В Украине состоянием на текущий момент нет НИ ОДНОГО банка, достойного, чтобы в него "бухнули" сразу 300к гривен. При гарантированной сумме в 150к
я ж не кажу, що банк достойний... але і не найгірший. Так що для тих хто має суму і вірить в стабульне майбутнє грн - якраз в самий раз. Якщо хтось все таки відкриє підтвердіть інфо. А то тільки інформація з рук в руки + смс
В Украине состоянием на текущий момент нет НИ ОДНОГО банка, достойного, чтобы в него "бухнули" сразу 300к гривен. При гарантированной сумме в 150к
Что значит - ДОСТОЙНОГО?
видимо, имелось в виду "такого банка, которому не жалко подарить 300к гривен за красивые глаза/идею покращэння/солидарность с крепкими хозяйственниками/желание поддержать отечественного производителя".
для мене також + акція лише по грн. Почекаю, думаю ще будуть цікаві пропозиції
Я вот не понимаю, почему люди считают, что валютный депозит надежнее гривневого? То, что один раз (2008-2009) всем валюто-депозитчикам свезло, не значит, что повезет опять. Когда дефолты объявляют (см.россии-аргентины), валютные депо пересичных пересчитывают в местные тугрики обычно по грабительским курсам ...
Ну, мабуть, це дуже індивідуально....бо я грішним ділом такі "недостойності " робив...і деякі мої приятелі теж..і що цікаво -сплять усі спокійно і ФГВ зовсім не цікавляться... ризики зайвого інформування більшої кількості банківських службовців про статки вважаю більш серйозними, ніж сумнівні приємності потрапити в чергу "під парасольку" ФГВ
До речі...маю нагадати, що залишки на рахунках "середнього" бізнесу ( теж чиїсь гроші) більші , як правило,150 тис. грн. і зовсім нічим і ніким не гарантуются ..АЛЕ кількість споживання валокардину від сього не зростає...чомусь.....мабуть..хоча ..хтозна..
ПС. Маю знайомих банківських працівників, НІХТО не переймається "банківською таємницею" ..дуже....такі сурові реалії...і можливі РИЗИКИ банОчОЇ диверсифікації...
ППС. Знаю випадки коли люди відкривають депозити в ІНШИХ містах ... оце диверсифікація..
Востаннє редагувалось квестор в П'ят 28 жов, 2011 16:35, всього редагувалось 3 разів.
bolex написав:Я вот не понимаю, почему люди считают, что валютный депозит надежнее гривневого? То, что один раз (2008-2009) всем валюто-депозитчикам свезло, не значит, что повезет опять. Когда дефолты объявляют (см.россии-аргентины), валютные депо пересичных пересчитывают в местные тугрики обычно по грабительским курсам ...
Не значить, але є шанс (далеко не мізерний ІМХО), що поталанить знову. Цим шансом валютні депо і є кращі за гривневі.
Ну, мабуть, це дуже індивідуально....бо я грішним ділом такі "недостойності " робив...і деякі мої приятелі теж..і що цікаво -сплять усі спокійно і ФГВ зовсім не цікавляться... ризики зайвого інформування більшої кількості банківських службовців про статки вважаю більш серйозними, ніж сумнівні приємності потрапити в чергу "під парасольку" ФГВ
Це не є аж НАДМІРНИМ ризиком, оскільки ніхто ж не вимагає насправді від "клієнта" повної і щирої сповіді, як у церкві Нормальні "банкіри" радше ризикнуть піти на неприємності з боку НБУ, ніж втратити клієнтуру...
До речі...маю нагадати, що залишки на рахунках "середнього" бізнесу ( теж чиїсь гроші) більші , як правило,150 тис. грн. і зовсім нічим і ніким не гарантуются ..АЛЕ кількість споживання валокардину від сього не зростає...чомусь.....мабуть..хоча ..хтозна..
Один мій добрий знакомий мав , як юрособа, депозит в "Укрпромі"... Повернули йому аж ... 520 грн з 80 000... Тому краще треба подумати завчасно, ніж потім "пити валокордин"...
НБУ обязал банки до 17 декабря предоставить данные о своей структуре собственности. 28 октября 2011
Национальный банк Украины (НБУ) обязал банки до 17 декабря предоставить данные о своей структуре собственности
Соответствующее решение закреплено постановлением НБУ №306: документ зарегистрирован в Министерстве юстиции 18 октября, но вступит в силу со дня официального опубликования.
"Банкам до 17 декабря 2011 подать в территориальное управление НБУ по местонахождению банка (банки 1 и 2 групп, банки 3 и 4 групп с местонахождением в Киеве и Киевской области подают документы в Нацбанк) ведомости о своей структуре собственности", - указывается в постановлении.
В свою очередь, собственники существенного участия в банке обязываются до 1 декабря предоставить кредитно-финансовым учреждениям соответствующие данные по юридическим и физическим лицам, согласно установленной Нацбанком процедуре. maanimo.com/news/events/37740-nbu-obyazal-banki-do-17-dekabrya-predostavit-dannye-o-svoey-strukture-sobstvennosti