Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11661167116811691170 ... 2815>
Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2010 09:41

budivelnik написав:
ну будивельник знатный махинатор, вырезал из мегаквартала кусок где цифры повнушительнее - от жеж - клоун

Клоун це той хто показує своє невігластво для всіх і цим же хизується . Я взяв шматочок графіка який показував ціну вже після американських гірок з доларом , Ви візьміть ці самі графіки в гривнях , подивимось чи взагалі було падіння і якщо було , то коли воно було , тоді й стане ясно ху із ху .

клоун - это махинатор-стритель
который взял кусочек графика и начал рассказывать про тренд; при этом взял целенаправленно очень малый кусочек и именно с тогографика где цифры повнушительнее.
а затем вообще съехал на графики в ГРН. хотя причем тут цены в грн?
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2010 09:45

хотя причем тут цены в грн

А Ви нерухомість експортуєте чи імпортуєте :?:
Я ні , тому ціни в мене в грн , а те що основне накопичення внаслідок нестійкості місцевої валюти населення робить в більш твердих валютах ( до речі як і держави та сама Японія чи Китай ) і тому для більш чітких орієнтирів ціни номінуються в доларах. Все .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2010 09:47

budivelnik написав:
ну будивельник знатный махинатор, вырезал из мегаквартала кусок где цифры повнушительнее - от жеж - клоун

Клоун це той хто показує своє невігластво для всіх і цим же хизується . Я взяв шматочок графіка який показував ціну вже після американських гірок з доларом , Ви візьміть ці самі графіки в гривнях , подивимось чи взагалі було падіння і якщо було , то коли воно було , тоді й стане ясно ху із ху .

http://fotohost.org/images/a18e9a24-6kB.png

Вот и Андрей об этом говорил - в грн обвала еще не было. БУДЕТ! :)
ant_sever

Подякував: 31 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2010 09:50

Додатково щоб всім стало ясніше .
Внаслідок обвалу гривні - ми стали біднішими по відношенню до тих самих американців , але зміна курсу грошової одиниці жодним чином не зачепив співвідношення всередині країни . Як приклад долар-євро , курси скачуть як смажені рибки на сковорідці , алеж Янкі 1 не стає багатшим або біднішим до Янкі 2 в разі зміни курсу євро до долара з 1 до 1,6 і далі до 1,2
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2010 09:52

Цены на недвижимость в Испании могут обрушиться еще на 20%
Испанская недвижимость подешевеет еще на 20%. Такой прогноз озвучил независимый аналитик по недвижимости Марк Да-Сильва (Marc Da-Silva).

По его словам, на рынке недвижимости в Испании уже появились объекты, продающиеся по себестоимости строительства, но в целом по стране «ценовое дно» еще не достигнуто.

А кто-то тут утверждал, что ну не может недвижимость продаваться ниже себестоимости )))
Наверное глупые испанцы не читали постов наших растишек иначе они сразу же бы стали поднимать цены на свое жилье в надежде что будИт токА дАрАжать )))
mation

Подякував: 9 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2010 09:53

Вот и Андрей об этом говорил - в грн обвала еще не было. БУДЕТ

З Вашої точки зору аргументація обвалу грунтується на :
а) Андрій сказав
б) обвалу ще не було

Як на мене дуже сильні аргументи , але я в стані пропиставити їм не менш сильні :D
а) Будівельник сказав обвалу не буде
б) якщо ще не було обвалу , то вже не буде

Як бачите що Ваша , що моя аргументація тотожні на 100 % :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2010 09:59

А кто-то тут утверждал, что ну не может недвижимость продаваться ниже себестоимости .

Шановний , продаватись нижче собівартості може що хочеш .
Друге питання що будівельники ( виробники ) будуть продавати нижче собівартості тільки в одному випадку - з метою зафіксувати збитки і покинути ринок.
Таким чином ми бачимо що в 2009 впало виробництво кв м до 6,4 з 10,4 в 2008 . Причин може бути кілька , одна з яких полягає в тому що ті хто не бачить перспективи вже покинули будівельний ринок , а ті хто можуть працювати на сьогоднішньому рівні цін - працюють .
Падіння ціни нижче собівартості призведе до відсутності новобудов . Добре це чи погано зрозумієте якщо не дай бог це трапиться дуже швидко .
Я не знаю яка тоді буде абсолютна ціна хруща , але в Ваших заробітних платах вона буде в рази вища ніж сьогодні .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2010 10:01

budivelnik написав:
Вот и Андрей об этом говорил - в грн обвала еще не было. БУДЕТ

З Вашої точки зору аргументація обвалу грунтується на :
а) Андрій сказав
б) обвалу ще не було

Як на мене дуже сильні аргументи , але я в стані пропиставити їм не менш сильні :D
а) Будівельник сказав обвалу не буде
б) якщо ще не було обвалу , то вже не буде

Як бачите що Ваша , що моя аргументація тотожні на 100 % :D

Ну это так, риторические коментарии. :) в цифрах я писал в основном год назад, сейчас много работы, да и не вижу изменения исходных данных - нет причины пересчитывать.

Кстати, в доме где смотрел квартиру и не захотели торговаться ("зачем нам вы такой умный, нам завтра задаток дадут почем мы скажем") - во первых та самая квартира висит в продаже уже больше месяца, во вторых в новом авизо еще 2 аналогичных выставили :)

Кстати, то, что OTP выставляет залоги на аукцион по цене в 45 - 60% от цены авизо (там есть и Оболонь, и Позняки) - это вам ни о чем не говорит? Полгода назад такого не было.
ant_sever

Подякував: 31 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2010 10:06

budivelnik написав:
хотя причем тут цены в грн

А Ви нерухомість експортуєте чи імпортуєте :?:
Я ні , тому ціни в мене в грн , а те що основне накопичення внаслідок нестійкості місцевої валюти населення робить в більш твердих валютах ( до речі як і держави та сама Японія чи Китай ) і тому для більш чітких орієнтирів ціни номінуються в доларах. Все .

причем тут экспорт и импорт недвиги?
я вообще на стороне как-бы покупателя.

при этом лично я зарабатываю ну и сберегаю накопления только в валюте. грн. только для походов в магазин.
и все кто копит на недвижимость также сберегают в валюте; поэтому по сути цены в грн на недвиж большинству по барабану.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2010 10:08

budivelnik написав:
А кто-то тут утверждал, что ну не может недвижимость продаваться ниже себестоимости .

Шановний , продаватись нижче собівартості може що хочеш .
Друге питання що будівельники ( виробники ) будуть продавати нижче собівартості тільки в одному випадку - з метою зафіксувати збитки і покинути ринок.
Таким чином ми бачимо що в 2009 впало виробництво кв м до 6,4 з 10,4 в 2008 . Причин може бути кілька , одна з яких полягає в тому що ті хто не бачить перспективи вже покинули будівельний ринок , а ті хто можуть працювати на сьогоднішньому рівні цін - працюють .
Падіння ціни нижче собівартості призведе до відсутності новобудов . Добре це чи погано зрозумієте якщо не дай бог це трапиться дуже швидко .
Я не знаю яка тоді буде абсолютна ціна хруща , але в Ваших заробітних платах вона буде в рази вища ніж сьогодні .

Я з Вами згоден.
Але той же самий фінал нас чекає у випадку, якщо будівельники будуть будувати житло, яке населення не буде в змозі купити. Така ситуація призведе до тієї самої відсутності новобудов.
Тому я думаю обвалу цін не буде (на первинному ринку), на вторинному буде однозначно.
Але ціни поступово будуть опускатися до значення, при якому населення з горем пополам його зможе купувати.
Востаннє редагувалось mation в Чет 24 чер, 2010 10:17, всього редагувалось 2 разів.
mation

Подякував: 9 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 11661167116811691170 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор