|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 21 вер, 2011 17:50
Сегодня был удивлен. Забирал соц выплату, всю: у нас есть возможность полагающиеся пособие по безработицы забрать сразу (в зависимости от сферы деятельности и статьи увольнения суммы у всех разные). Так вот, центр занятости отправляет принудительно в Надра, но я как то не был в курсе про комиссию. Мне выделили 30 000 и вышло, что 300 грн банк забрал себе на ровном месте.
Интересная политика банка...
-
Alexey_M
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 102 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 вер, 2011 22:02
RA-SWAN После двух заявлений и выяснений отношений, разговора о суде получил вклады в валюте евро и бакс. -1% пусть подавятся зато всё!
Дуже легко відморозились. Мені прийшлось пройти апеляцію та Верховний суд. Касаційну скаргу подали , що будто вклад в золоті і інфляційні з такого вкладу не стягуються. До чого додумались ці ДІБЕЛОЇДИ. Прощати не збираюсь 6000 гривень інфляційних, тому, що вдавити всіх не хватить навіть копійками. Рішення суду потрібно виконувати!
-
Odnopolchanin
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 22 вер, 2011 01:59
Снимаю потихоньку депозит в евро, срок по которым еще в 2009 году прошел. Добивает, что снимают 1%. В контракте такого не было, ну да ладно - мне бы побыстрее распрощаться с ними.
-
Serjik
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 22 вер, 2011 10:17
Odnopolchanin написав: Мені прийшлось пройти апеляцію та Верховний суд. Касаційну скаргу подали , що будто вклад в золоті і інфляційні з такого вкладу не стягуються.
Решение Верховного суда без Ваших установочных данных можете сбросить в личку ?
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 вер, 2011 17:54
tumos написав: Odnopolchanin написав: Мені прийшлось пройти апеляцію та Верховний суд. Касаційну скаргу подали , що будто вклад в золоті і інфляційні з такого вкладу не стягуються.
У Львові у жодному відділенні не можу знайти Євро, дзвоню кожен день. Вже б 1% втратив, але ще й втрачати на конвертації не хочу, потрібен саме Євро... Може э якісь інші способи? Дякую.
-
dominion
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 22 вер, 2011 18:24
dominion написав: tumos написав: Odnopolchanin написав: Мені прийшлось пройти апеляцію та Верховний суд. Касаційну скаргу подали , що будто вклад в золоті і інфляційні з такого вкладу не стягуються.
У Львові у жодному відділенні не можу знайти Євро, дзвоню кожен день. Вже б 1% втратив, але ще й втрачати на конвертації не хочу, потрібен саме Євро... Може э якісь інші способи? Дякую.
За кордоном або у іншому місті, де є гроші. Безготівково не вийде та дорого
-
ostinmartin
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 вер, 2011 11:09
Решение Верховного Суда можете выложить,или выслать в личку? это очень важно для меня.
-
kceni1970
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 23 вер, 2011 12:53
tumos написав: Odnopolchanin написав: Мені прийшлось пройти апеляцію та Верховний суд. Касаційну скаргу подали , що будто вклад в золоті і інфляційні з такого вкладу не стягуються.
Лучше выложить. Может пригодится многим.
-
RA-SWAN
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 вер, 2011 21:05
Копію відповіді НБУ надіслав до Верховного суду, а також заперечення на касаційну скаргу. також звернувся листом від --.--.2009 року до управління Національного Банку України у Вінницькій області за роз`ясненням щодо порушення прав споживачів банківських послуг. --.--.2009 року позивач отримав письмову відповідь від управління Національного Банку України у Вінницькій області ( копія додається ), що кош- ти належні до виплати за договором банківського вкладу №------ від --.--.2009 року, не підпадають під дію мораторію і мають бути виплачені у встановлений договором строк , тобто мораторій ніякого відношення до депозитних вкладів позивача не мав. Ось ухвала Верховного суду. УХВАЛА
1 жовтня 2010 року Суддя Верховного Суду України----------------., розглянувши касаційну скаргу відкритого акціонерного товариства комерційного банку "Надра" на рішення Замостянського районного суду м. Вінниці від ----------2010 року та ухвалу апеляційного суду Вінницької області від ---------------2010 року, в с т а її о в и в : Касаційна скарга подана з дотриманням вимог ст. ст. 324-326 ЦПК України. Керуючись ст. ст. 327, 328 ЦПК України, ухвалив: Відкрити касаційне провадження у справі за позовом ---------------------------------- до відкритого акціонерного товариства комерційного банку "Надра" про виплату грошових коштів строкових банківських вкладів, стягнення збитків. Витребувати із Замостянського районного суду м. Вінниці указану цивільну справу. І Надіслати особам, які беруть участь у справі, копії касаційної скарги та доданих до неї матеріалів. м.Київ
Справа -------------- ск 10
Категорія ІІК : Встановити строк до 19 листопада 2010 року для подання до Верховного Суду України письмових заперечень на касаційну скаргу. Ухвала оскарженню не підлягає.
-
Odnopolchanin
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 26 вер, 2011 09:27
Я почему попросил сбросить в личку решение Верхоного Суда. Был очень удивлен, что Вам присудили инфляционные на металл. Но похоже, окончательного решения у вас нет. Насколько я понимаю, инфляционные присуждаются на национальную валюту.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
|