Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 103104105106107 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 07 лют, 2010 15:50

КАК РАЗ НЕ БУДУЄТЬСЯ А ДОБУДОВУЄТЬСЯ
как вы верно подметили

Я не писав стадію процесу ( починає . закінчує ) , писав про сам процес , а процес або йде ( будується чи добудовується - не важливо ) , або не йде ( стоїть - не будується взагалі )
Так що не потрібно мої слова перекручувати .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 лют, 2010 21:23

budivelnik написав:
тобто 392 євро за цілу квартиру !!!!!!!

Так не можна , в статті ж прямо написано , 10 років стоїть , комунікацій не має , роботи не має , бо це бувше воєнне містечко . Думаю що однією з умов його продажу є або благоустрій ( знесення ) , або будівництво коло нього якогось підприємства яке зможе забезпечити теоретичних мешканців роботою . Думаю що його взагалі продають навіть дешевше ніж вартість землі на якому воно стоїть .
низкая цена объекта, который пустует уже более десяти лет, объясняется неудовлетворительным техническим состоянием зданий. По данным портала Prian.ru, за схожую сумму в Латвии можно приобрести особняк в пригороде Риги либо апартаменты в элитном жилом комплексе

Так тоже не можна. В статье тупо написано - начальная цена лота. Тоесть стоимость с начала аукциона. Будивельнык! Расчетов никаких не надо по этой теме. Конечная стоимость лота абсолютно другая будет.
turbina

Повідомлення Додано: Пон 08 лют, 2010 01:10

budivelnik написав:
КАК РАЗ НЕ БУДУЄТЬСЯ А ДОБУДОВУЄТЬСЯ
как вы верно подметили

Я не писав стадію процесу ( починає . закінчує ) , писав про сам процес , а процес або йде ( будується чи добудовується - не важливо ) , або не йде ( стоїть - не будується взагалі )
Так що не потрібно мої слова перекручувати .

именно этот ваш пост я поддержал :shock: (как не удивительно,вы же мой оппонент),просто акцентировал внимание форумчан на то ,что новых проэктов не закладывается!вообще,по крайней мере по своему городу могу это утверждать :!:
leon1601

Повідомлення Додано: Пон 08 лют, 2010 10:09

budivelnik написав:Так от якщо криза настільки серьозна , що потрібно знижувати ціну житла нижче собівартості , то поки вона не закінчиться , нове житло не будується ,і не зважаючи на ступінь його готовності до початку кризи , під час кризи воно не добудувується .

Исходя из Вашей логики, кризис пока не на столько серьйозно зацепил строителей, раз они ещё строят. Тоесть сейчас они строят выше себестоимости и запас для проседания цены ещё есть.

budivelnik написав:У нашому випадку криза зачепила не всіх ( нове будується на рівні48 % від докризового ) , а тільки тих 52% які могли купити до кризи і не можуть купити сьогодні .

Связка между "нове будується на рівні 48 % від докризового" и "тільки тих 52% які могли купити до кризи і не можуть купити сьогодні" не очевидна. Это манипуляция цыфрами. Из того что "нове будується на рівні 48 % від докризового" не следует что оно покупается на уровне 48% от докризисного, при этом его могут не покупать вообще.
Востаннє редагувалось Sergiusss в Пон 08 лют, 2010 11:11, всього редагувалось 1 раз.
Sergiusss

Повідомлення Додано: Пон 08 лют, 2010 10:32

Исходя из Вашей логики, кризис пока не на столько серьйозно зацепил строителей, раз они ещё строят. Тоесть сейчас они строят выше себестоимости и запас для проседания цены ещё есть.

1 Якщо Ви вважаєте що падіння обсягів в два рази це мало , то криза взагалі пройшло стороною :D
2 Вони не будують вище собівартості , вони мають можливість продати дорожче ніж затратили на будівництво , але це не говорить про те що вони будуть будувати якщо ціна продажу опуститься нижче ніж ім потрібно буде вкласти .
не следует что оно покупается на уровне 48% от докризисного, при этом его могут не покупать вообще.

Я вже розповідав , що в 2009 кредити були не доступні , за власні кошти будувати на склад - не доцільно , тому будуватись могло виключно за кошти вирученні від продажу вже збудованного . Тобто для того щоб шось збудувати потрібно щось продати , так як збудовано 4-5 млн кв м , я роблю висновок що і продано приблизно стільки ж.
Якщо моя відповідь Вас задовільнила , то заберіть останнє речення в своємо повідомленні .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 08 лют, 2010 11:13

Теперь мне понятно, спасибо за ответ :)
Sergiusss

Повідомлення Додано: Пон 08 лют, 2010 11:21

budivelnik
Почему же банки такие тупые? Депозиты вкладчиков направляют на ОВГЗ.
Почему они не кредитуют такую перспективную отрасль как строительство???
Или покупку вторички? Ведь кредитуют под залог квартиры, а квартиры будут токадорожать :D
Спрос огромер :D
Почему строители строят только на вырученные деньги от продаж уже построенного?
Пусть берут кредиты и строят... Неужели банки не хотят заработать?

А вот сами банки оценивают рынок недвиги как сильно дутый пузырь, который из последних сил держат риэлторы и не дают ему сдуться. Кредиты на недвигу дают, но либо на первичку, участие в строительстве которой принимал банк (продают по завышенным ценам) или при условии 50%-й предоплаты. Это и есть оценка риска ! Если будеттокадорожать - то кредиты можно давать и под намного меньший залог - ведь ерез год квартира будет дороже!
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 лют, 2010 11:23

budivelnik написав:Я вже розповідав , що в 2009 кредити були не доступні , за власні кошти будувати на склад - не доцільно , тому будуватись могло виключно за кошти вирученні від продажу вже збудованного . Тобто для того щоб шось збудувати потрібно щось продати , так як збудовано 4-5 млн кв м , я роблю висновок що і продано приблизно стільки ж.
.

вы уже определитесь
у вас то на заемные деньги строится(поэтому мол стоимость увеличивается), то на вырученные от продажи

да и если на вырученные от продажи, то не факт шо на вырученные именно в 2009
вы шо по себе судите всю стройотрасль?))
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 лют, 2010 11:36

По данным консалтингового агентства CB Richard Ellis (CBRE), цены на некоторые строящиеся объекты в эмиратах Аджман и Рас-Аль-Хайма снизились более чем вдвое относительно пиковых показателей I полугодия 2008 года. В среднем стоимость жилья в обоих эмиратах понизилась на 27-30%.

На рынке аренды жилья также отмечался спад. Арендные ставки сократились в среднем на 29%. Наибольший спад отмечен в сегменте квартир с одной спальней. Для того чтобы привлечь квартиросъемщиков, арендодателям приходится предлагать периоды бесплатной аренды и бесплатные парковочные места.

По прогнозам специалистов агентства, эта тенденция будет продолжаться и в I полугодии 2010 года из-за слабого спроса и увеличения объемов предложения, пишет Arabian Business.

Представители риэлторской компании Better Homes Sharjah в эмирате Шарджа заявляют, что объемы продаж недвижимости здесь практически "сошли на нет" и что стоимость аренды упала примерно на 30% относительно своего пика.
Востаннє редагувалось omelist в Пон 08 лют, 2010 11:42, всього редагувалось 1 раз.
omelist

Повідомлення Додано: Пон 08 лют, 2010 11:41

Почему же банки такие тупые? Депозиты вкладчиков направляют на ОВГЗ.
Почему они не кредитуют такую перспективную отрасль как строительство???

Для того щоб тупі банки почали кредитувати , потрібно щоб зявилися ще тупіші виробники які візьмуть кредит під 25-30 % річних. Я прогнозую ріст за рік 9-25 %( прикиньте цифри по підпису )
Невже Ви думаєте що хтось захоче працювати заради того щоб банки прибуток отримали , а він при бобах залишився :?:
вы уже определитесь
у вас то на заемные деньги строится(поэтому мол стоимость увеличивается), то на вырученные от продажи

Ви не путайте дві речі
а) вартість ресурсу - яка не залежить звідки він зявився , а залежить від ринкових цін на нього
і
б) спосіб отримання ресурсу - продаж/кредит.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 103104105106107 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему