|
Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 24 жов, 2011 19:50
Chabik, які соплі, благаю, де Ви тут побачили вкладників?  Швидше заваляться банки з верхніх полиць Квестора, ніж на цій гілці з'являться смаркулі.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 жов, 2011 21:18
Mirax написав: Polza написав:Ахахах... Это Вы про денежку так говорите - лучше меньше да лучше?! А разве такое бывает?  В других банках деньги качественней напечатаны чтоли?  Не смешите людей. Выдвигая такие лозунги, Вы то сами себе хоть верите? 
А мій життєвий досвід підказує, що... великі цицьки не гарантія щасливого шлюбу. От Вам і хаха.
Ну що тут скажеш? У такому випадку і психолога відвідувати не варто, хвороба сама себе проявила. 
-
Polza
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 жов, 2011 09:33
Klastero написав:dimka92 Это 100%? Есть вообще где-то сетка тарифов банков-партнеров? Шановний dimka92!Кожен клієнт одночасно із отриманням платіжної картки, одержує Тарифи на її використання (у тому числі у мережах банкоматів банків-партнерів). Дякуємо за запитання. Прес-службаПублічне акціонерне товариство "Комерційний банк "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" Сайт: finbank.com.ua
-
finin
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 25 жов, 2011 09:42
Шановні учасники форуму!
Повідомляємо про перемогу ПАТ "КБ "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" у Тендері Пенсійного фонду України з виплати пенсій та грошової допомоги.
Підстава: Рішення конкурсної комісії по відбору банків, в яких за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги можуть відкриватися рахунки для виплати пенсій та грошової допомоги від 21.10.2011 року.
Прес-служба Публічне акціонерне товариство "Комерційний банк "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" Сайт: finbank.com.ua
-
finin
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 25 жов, 2011 10:58
finin написав:Повідомляємо про перемогу ПАТ "КБ "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" у Тендері Пенсійного фонду України з виплати пенсій та грошової допомоги.
Красиво написано. Можно подумать, что ВСЕ остальные банки проиграли Тендер. На самом деле, "победителей" - еще несколько десятков.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 25 жов, 2011 11:39
Chabik написав:Capo di Capi От уже друга хвиля на носі! Я з радістю подивлюсь на свіжі соплі тут на гілці! А ви побачите справжнє обличчя банку та культуру його працівників 
Думаю 2-я волна отменяется пока. Доллар держат просто по адскому. Да и фондовый рынок особенных обвалов не испытывает. Так что пока не о чем говорить.
-
jerua
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 46 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 жов, 2011 15:37
AlexJ Несколько десятков из почти 200 украинских банков тоже звучит не плохо 
-
sereda
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 25 жов, 2011 16:06
Lucke написав: sereda написав:AlexJ Несколько десятков из почти 200 украинских банков тоже звучит не плохо 
насколько я помню, в свое время "надра" на выплату з/п Верховной Раде и что с того.....?
В свое время и "Укпром" был уполномоченны банком по выплатам из Фонда гарантирования вкладов.... И все же, победа в тендере на выплату пенсий несомненно "плюс". Ну, не вижу я в этом ничего плохого.
-
darmet
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
|