Укрексiмбанк (2005 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 2930313233 ... 1139>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укрексiмбанк (2005 - 2021) 3.1 5 309
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
79
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
37
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
40
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
28%
87
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
21%
66
Всього голосів : 309
Повідомлення Додано: Суб 19 бер, 2011 17:15

ГорН написав:Які думки шановного товариства приватних вкладників: настав час шукати іншу спокійну гавань? чи хвилюватися зарано?

Сподіваюся, що встигну забрати свій депозит з Укрексіму перш ніж туди зваляться усі проблеми з Родовіду ....
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 бер, 2011 17:40

bolex написав:
  ГорН написав:Які думки шановного товариства приватних вкладників: настав час шукати іншу спокійну гавань? чи хвилюватися зарано?

Сподіваюся, що встигну забрати свій депозит з Укрексіму перш ніж туди зваляться усі проблеми з Родовіду ....

А я точно не встигну забрати і тепер знову починаю бачити себе в чергах, списках, на мітингах... із заявами, скаргами, листами і підписами під колективними скаргами...
Лякає те, що за справу взявся кабмін, а я поки що не бачив жодної справи, з якої він вийшов би з честю. Один податковий кодекс чого вартий. Невже загублять Укрексім?! Чому б не розплатитися із вкладниками чесно, через вже існуючий приватизований державою Родовід? Ціна питання - 3-4 млрд. грн. - це менше, ніж вартість, яку Україна щомісяця платить Росії за газ.

І ще незрозуміло: чому Укрексімбанк, а не Ощадбанк? Ощад має відділення в кожному районі, вклади в Ощаді гарантовані державою на всю суму, а не на 150 тис. як в Укрексімбанку. Хотілось би знати, що (чи хто) за цим стоїть...
ГорН

Подякував: 99 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 бер, 2011 18:32

интересно, ЧТО нужно написать в газетах, чтобы люди перестали истерично паниковать?

Лучше уж вообще ничего :D

P.S. в самом начале "задницы" с Родоводом
у меня там застрял депозит.... точней он окончился и перешел на карту....

Теперь та карта пуста. И я читал только советы тут + снимал по чу-ть чуть деньги.
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 бер, 2011 18:59

justit

"Истерично паниковать" - тут Ви не праві. Я в роздумах і це лише думки вголос. Спеціально вибрав не драйвовий банк, але ніколи не вгадаєш, де краще. Мені не подобаються обтяжуючі обставини, наприклад, запланована заборона на зняття депозитів. Можливо, зараз саме той момент, коли потрібно скористатись існуючою можливістю і забрати депо. Тому й запитую думку товариства.
На мою думку, Укрексімбанк, який завжди працював в основному з юр. особами, "захлинеться" вкладниками Родоводу. І це не паніка, оскільки для такого невтішного припущення є підстави - кому як не Вам (як вкладнику Родоводу) про це знати?
ГорН

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 бер, 2011 19:27

Принимайте гостей!!!

Доброго времени суток.
Незваный гость - хуже татарина, НО....
Вот уж не думал, что придётся перебраться с ветки Родовида на ветку Укрэксимбанка. Но видать - судьба злодейка. Имел депозиты в Укрпроме, потом перевели в Родовид, где я также имел депозит, теперь видать переведут в Укрэксимбанк. Перевод этот настораживает. Проще было бы перевести депозитчиков Родовида в фонд гарантирования не подвергая дестабилизации Укрэксим и забыть . НО видать на верху решили дестабилизировать ситуацию в Укрэксимбанке. С какой целью? Напилить денег... Каким образом? Как и с Родовидом. Так что задумайтесь те, кто имеет депозиты в Укрэксимбанке. Посмотрите на наш (укрпромовский и родовидовский) опыты и не говорите, что вас не предупреждали... Учитесь на чужих ошибках, а не на своих... И не кидайте тапками в родовидовских вкладчиков, что они де стали дестабилизаторами вашего банка. Вкладчики не виноваты, что у правительства не возникает идея пустить их через фонд гарантирования. Если вкладчиков гоняют из банка в банк мимо ФГ, значит это кому-то нужно...!!!
azef.il

Подякував: 0 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 бер, 2011 19:38

azef.il
Мої вітання і побажання, щоб "у вас і в нас все було гаразд, щоб ви і ми щасливі були". Я сам колишній вкладник Укрпрому, отримував вклад через Родовід. Тоді мені повезло і я розпрощався з Родоводом. Але він про мене не забув і хоче дістати тут, в Укрексімбанку. На жаль. А вкладникам Родоводу дуже співчуваю. Слідкував по інерції за профільним форумом ще довго. Але раптом і справді все владнається? Нехай щастить всім нам...
ГорН

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 бер, 2011 19:59

ГорН написав:justit

"Истерично паниковать" - тут Ви не праві. Я в роздумах і це лише думки вголос.

Я не Вас мав на увазі.

ГорН написав: запланована заборона на зняття депозитів.

можна безліч годин дискутувати на цю тему.
Моя думка - найбільш коректно було б так:
- Закон прийнято
- існуючі депозити розірвати можна будь-коли, якщо це передбачено депозитним договором
- нові договори мають містити пункт ".. дострокове розірвання заборонено..."
ВСЕ!
Я не пам"ятаю, проте здається у СРСР "Срочные вклады (под 3% годовых)" неможливо було розірвати до кінця терміну.
Наскільки знаю те саме і у Європі (куди ма швидкими кроками бажаємо йти)
Депозитні ставки наприклад дуже швидко наближаються до їхніх...

Погано це чи ні - то не мені судити.
Проте я згоден - якщо заключаю депозит на рік, то через рік і прийти по нього.
Для іншого я використовую карткові рахунки, по яким теж "трохи капає".

Проте кожен сам собі обирає, адже так?
Криза 2008-го навчила :-)

ГорН написав:Можливо, зараз саме той момент, коли потрібно скористатись існуючою можливістю і забрати депо. Тому й запитую думку товариства.
На мою думку, Укрексімбанк, який завжди працював в основному з юр. особами, "захлинеться" вкладниками Родоводу. І це не паніка, оскільки для такого невтішного припущення є підстави - кому як не Вам (як вкладнику Родоводу) про це знати?

Будемо сподіватись що не захлиненься,

Якщо Укрєксім працював в основному з юридичними, то депозитів фізичних осіб в нього не багато, та й відсотки там нічим не кращі ніж деінде.

Поживем побачим.
До речі я теж клієнт Укрєксіма. В нього дуже хороший інтернет-банкінг - тому я там.

Як колишній клієнт Родоводу - бачив, як людина пенсійного віку обіцяля хлопцю, років 23-х (менеджер по депозитах), "прийти завтра з АКМ і розстріляти", що б там не було з грошима, мене вони (гроші) ніколи "таким" не зроблять
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 бер, 2011 20:22

ГорН
Ніяких проблем для вкладників Укрексіма не повинно бути. По-перше, докапіталізація Укрексіму буде дорівнювати сумі вкладів Родоводу. По-друге вкладники Родоводу будуть обслуговуватися у своїх відділеннях.
До зустрічі в Укрексімі.
ukrprombank

Повідомлення Додано: Суб 19 бер, 2011 22:53

ukrprombank

"Ніяких проблем для вкладників Укрексіма не повинно бути. По-перше, докапіталізація Укрексіму буде дорівнювати сумі вкладів Родоводу. По-друге вкладники Родоводу будуть обслуговуватися у своїх відділеннях.
До зустрічі в Укрексімі."

Ваши б слова да Богу в уши...!!!
azef.il

Подякував: 0 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 бер, 2011 11:38

justit Чем же он хорош - интернетбанк от Укрэксима? Чем устраивает - может, других не видели?
Это там, где какие-то ящики надо домой тащить, генраторы и прочуюю...
Устройства защиты
Арендная плата*:
* за генератор одноразовых паролей рекомендовано − 1,44 грн./год**
* за защищенный носитель личного ключа для электронно-цифровой подписи − 1,44 грн./год**

Залоговая стоимость* (возвращается в обмен на неповрежденное устройство):

* носитель личного ключа − до 450 грн.
* генератор одноразовых паролей − до 170 грн.

Платежи

* c карточных счетов (вступают в силу с 12.01.2009):
o внутри банка - бесплатно;
o в пределах Украины - 0,2% от суммы min 0,9 грн. max 300 грн.;
* з текущих счетов (вступают в силу з 01.02.2009):
o внутри банка - 0,1% від суми min 0,9 грн. max 150 грн.;
o в пределах Украины - 0,2% от суммы min 0,9 грн. max 300 грн.

* Плата за банковские услуги, предоставленные с помощью Финансового портала®, осуществляется согласно действующим Тарифам комиссионного вознаграждения на банковские услуги АО "Укрэксимбанк".
** Плата за период действия договора взымается авансом.
Taryn

#<1 ... 2930313233 ... 1139>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє