:olya написав:artemB написав:Укрэксимбанк запустил первый полноценный Интернет-банкинг в Украине - для юридических и физических лиц. Удобно: - Выписки; - Платежи в гривне по Украине; - Платежи в валюте и гривне между своими счетами (в т.ч. карточными); - Заявки на покупку/продажу валют; - Формирование и отправка зарплатной ведомости; - Информирование на SMS и EMAIL. http://www.eximb.com/portalКто то пользовался?
Я пользуюсь, очень нравиться, главное не нужно ходить в банк. Система работает как часы, единственное неудобство - раз в два года приходится перегенирировать пароли (нужно все же появляться). Всем друзьям рекомендую. 
ці умови пропонують багато банків. Які унікальні має Ексім ? А стосовно походу раз в 2 роки в банк - повірте це не проблема. Ви туди будете забігати раз в два місяці - це точно..
А ничего что Вы коментируете сообщение двухлетней давности? 
-
MGD
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 тра, 2010 23:16
И вправду не заметил, но все же вопрос интересен.
-
Мистер Кредитор
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 12 тра, 2010 20:31
Мистер Кредитор
Тема дійсно цікава.
Сам зараз обслуговуюсь в укрсибі як ФОП. Але поглядаю в сторону переходу в укрексім.
Мене цікавлять наступні питання до СПД які осблуговуються в укрексімі:
1) яка плата за осблуговування пот рахунків для СПД в ексімі? В укрсибі я плачу 120 грн в місяць за доларовий і 50 грн в міс. за гривневий.
2) На яких технологіях побудований веб інтерфес користувача інтернет банкінгу (HTML/JS)? В укрсибі starraccess - на Java Applet-ах. Надоїдає чекати завантаження і багато незручностей тугого інтерфейсу.
3) При продажі валюти на міжбанку, які опції пропонує інтерфейс для вказання курсу продажу ("по курсу торгів", "не нижче ніж", "за курсом" і тд) ?. В укрсибі маю можливість вказати тільки фіксовани курс - поітм ціла епопея з передзвонюванням між мною і банком, переоформленням електронних заявок, а інколи просто переоформлення паперових заяв з візитом у банк і тд.
4) Як часто стається така ситуація, що виконання операцій-документів через інтернет банкінг не получиться оскільки відповідні працівники банку тимчасово не мають доступу до системи?
5) Як часто перегенеровуються ключі доступу? Тут було озвучено що раз на 2 роки - в укрсибі я перегенровую що декілька місяців.
6) Які подіїі можна моніторити через смс і/або емейл і як чікто він працює? .Наразі в мене в укрсибі коректно працює тільки повідомлення про віхд в системую, правда поообіцяли найближчим часом врішити проблеми.
Хочеться мати повноцінний інтернет банкінг - коли з любої точки світу маючи доступ до інтеренту можу здійснити потрібні мені операції без телефонування, а тим більше візиту в банк.
Буду вдячний за коментарі людей які обслуговуютсья укрексімі.
-
wowka
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 тра, 2010 23:23
А кто читал договор на депозит Прибутковий?
Может ли банк инициировать изменение % ставки в одностороннем порядке?
-
ПозитифчеГ
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 тра, 2010 12:55
ПозитифчеГ написав:А кто читал договор на депозит Прибутковий? Может ли банк инициировать изменение % ставки в одностороннем порядке?
Мои родители держат в Эксиме депозиты уже лет 8. Ни разу в действующих договорах % ставки не пересматривали, только при продлении на новый срок или переоформлении на другой вклад, хотя в договорах такое право банк за собой оставляет(в случае изменения учетной ставки НБУ банк может предложить изменить ставки с уведомление вкладчика)
-
MGD
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 13 тра, 2010 22:06
wowka
Я не працівник Ексіму. тому нажаль відповісти не можу. Єдине що можу сказати, так це то що якщо цікавить класне ПО - зверніться до Укрсоцу та Ерсте - вони там походу щось нове з ПО вводили. В принципі для спд непогано себе показує Прокредит.
-
Мистер Кредитор
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 13 тра, 2010 22:23
wowka написав:Мистер Кредитор 1) яка плата за осблуговування пот рахунків для СПД в ексімі? В укрсибі я плачу 120 грн в місяць за доларовий і 50 грн в міс. за гривневий. 2) На яких технологіях побудований веб інтерфес користувача інтернет банкінгу (HTML/JS)? В укрсибі starraccess - на Java Applet-ах. Надоїдає чекати завантаження і багато незручностей тугого інтерфейсу. 3) При продажі валюти на міжбанку, які опції пропонує інтерфейс для вказання курсу продажу ("по курсу торгів", "не нижче ніж", "за курсом" і тд) ?. В укрсибі маю можливість вказати тільки фіксовани курс - поітм ціла епопея з передзвонюванням між мною і банком, переоформленням електронних заявок, а інколи просто переоформлення паперових заяв з візитом у банк і тд. 4) Як часто стається така ситуація, що виконання операцій-документів через інтернет банкінг не получиться оскільки відповідні працівники банку тимчасово не мають доступу до системи? 5) Як часто перегенеровуються ключі доступу? Тут було озвучено що раз на 2 роки - в укрсибі я перегенровую що декілька місяців. 6) Які подіїі можна моніторити через смс і/або емейл і як чікто він працює? .Наразі в мене в укрсибі коректно працює тільки повідомлення про віхд в системую, правда поообіцяли найближчим часом врішити проблеми.
Хочеться мати повноцінний інтернет банкінг - коли з любої точки світу маючи доступ до інтеренту можу здійснити потрібні мені операції без телефонування, а тим більше візиту в банк.
Буду вдячний за коментарі людей які обслуговуютсья укрексімі.
Открывал счета лет 5 назад...
1) у меня 0 грн за обслуживание счетов (грн,дол,евро) и около 18грн в мес за пользование интернет банкингом
2) HTML/JS, работает без тормозов
3) все опции точно не помню, обычно использую "не нижче ніж"
4) на такое не нарывался
5) за пару лет пользования интернет банкингом еще не менял; ключ на работе, могу завтра посмотреть срок его действия
6) списание/зачисление денег на счет/карту, отклонение документов... другими не пользовался
Единственный минус - нужно договора с нерезами в валютный отдел приносить, а также письма с просьбой зачислить валюту на текущий счет 
-
Vint
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 222 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 тра, 2010 22:26
доречі, стосовно 5 пункту - токенами ніхто не користується ?
-
Мистер Кредитор
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему