Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
По данным Национального Банка Украины, общий объем продажи валюты на межбанковском валютном рынке 22 сентября увеличился на 550,88 млн.долл., и составил – 1125,49 млн.долл., в т.ч. в долларах США – 897,78 млн.долл. ...покращення? судя по сему у народа появились деньги!!
abc111 написав:По данным Национального Банка Украины, общий объем продажи валюты на межбанковском валютном рынке 22 сентября увеличился на 550,88 млн.долл., и составил – 1125,49 млн.долл., в т.ч. в долларах США – 897,78 млн.долл. ...покращення? судя по сему у народа появились деньги!!
Як я розумію, це повернення якогось відсотка від потрачених Вами грошей з кредитних і дебетних карток, зокрема і емітованих Дельтою. Для дебетових карток просто, в кінці місяця 0.5 або 1 % повертається від вартості покупок через платіжні термінали зокрема торгових мереж ну і може за покупки через інтернет - не знаю. Для кредитних карток в Дельті придумали так званий період виходу на нуль. Наприклад через платіжний термінал Ельдорадо Ви придбали товар на 1000 гривень з використанням кредитної картки Дельти 15 вересня. Тобто зайшли в мінус Вашого кредитного ліміту на 1000. Якщо до 30 вересня Вам вдасться привести кредитний ліміт в нуль . То 1 жовтня Вам повернуть 1 відсоток = 10 гривень. (Це і буде кешбек). Ви скористалися грошима Дельти, потім повернули свої і отримали за це бонус 10 гривень. Але якщо в нуль Вам не вдасться вийти, то з Вас стягнуть певну суму за обслуговування кредитних коштів, якими Ви скористалися. Тут на вітці більш детально ці питання вже висвітлювали. Цифри я не памятаю.
Востаннє редагувалось tatop в Нед 25 вер, 2011 14:06, всього редагувалось 1 раз.
Шановний Edward, Ви тут про цілі спецсайти нас інформуєте. Дякую звичайно. Але я так розумію запитання було в рамках Дельта банка? Якщо ні то мій попередній пост лишній і я його видалю
Boundless написав:сегодня звонил в кол-центр мне сказали что банк такую услугу не предоставляет, поэтому написал тут
Если Вы о кэшбэке - то еще в начале сентября получил свои 0,5% от потраченного в августе в магазинах (дебетовая карта). Новостей об отмене этой опции не видел у них на сайте.