Сподіваюся, що встигну забрати свій депозит з Укрексіму перш ніж туди зваляться усі проблеми з Родовіду ....
|
|
![]() А я точно не встигну забрати і тепер знову починаю бачити себе в чергах, списках, на мітингах... із заявами, скаргами, листами і підписами під колективними скаргами... Лякає те, що за справу взявся кабмін, а я поки що не бачив жодної справи, з якої він вийшов би з честю. Один податковий кодекс чого вартий. Невже загублять Укрексім?! Чому б не розплатитися із вкладниками чесно, через вже існуючий приватизований державою Родовід? Ціна питання - 3-4 млрд. грн. - це менше, ніж вартість, яку Україна щомісяця платить Росії за газ. І ще незрозуміло: чому Укрексімбанк, а не Ощадбанк? Ощад має відділення в кожному районі, вклади в Ощаді гарантовані державою на всю суму, а не на 150 тис. як в Укрексімбанку. Хотілось би знати, що (чи хто) за цим стоїть... ![]() интересно, ЧТО нужно написать в газетах, чтобы люди перестали истерично паниковать?
Лучше уж вообще ничего ![]() P.S. в самом начале "задницы" с Родоводом у меня там застрял депозит.... точней он окончился и перешел на карту.... Теперь та карта пуста. И я читал только советы тут + снимал по чу-ть чуть деньги. ![]() justit
"Истерично паниковать" - тут Ви не праві. Я в роздумах і це лише думки вголос. Спеціально вибрав не драйвовий банк, але ніколи не вгадаєш, де краще. Мені не подобаються обтяжуючі обставини, наприклад, запланована заборона на зняття депозитів. Можливо, зараз саме той момент, коли потрібно скористатись існуючою можливістю і забрати депо. Тому й запитую думку товариства. На мою думку, Укрексімбанк, який завжди працював в основному з юр. особами, "захлинеться" вкладниками Родоводу. І це не паніка, оскільки для такого невтішного припущення є підстави - кому як не Вам (як вкладнику Родоводу) про це знати? ![]() Принимайте гостей!!!Доброго времени суток.
Незваный гость - хуже татарина, НО.... Вот уж не думал, что придётся перебраться с ветки Родовида на ветку Укрэксимбанка. Но видать - судьба злодейка. Имел депозиты в Укрпроме, потом перевели в Родовид, где я также имел депозит, теперь видать переведут в Укрэксимбанк. Перевод этот настораживает. Проще было бы перевести депозитчиков Родовида в фонд гарантирования не подвергая дестабилизации Укрэксим и забыть . НО видать на верху решили дестабилизировать ситуацию в Укрэксимбанке. С какой целью? Напилить денег... Каким образом? Как и с Родовидом. Так что задумайтесь те, кто имеет депозиты в Укрэксимбанке. Посмотрите на наш (укрпромовский и родовидовский) опыты и не говорите, что вас не предупреждали... Учитесь на чужих ошибках, а не на своих... И не кидайте тапками в родовидовских вкладчиков, что они де стали дестабилизаторами вашего банка. Вкладчики не виноваты, что у правительства не возникает идея пустить их через фонд гарантирования. Если вкладчиков гоняют из банка в банк мимо ФГ, значит это кому-то нужно...!!! ![]() azef.il
Мої вітання і побажання, щоб "у вас і в нас все було гаразд, щоб ви і ми щасливі були". Я сам колишній вкладник Укрпрому, отримував вклад через Родовід. Тоді мені повезло і я розпрощався з Родоводом. Але він про мене не забув і хоче дістати тут, в Укрексімбанку. На жаль. А вкладникам Родоводу дуже співчуваю. Слідкував по інерції за профільним форумом ще довго. Але раптом і справді все владнається? Нехай щастить всім нам... ![]() Я не Вас мав на увазі. можна безліч годин дискутувати на цю тему. Моя думка - найбільш коректно було б так: - Закон прийнято - існуючі депозити розірвати можна будь-коли, якщо це передбачено депозитним договором - нові договори мають містити пункт ".. дострокове розірвання заборонено..." ВСЕ! Я не пам"ятаю, проте здається у СРСР "Срочные вклады (под 3% годовых)" неможливо було розірвати до кінця терміну. Наскільки знаю те саме і у Європі (куди ма швидкими кроками бажаємо йти) Депозитні ставки наприклад дуже швидко наближаються до їхніх... Погано це чи ні - то не мені судити. Проте я згоден - якщо заключаю депозит на рік, то через рік і прийти по нього. Для іншого я використовую карткові рахунки, по яким теж "трохи капає". Проте кожен сам собі обирає, адже так? Криза 2008-го навчила ![]()
Будемо сподіватись що не захлиненься, Якщо Укрєксім працював в основному з юридичними, то депозитів фізичних осіб в нього не багато, та й відсотки там нічим не кращі ніж деінде. Поживем побачим. До речі я теж клієнт Укрєксіма. В нього дуже хороший інтернет-банкінг - тому я там. Як колишній клієнт Родоводу - бачив, як людина пенсійного віку обіцяля хлопцю, років 23-х (менеджер по депозитах), "прийти завтра з АКМ і розстріляти", що б там не було з грошима, мене вони (гроші) ніколи "таким" не зроблять ![]() ГорН
Ніяких проблем для вкладників Укрексіма не повинно бути. По-перше, докапіталізація Укрексіму буде дорівнювати сумі вкладів Родоводу. По-друге вкладники Родоводу будуть обслуговуватися у своїх відділеннях. До зустрічі в Укрексімі.
![]() ukrprombank
"Ніяких проблем для вкладників Укрексіма не повинно бути. По-перше, докапіталізація Укрексіму буде дорівнювати сумі вкладів Родоводу. По-друге вкладники Родоводу будуть обслуговуватися у своїх відділеннях. До зустрічі в Укрексімі." Ваши б слова да Богу в уши...!!! ![]() justit Чем же он хорош - интернетбанк от Укрэксима? Чем устраивает - может, других не видели?
Это там, где какие-то ящики надо домой тащить, генраторы и прочуюю...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|