leokiev написав:...Никаких проблем, желательно заказывать нужную сумму предварительно за сутки.
5 килогривен в день выдают без проблем. Ну а если больше (в пределах разумного), то с утреца заказался, а в обед - до кассы. Вот только напрягает периодически неработающий банкнотомёт на ПШ, 48, что в Харькове.
leokiev Ну конечно никаких проблем после того как деньги в банк завели и проблему ликвидности решили, только зачем было так отрицать ее, когда она была так очевидна. P.s. Приятно что проблема устранена, но на всякий случай счет в Сбере открыл, но пока потоки не перевожу, посмотрим как будет в дальнейшем... Хорошо хоть акционер поддержал, а то я уж думал, что "временная администрация" не за горами... )))
Vitaly.Kiev написав:Бизнесмен Бахматюк намерен направить $100 млн на увеличение УФ VAB Банка
Председатель совета директоров крупного яичного холдинга "Авангард" (Ивано-Франковская область) Олег Бахматюк намерен направить 100 млн долларов на увеличение уставного фонда входящего в группу крупных VAB Банка (Киев).
Олег Бахматюк начинает всё чаще фигурировать на страницах прессы. Как по мне - он интересные мысли озвучил в своём интервью "Украинской правде" - pravda.com.ua/rus/articles/2011/10/27/6707208 Олег Бахматюк: Нова криза буде набагато більшою, ніж у 2008 році .
"Україна чітко спроектована. Це територія, яка за потенціалом можливостей виробництва і за географічним положенням може покрити 30-40% дефіциту їжі на Близькому Сході і Північній Африці. Тому фокус однозначно буде зміщатися на цю кон’юнктуру."
Смотрит на Восток ... "Ми як компанія ставимо на два ринки – це Китай та Близький Схід. Це те, що я бачу як свою справу на наступні шість місяців. Якщо зробити проекцію на всю Україну, я б на місці першої чи другої особи ставив так само. Але я - не перша чи друга особа..."
Vitaly.Kiev написав:Бизнесмен Бахматюк намерен направить $100 млн на увеличение УФ VAB Банка
Председатель совета директоров крупного яичного холдинга "Авангард" (Ивано-Франковская область) Олег Бахматюк намерен направить 100 млн долларов на увеличение уставного фонда входящего в группу крупных VAB Банка (Киев).
Олег Бахматюк начинает всё чаще фигурировать на страницах прессы. Как по мне - он интересные мысли озвучил в своём интервью "Украинской правде" - pravda.com.ua/rus/articles/2011/10/27/6707208 Олег Бахматюк: Нова криза буде набагато більшою, ніж у 2008 році .
"Україна чітко спроектована. Це територія, яка за потенціалом можливостей виробництва і за географічним положенням може покрити 30-40% дефіциту їжі на Близькому Сході і Північній Африці. Тому фокус однозначно буде зміщатися на цю кон’юнктуру."
Смотрит на Восток ... "Ми як компанія ставимо на два ринки – це Китай та Близький Схід. Це те, що я бачу як свою справу на наступні шість місяців. Якщо зробити проекцію на всю Україну, я б на місці першої чи другої особи ставив так само. Але я - не перша чи друга особа..."
пора сделать лояльные ограничения пополнения депозитов
пора сделать лояльные ограничения пополнения депозитов
VAB банк уже анонсировал некоторые изменения в вопросах пополнения депозитов. Я с ними ещё не разбирался, но ... банк явно введёт доп.ограничения для пополнений (или оставит себе лазейку для таких действий).
а я говорил.. что банки со временем помимо повышения ставок будет еше менять условия вкладов более привлекательные для клиентов..в данном случае более интересные условия пополнения.. но надо конечно уточнить конкретно в отделении... поэтому для начала желательно повременить и в разумных пределах выжидать более интересные предложения..
Економічна правда” обіцяла провести "двобій" Олега Бахматюка та Сергія Максимова. Перший є новим власником "VAB Банку”, другий – колишнім. Скандал між ними вперше став публічним у жовтні, коли Бахматюк звинуватив Максимова в розкраданні грошей банку. Той, в свою чергу, почав поширювати цілком протилежні заяви. Зокрема, на його бік став сайт "Обозреватель”.
epravda.com.ua/publications/2011/11/11/305141 Гроші люблять тишу. А тут тхне тухлими яйцями.
Максимов має репутацію успішного, але дуже закритого і навіть небезпечного банкіра. У бурхливі 1990-ті йому вдалося побудувати дуже успішний "ВАБанк", і навіть отримати на обслуговування стратегічну структуру – державного торговця зброєю "Укрспецекспорт".
Яким чином це було можливо, ніхто не казав. Казали лише: "А, ну так це ж Максимов".
"Помаранчева" влада відібрала у ВАБанка "Укрспецекспорт", і віддала стратегічну компанію "дочці" російської "Альфи". Щоб не втрачати позиції, Максимов поступився долею, дозволивши увійти в банк ізраїльтянам.
Кажуть, що згодом ті були дещо обурені на партнера, тому що знайшли чимало "скелетів" у шафі VAB (таким став бренд банку у 2007 році).
Втративши обслуговування зброї, банк почав активно кредитувати населення. Але згодом почалася криза 2008 року, і VAB отримав проблеми (як і усі інші, хто працював у "роздріб"). epravda.com.ua/publications/2011/11/11/305223
Продовження клоунади. Чує моє серце, що ці два (Бахматюк і Максимов) угроблять банк.