|
|
![]() Звичайно не викупають . Будують по 0,7-1,4 млн м2 вже на протязі 10 років , а викупають тільки по 0,5 млн , а остальне солять в діжках ... Оповідання про індивідуальне будівництво не заперечує викуп збудованного , просто одні купують вже готове в будівельників , а другі наймають будівельників для виготовлення ( в першому випадку купують готовий продукт , в другому купують послуги по виготовленні продукту )
![]() budivelnik
"1 Не розписуйтесь за всіх . На сьогодні в Києві по 8000-15000 грн за м2 викуповують по 1 млн м2 в рік 2 Україна Києвом не завершується , тому я продаю по 6000 і в мене купують , думаю що й інші не будують для виставки ." тема обсуждения "Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?", так, что за сколько и, что продают в Зимбабве или Монет Карло, я не тут не обсуждаю. Ваши миллионы, существуют только в ваших расчетах - дайте реальную статистку, пока её нет, все воспринимаю как фантазии заинтересованных лиц. Если, как вы говорите, цена росла так как мало построили - почему с 2008 года она стала падать - строить стали больше?
![]() budivelnik
Так-так, пане будівельнику, я розумію, що таке проценти ![]() Просто я не дуже зрозумів, звідки Ви взяли обвал, наскільки я зрозумів, долара США на 30 %?
Коли у мене получився обвал на 60 %? я щось неправльно зрозумів? Може ви брали іншу валюту? чи взяв не той проміжок часу? Бо якщо взяти мінімальну ціну долара США в Україні (4,50 грн. за долар), то получиться ще більше падіння гривні до до долара: 8 / 4,5 = 77 %. Проясніть саме цей момент, а не той переход на абсолютні цифри і т. і. Знаходити відсоток від числа я вмію, дякую. ![]() Jorj
Тобто по величині відносних цифр Ви хочете поговорити , а обговорювати приклад в реальних цифрах - Вам не цікаво . Чи не тому що обвал в 60% звучить набагато вагоміше ніж різниця в 8000 доларів на 195000 ? ![]()
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Вообще-то у нас ипотекой считается кредиты "на придбання, будівництво та реконструкцію нерухомості" - так и попадает в статистику НБУ. А если вы взяли кредит под залог жилья на свой бизнес - то в статистике это пойдет как "кредит бизнесу" и что является залогом в таком случае статистика не учитывает. Я ж говорю - вы там ничего не высчитаете - вы не знаете НАСТОЯЩЕГО кол-ва сделок купли-продажи (без обменов, перездов и т.п. воершаемых через продал-купил), но сумма в 1/8 часть ВВП выданная фактически за 2,5 года (до этого были гроши) - ооооогромнейшая и безусловно надула пузырь на РН. ![]()
перл! ![]() попробуйте купить-продать, сразу узнаете больше.
![]() budivelnik
"Ще раз уточнюю 1 Покажіть в якій країні пересічний в стані зібрати названу Вами суму в 100 000 в названий вами термін. 2 Так як таких країн не має , то Ви повинні признати що пробуєте відкусити більше ніж можете пережувати 3 Середня ціна в державі не 1500 доларів за квадрат , а 700-800 за квадрат новобудови і в середньому в країнах ближнього зарубіжжя на особу 30 м2 , тому пересічний в Україні повинен заробити всього 20 000 доларів ( 30 м2 х 700 ) щоб забезпечити себе такою ж кількістю житла , на яку його батьки заробляли 50-70 років. Чи не зависоко Ви оцінюєте свої можливості і можливості Вам подібних до результатів діяльності Ваших батьків ?" 1. В банановых республиках, где зарплата пару сотен долларов в месяц, квартира не стоит $100 000, а в развитых странах, при стоимость квартиры $100000, зарплата 3000-4000-5000 и ипотека, не 15-20%, а 2-4%. 2. не понял, что, кто кусает? 3.Полный абсурд - вы о чем говорите? Какие 30 метров? Какие 700-800 за метр?
|
|