Дельта 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 233234235236237 ... 615>
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2011 17:29

wizardtux
очень многие с недавних пор стали посетителями данного сайта по той причине, что данным сайтом активно пользуется Голова Ради Директорів Дельта банка, и ждемс результатов расследования. Я с Вами согласен, что люди с неустойчивой психикой заливают грязью все и вся, но я считаю что не показатель целыми сутками сидеть на форуме, хваля одни и наговаривая на другие банки. есть просто форумчане которые спрашивают/ интересуются/ советуются/ используют в работе/ прочее.
fina123

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2011 17:59

Небритый
имелся в виду золотой гаменець
Boundless

Подякував: 89 раз.
Подякували: 147 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2011 18:07

Boundless, да, я заметил. Возможно, саппорту (если такой здесь болтается еще) будет полезным и доп. инфа, для начала поиска косяков в алгоритмах.
Небритый

Подякував: 237 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2011 18:32

Re: Дельта

idiklip написав:Boundless писал(а):
Sergo писал(а):
по ЗГ в этом месяце ?
мне нет
таже фигня
а кто в курсе, отказатся письменно от смс это "топать" в отделение где открывал гаманец или можно в любом?
позвонил на VIPлинию, заявку приняли, пообещав через три дня отключить!

Судя по многочисленным "жалобам" коллег на этом форуме, то не всегда оперативно СМС-информирование отключалось даже посредством написания заявления в "родных отделениях". Так что если Вам снимут эту услугу в обещанные три дня посредством звонка на ВИП-линию, то Дельте респект в прогрессе совершенствования :-)
А то, что пока не пришли СМС по начисленным % на ЗГ - печалит.
Sergo

Подякував: 64 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2011 18:56

grigol33 написав:
  Плюшкин написав:
  Небритый написав:Плюшкин, да сорри - промахиваюсь покуда.

полтора года еще можно колбасить на депозитах у аборигенов...
ну а потом поэтапный переход к пристойным :idea: :wink:

и что же такое нас ожидает через полтора года?

прочтите мои посты за полтора года :wink: :!:
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2011 20:22

Кидок по акції Коло друзів? чи менеджери Дельти не в курсі?

Сьогодні забирав депозит з дельти та відкрив перші по акції коло друзів для головного друга.
На мої чергові уточнюючі запитання менеджер ошелешив, що депозити по акції коло друзів (по підвищених відсоткових ставках)можна відкрити лише впродовж дії депозитів своїх друзів, а не до кінця року.
Ніби - то так в Києві собі вирішили ??!! Офіційно жодної інформації немає.
Тобто, якщо в мене мої друзі відкрили депозити на три місяці до 1 жовтня - до цього числа Ви собі і відкривайте по підвищених ставках.

У зв'язку з цим у мене є питання до офіційних представників Дельта банку:
1. Вищенаведене твердження відповідають дійсності?
2. Якщо так - чому умови акції змінені під час її проведення?
3. Чи буде таким чином продовжуватись практика "кидання" клієнтів в інших моментах (наприклад додатково змінити умови поповнення в "кращу" сторону)?

P.S. Тільки що дивився по новинах на інтері колективний протест євреїв проти підняття цін на сир (організувались через інтернет, два тижні не купляли) - необхідний результат був досягнутий

Сьогодні зменшив на 70% депозити в Дельті. Якщо інфо підтвердиться - на дану суму повертатись не збираюсь це мінімум. Решту заберу найближчим часом.
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2011 20:47

Обслуживание в отделении на Щорса

Сегодня безуспешно пыталась открыть депозит в "Дельтабанке". Пришла в отделение на Щорса (в Киеве) в свой обеденный перерыв (в 13-10). Людей было много, простояла в очереди больше 40 минут. Когда подошла моя очередь, встала, чтобы подойти к освободившемуся менеджеру по работе с клиентами. Девушка-администратор (не знаю точно, как называется ее должность, сидит у входа в отделение) тут же подскочила и говорит мне: "Вы сидите! Сейчас здесь (у этого менеджера) начнется перерыв, возьмем клиента, которому нужно проценты снять, а вы подождете". И подвела к столику человека, который пришел в отделение на 20 минут позже, чем я. При этом девушка знала, что я пришла, чтобы открыть депозит, и видела, как долго мне пришлось ждать. Ждать еще я, естественно, не стала (у меня уже заканчивался перерыв), тут же пошла в отделение другого банка и открыла депозит там сразу же в течение 10 минут. Судя по поведению админитратора, "Дельтабанку" депозиты новых клиентов просто не нужны - ну и ладно, больше туда не пойду и никому не посоветую.
Yelenas

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2011 20:53

andriyl

Так і є, і було з самого початку. Уважно читайте умови акції, хехе. Також цікаво, що для того, щоб купончик активувався "як треба", ваш друг повинен зразу принести суму >=10000 грн чи 1000 у.о./євро. Або ж, відкривши мінімальний "стовп", поповнити його протягом 10 днів. Інакше цей купон не зарахується.

Так, неприємно, шопаделать. Коли я про це взнав ще на початку квітня, трохи скис. Але нічого, все прорахував і тепер не жаліюсь.
А Вам би я порадив не робити тут "викривальних" заяв на тему "как все плохо!!!". Їй-богу, по-дитячому...
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2011 21:34

Nighthawk написав:andriyl

Так і є, і було з самого початку. Уважно читайте умови акції, хехе. Також цікаво, що для того, щоб купончик активувався "як треба", ваш друг повинен зразу принести суму >=10000 грн чи 1000 у.о./євро. Або ж, відкривши мінімальний "стовп", поповнити його протягом 10 днів. Інакше цей купон не зарахується.

Так, неприємно, шопаделать. Коли я про це взнав ще на початку квітня, трохи скис. Але нічого, все прорахував і тепер не жаліюсь.
А Вам би я порадив не робити тут "викривальних" заяв на тему "как все плохо!!!". Їй-богу, по-дитячому...

про це чітко в умовах акції не зазначено тут:
http://deltabank.com.ua/ua/press/promo/2011/45/

менеджери банку до того як ми відкривали по акції коло друзів підтвердили що незалежно від закінчення строку дії депозитних договорів моїх друзів я матиму право відкрити депо до кінця року по підвищених ставках.
Якщо б банк про це зазначив в умовах акції - я б відкрив всі договори для друзів на півроку і жодних проблем.
якщо ви це знали - потрібно було написати ВЕЛИКИМИ БУКВАМИ :)
Який зміст давати купони незнайомим людям, які відкриють депозити в різний час, на мінімальний строк мабуть, - у головного друга буде мала ймовірність (або невеликий термін) відкрити депозит при наявності чотирьох діючих договорів для друга.

Ще раз перечитав купон - справді на купоні пишуть "та він є діючим на момент оформлення Вами вкладу "Коло друзів".
Соррі Ви праві, Вам більш доступно все пояснили - а я не дочитав купон.
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2011 21:50

«Нафтогаз» продаст «Дельта банку» ОВГЗ на 5 млрд гривен

эх раз, исчо раз и так много, много раз...
minfin.com.ua/2011/08/01/426760/
НАК «Нафтогаз Украины» 26 июля подписала договор о продаже ПАО «Дельта банк» облигаций внутреннего государственного займа (ОВГЗ) на общую сумму 5 млрд грн.
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 233234235236237 ... 615>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему