Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 859860861862863 ... 1543>
Повідомлення Додано: Пон 02 тра, 2011 11:04

sashaa250174 написав:Кстати прикололся , один тут умник считает что 1% самых удачных являются игроками на РН .
Недостроев 16 млн м2 , 1% населения = 450 000 чел.
16 000 000 / 450 000= 35.5 м2 на человека НЕ ХИЛО .
А ещё же сколько вторички ? То о каком ДЕХВЕЦИТЕ тот умник молол ?
РЕАЛЬНО ЖИЛЬЯ ВАЛОМ - ДЕНЕГ НЕТ .

Для тих хто читати до 37 років вже навчився , а розуміти прочитане - ще ні.
Отже по порядку.
1 Для того щоб людина могла бути гравцем на ринку нерухомості ( та й на будь якому іншому ) , потрібне обовязкове виконання слідуючих трьох пунктів
а - наявність потреби
б - наявність фінансів
в - наявність товару.

Відсутність будь- якого з цих пунктів відразу викреслює людину з поняття гравець.
2 Що ми бачимо з статистики ?
На протязі останніх двох років середня кількість завершених угод купівлі/продажу коливається десь на рівні 220 000 - 225 000 , так як середня величина сімі- 2,3 особи, то ми й отримуємо що щорічно гравцями на РН є не більше 1% населення країни.
3 Я спеціально виділив слово щорічно. По тій простій причині , що на протязі життя практично 95% населення України хоч раз , але потрапляє в число гравців.
При цьому :
а - активні гравці ( купують ) - становлять приблизно 25-30%
б - пасивні гравці ( отримують спадщину) - приблизно 60-70%
4 Для того щоб потрапити в число активних гравців - потрібно трошки напрягтись ( трошки - це зібрати за період 1-30 років - 3000 - 30000 доларів , можна 30 років збирати 3000 а можна рік - 30 000 - від цього залежить де й за який термін Ви зможете прийняти участь в купівлі житла)
5 Середня ціна на житло по Україні - 6000 грн м2 , в Києві 14000 грн м2
6 Також пропоную усвідомити що Київ:
займає _____836 км2 - 0,14% території України
Проживає 3 млн осіб - 6,5% населення України
7 Так як всі тут щебечуть про необхідність отримання людиною саме квадратних метрів , то в мене виникає запитання
А чому людина не може реалізувати себе там де вартість квадрата нижча і де можна легше отримати необхідну кількість квадратів.

Інформація з власного досвіду.
Забезпеченність житлом моєї сімї - 35 м2 на особу ( і це в багатьох тут присутніх викликає різну гамму емоцій від радості за мене до чорної заздрості і ненависті) , але при цьому , чомусь ніхто не може зрозуміти , що у випадку коли б я вирішив стати Киянином , забезпеченність квадратами в мене опустилась би рази в три і я став би подібним до тутешніх студентів яким всі все винні.

То може краще бути першим( сотим) хлопцем в селі , ніж останнім в Києві ( особливо якщо ні вміння ні кваліфікації ні розуму - не вистарчає навіть для того щоб стати всього навсього передостаннім
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 тра, 2011 11:10

Вон даже будивэльнык говорил что всё что не продастся детям на крайняк оставит и они потом будут продавать , то есть продавцы в поколении Вот он ликвидный товар

Саша
Ну не можна ж бути настільки поверхнево хапаючим у Вашому віці.
1 Я показував , що постійно будую в обємах які на мій погляд ще необхідні для моєї сімї .
2 Якщо я побачу , що ціна мені не цікава , я перестану будувати щось нове , а те що вже почав - добудую і віддам дітям
3 Така моя дія не позволить моїм дітям бути відкладенними продавцями ( я ж залишаю тільки стільки скільки вважаю за потрібне ) , а не набудовую сотні квадратів які потім хтось буде продавати.

Висновок
Те що я набудую - позволить моїм дітям не зявлятись на ринку в ролі покупців , але не позволить їм бути продавцями.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 тра, 2011 11:22

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

А на рахунок 16 000 000 недобудов
То спробую для тих хто в танку
Будівництво - технологічний процес який займає певний період ( 1-5 років в основному ) часу.Тому як тільки отримується дозвіл на початок будівництва - відразу в статистиці зявляється нова недобудова. І цей обєкт буде відноситись до категорії недобудов до моменту поки не буде зданним в експлуатацію.
На мій погляд оптимальною кількістю недобудов в Україні є цифра в 20-25 млн м2 , яка позволить вийти на здачу в 10-12 млн м2.

Для тих хто ще не зрозумів - проведу аналогію з зерном.
Як тільки селянин посіяв - відразу можна записати , що приблизно 30-40 млн тонн зерна - селяни гноять в землі. І ця емоційна заявка буде на 100% істинною до моменту поки ціж селяни не зберуть урожай.

Так що 16 млн м2 недобудов - це ні про що не говорить , і зменшення цієї цифри ( а за останні два роки вона зменшилась на 2 млн м2 - якраз говорить про погіршення ( а не покращення ) ситуації для майбутніх покупців.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 тра, 2011 13:28

sashaa250174
Есть круизы, которые прилично тянут. А еще зависнуть на 3-4 суток, чтобы пулю расписать. А молоденькие любовницы! И кто после этого будет говорить, что папа все детям отдаст?
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 тра, 2011 14:42

Тори написав:sashaa250174
Есть круизы, которые прилично тянут. А еще зависнуть на 3-4 суток, чтобы пулю расписать. А молоденькие любовницы! И кто после этого будет говорить, что папа все детям отдаст?

Зачем крайности ? Ну или , а кто папе может запретить , главное чтоб на свои :!: :) :mrgreen: Дети всегда притесняют права родителей , думая что всё только для них :!: Работайте зарабатывайте и стройте своё , а не за счёт родителей (менталитет)

В ваших словах было что всё родителей ( так они говорят ) но даже по закону если дитё родилось то оно имеет право на часть ! Интересно другое , что эти дети знают что они имееют права , а вон не знают или не хотят признавать . что они и обязанности имеют :!: :wink:
Опять же всё индивидуально ....
obval

Повідомлення Додано: Пон 02 тра, 2011 15:47

- Есть еще один законопроект, специально отмеченный в программе с МВФ, - о защите прав кредиторов. Срок его принятия - июнь. Он подан в Верховную Раду достаточно давно, но с тех пор об особых подвижках не слышно. Что происходит с этим документом?

Колобов- Эта была совместная инициатива крупных банков и Национального банк Мы об этом законе очень много дискутировали и договорились с МВФ, что в ближайшее время он будет принят. Ситуация сейчас следующая: законопроект подан в Верховную Раду и мы ожидаем, что он скоро будет принят в первом чтении, а ко второму планируем доработать его с банковским сообщество
turbina

Повідомлення Додано: Пон 02 тра, 2011 15:48

budivelnik
Вы много чего не понимаете, так как мыслите своими категориями. Посмотрите, что реально творится на востоке Украины. Я ведь тоже когда училась в вузе, то не понимала, зачем ехать из Донецка в другой город, чтобы снимать на пару с кем-нибудь квартиру и работать маникюршей. Просто родители переживают за жизнь своих детей, вот и заставляют уехать. Такого беспредела на западной Украине нет.
Не стоит упускать такой момент, вот все у вас сложилось, хотите ли вы, чтобы родители продолжали жить в Луганске, Днепродзержинске, Кривом Роге? Или вы купите им квартиру в более экологически чистом районе? Какие районы можно отнести к ним? Где еще есть и хорошая инфраструктура, медицина, обязательно приличные супермаркеты с хорошим ассортиментом? Лично меня сейчас волнует именно это и как раз по этой причине Ялта уже отпала. Сейчас больше хочу посмотреть что-нибудь типа Ужгорода или Черновцов.
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 тра, 2011 16:53

turbina написав:
  budivelnik написав:...То може краще бути першим( сотим) хлопцем в селі , ніж останнім в Києві ( особливо якщо ні вміння ні кваліфікації ні розуму - не вистарчає навіть для того щоб стати всього навсього передостаннім

Отже по львовским меркам ты крутой мэн, а по киевским - соплявый хлопчик студент (что на форуме тебе киевские постоянно объясняют и сам ты это уже понял и написал).

Подними свой уровень до рядового киевлянина и потом учи их.

Он уже многому других научил. И вообще не надо из контекста выдергивать не самое главное и переводить тему во второстепенное русло. К тому же вы еще грубияните. С постов этого человека я намного больше полезной для себя информации почерпнул, а о вас у меня сложилось впечатление, что вы - хамовитый. Поэтому получИте бонус в виде жалобы.
Человек вам пишет целые статьи, а вы отписываетесь внепопад несколькими строчками. Такие сообщения я бы вообще не учитывал и за них статус не присваивал бы.
Объясняют ему такие же как и вы. Это выбор каждого и мнение всех учитывается. А грубость все-таки можно оставлять при себе.
Я думаю, что этот человек неплохо и на уровне рядовых киевлян держался бы в Киеве. И, кстати, много киевлян даже во Львове не стали бы себя чувствовать комфортнее по соображениям чисто финансовым.
Дубровский

Подякував: 4 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 тра, 2011 17:31

turbina вы комунист? ну или хотя бы социалист? :shock:
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 тра, 2011 17:37

убийца эфира написав:turbina вы комунист? ну или хотя бы социалист? :shock: