|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 24 чер, 2011 19:29
поздравления, господин соврамши само собой таких нет практически ни у кого, но косвенно если не тупой, то видно мой поздравления господин наивняк даже то, шо стройка щас коммерческими фирмами практически не ведется, это Факт а остальное наивные сопли либо намерянный развод к последнему, господин АН, я более склоняюсь
ну да, ну да.  когда аргументов нет, остается последний довод - собеседник риелтор  андрей, вы бы сели в машину, проветрились, заодно увидели где кто что строит. если есть дотации - то их можно увидеть в законе про бюджет. это открытая информация. если вы о кредитах, так и эксим, и ощад на шару не раздают и отдавать их тоже надо. даже КГС.
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2011 19:33
turbina написав:budivelnik Ну шо?? Вкакався?? Так и не ответил по поводу 300 метров и 30 метров.
Ти читати вмієш , вже ж пів години висить повідомлення Хто студент , а хто ні було видно вже з цього спочатку: Только объясни конкретно ПОЧЕМУ ты своим детям должен передавать 300 метров жилья, а другие только 30 метров?
а потім
Ну я не против чтоб ты 300 метров им оставил. Так почему другим объясняешь, что они должны оставить 30 метров своим детям???
Отже я бачу що до одного студентика вже потихеньку починає доходити . що повівся він на красиву обгортку під назвою висока зарплата , але приїхавши в Київ зрозумів , що цукерку з цієї обгортки йому їсти не прийдеться , бо навіть його скудного умішки вистарчило допетрати , що все що він заробить в цьому місті піде на збирання грошей на купівлю житла , а тому ні відпочинку за кордоном , ні барів щоночі , ні довгоногих красунь. І тяжко йому признатись навіть самому собі , що лаханувся він конкретно , покинувши 50-60 м2 батьківського житла в запупінську ( щеб добре якби догадався просто залишити , а то продав за 3000 ує щоб грошей на пів року оренди виручити ).
Правда один позитивний фактор все таки є Покричить -покричить студентик і прийдеться йому працювати , попрацює років з 20 , назбирає на одно-двохкімнатну і в білі тапочки . Зате як при цьому будуть раді його онуки . Ще б , дідусь 0,5 млн грн в подарунок залишив.
Отже спеціально для не грамотних .Стисло і тезово. 1 Я залишаю 300 м2 або 210 000 - тому що вмію заробляти і заощаджувати за кожен рік своєї трудової діяльності по 7000 доларів в рік 2 Так як я вмію заощадити по 7000 в рік , то я думаю , що кожна нормальна людина в стані для своєї дитини на протязі 30 років заощаджувати по 700 доларів ( яких вистарчить для купівлі 30 м2) 3 Якщо твої батьки не змогли тобі навіть 30 м2 залишити і ти сам не в стані цього зробити , то це природа ввімкнула регуляторну функцію яка не дає розмножуватись недієздатним особам.Так зрозуміло ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 чер, 2011 19:35
Шановний Будя. Попрошу дати відповідь на питання про кошторис будинку "на хлопський розум", котре Ви вже тиждень ігноруєте! Для чого загаджувати своїми повідомленнями форум, до котрого Ви не маєте відношення? Тенденція однакова, і у Львові, і Києві, і в Харкові. Невже Ви думаєте, що побудувавши ту "халупу" біля кільцевої, Ви є досвідченим будівельником?
Макнемо Будю повторно. Коли відповідь буде???? 
-
vasul_lviv
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2011 19:37
Cricetus cricetus написав:если вы о кредитах, так и эксим, и ощад на шару не раздают и отдавать их тоже надо. даже КГС. это даже не вапрос скока их можно не отдавать по согласованию и откатам а ежели отдавать, то не обязательно тем, хто брал а есть еще списание, есть выпуск и отдача допвыпуск акциями итд итп))) вы хде живете, позвольте спросить? в Германии? 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2011 19:40
budivelnik написав: turbina написав:budivelnik Ну шо?? Вкакався?? Так и не ответил по поводу 300 метров и 30 метров.
Ти читати вмієш , вже ж пів години висить повідомлення Хто студент , а хто ні було видно вже з цього спочатку: Только объясни конкретно ПОЧЕМУ ты своим детям должен передавать 300 метров жилья, а другие только 30 метров?
а потім
Ну я не против чтоб ты 300 метров им оставил. Так почему другим объясняешь, что они должны оставить 30 метров своим детям???
Отже я бачу що до одного студентика вже потихеньку починає доходити . що повівся він на красиву обгортку під назвою висока зарплата , але приїхавши в Київ зрозумів , що цукерку з цієї обгортки йому їсти не прийдеться , бо навіть його скудного умішки вистарчило допетрати , що все що він заробить в цьому місті піде на збирання грошей на купівлю житла , а тому ні відпочинку за кордоном , ні барів щоночі , ні довгоногих красунь. І тяжко йому признатись навіть самому собі , що лаханувся він конкретно , покинувши 50-60 м2 батьківського житла в запупінську ( щеб добре якби догадався просто залишити , а то продав за 3000 ує щоб грошей на пів року оренди виручити ).
Правда один позитивний фактор все таки є Покричить -покричить студентик і прийдеться йому працювати , попрацює років з 20 , назбирає на одно-двохкімнатну і в білі тапочки . Зате як при цьому будуть раді його онуки . Ще б , дідусь 0,5 млн грн в подарунок залишив.
Отже спеціально для не грамотних .Стисло і тезово. 1 Я залишаю 300 м2 або 210 000 - тому що вмію заробляти і заощаджувати за кожен рік своєї трудової діяльності по 7000 доларів в рік 2 Так як я вмію заощадити по 7000 в рік , то я думаю , що кожна нормальна людина в стані для своєї дитини на протязі 30 років заощаджувати по 700 доларів ( яких вистарчить для купівлі 30 м2) 3 Якщо твої батьки не змогли тобі навіть 30 м2 залишити і ти сам не в стані цього зробити , то це природа ввімкнула регуляторну функцію яка не дає розмножуватись недієздатним особам.Так зрозуміло ?
Отже Каждый человек, у которого 1000 долл/мес зар плата, должен 300 метров оставить своим детям. На 5000 в год жить и 7000 заощаджувать.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2011 19:43
КОММЕРЧЕСКАЯ НЕДВИЖИМОСТЬ ВСЕ ЕЩЕ В ПОДВЕШЕННОМ СОСТОЯНИИ
Рынок офисной недвижимости застыл на месте. По словам риелторов, активности нет с начала кризиса. Если раньше офисы арендовались с учетом возможного расширения, и спокойно брались лишние 100 квадратов про запас, то сейчас необходимая площадь рассчитывается впритык. Все-таки экономия для большинства компания все еще остается на первом месте.
ну и че говорить о жил?))
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2011 19:44
На яке запитання
ну вміє чоловік "варята грати"... На це мій друже:http://forum.finance.ua/topic93912.html?start=90 Задане воно тобі було 15.06.11 повторено 16.06.11. Підказкою було: Попрошу дати відповідь на питання про кошторис будинку "на хлопський розум"
Чи інтелект Буді вперто не помічає пости, що не є йому на руку?
-
vasul_lviv
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2011 19:51
turbina Отже Каждый человек, у которого 1000 долл/мес зар плата, должен 300 метров оставить своим детям. На 5000 в год жить и 7000 заощаджувать.
Турбіна Ви право з обовязком не плутайте. Ви особисто нікому нічого не зобовязані. Ні батькам , ні дітям , ні державі, ні навколишнім. Але при цьому не дивуйтесь що : Ні батьки , ні діти , ні держава , ні навколишні - Вам також нічого не зобовязані. Тому 1 Я вважаю правильним зайвий раз не витрачати гроші на Турцію чи Єгипет і при цьому відкладати своїм дітям на майбутнє в вигляді житла для них 2 Я знаю по статистиці що всі отримують в спадок по 22 м2 в середньому по державі. Те що я не спустив в унітаз , мої діти отримають в вигляді 300 м2.При цьому я від своїх батьків отримав 30. Якщо хтось не може отримати навіть середньостатистичних 22 - це точно не моя провина.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 чер, 2011 20:00
Бо я особисто не розумію , що ти хочеш запитати.Так що спробуй в одному реченні і без ссилок.
Якщо так не розумієш, то чого 3 хв тому ти на нього відповів (майже відповів, без конкретики)?
-
vasul_lviv
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2011 20:02
budivelnik написав:turbina Отже Каждый человек, у которого 1000 долл/мес зар плата, должен 300 метров оставить своим детям. На 5000 в год жить и 7000 заощаджувать.
Турбіна Ви право з обовязком не плутайте. Ви особисто нікому нічого не зобовязані. Ні батькам , ні дітям , ні державі, ні навколишнім. Але при цьому не дивуйтесь що : Ні батьки , ні діти , ні держава , ні навколишні - Вам також нічого не зобовязані. Тому 1 Я вважаю правильним зайвий раз не витрачати гроші на Турцію чи Єгипет і при цьому відкладати своїм дітям на майбутнє в вигляді житла для них 2 Я знаю по статистиці що всі отримують в спадок по 22 м2 в середньому по державі. Те що я не спустив в унітаз , мої діти отримають в вигляді 300 м2.При цьому я від своїх батьків отримав 30. Якщо хтось не може отримати навіть середньостатистичних 22 - це точно не моя провина.
При советском Союзе родители работали на зар платы, чтоб прокормить семью, недвижимость предоставлялась бесплатно как социальная опция. Сейчас по Киеву на среднюю з/п в 350-400 долл. можно прожить, как-то развивать семью, но тоже тяжело представляется. Но жилье никто!!! бесплатно не даст, а еще и создают такие условия, чтоб заганать в кредит. Разницу понимаешь??? Просьба не думать, что я о себе написал и плачусь. За народ волнуюсь, как они кредиты будут отдавать и что оставят детям своим???
-
turbina
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему