VAB Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 204205206207208 ... 1794>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

VAB Банк - БАНКРОТ 2.8 5 660
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
29%
190
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
17%
113
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
109
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
24%
158
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
14%
90
Всього голосів : 660
Повідомлення Додано: Суб 05 лис, 2011 23:14

leokiev написав:...Никаких проблем, желательно заказывать нужную сумму предварительно за сутки.

5 килогривен в день выдают без проблем. Ну а если больше (в пределах разумного), то с утреца заказался, а в обед - до кассы. Вот только напрягает периодически неработающий банкнотомёт на ПШ, 48, что в Харькове.
slot
1

Подякував: 53 раз.
Подякували: 599 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2011 18:47

leokiev
Ну конечно никаких проблем после того как деньги в банк завели и проблему ликвидности решили, только зачем было так отрицать ее, когда она была так очевидна.
P.s. Приятно что проблема устранена, но на всякий случай счет в Сбере открыл, но пока потоки не перевожу, посмотрим как будет в дальнейшем... Хорошо хоть акционер поддержал, а то я уж думал, что "временная администрация" не за горами... )))
Кулибин

Повідомлення Додано: Сер 09 лис, 2011 00:52

Бизнесмен Бахматюк - интервью

Vitaly.Kiev написав:Бизнесмен Бахматюк намерен направить $100 млн на увеличение УФ VAB Банка

Председатель совета директоров крупного яичного холдинга "Авангард" (Ивано-Франковская область) Олег Бахматюк намерен направить 100 млн долларов на увеличение уставного фонда входящего в группу крупных VAB Банка (Киев).

Текст полностью - http://news.finance.ua/ru/~/1/2011/11/03/257698

Олег Бахматюк начинает всё чаще фигурировать на страницах прессы.
Как по мне - он интересные мысли озвучил в своём интервью "Украинской правде" - pravda.com.ua/rus/articles/2011/10/27/6707208
Олег Бахматюк: Нова криза буде набагато більшою, ніж у 2008 році .

"Україна чітко спроектована. Це територія, яка за потенціалом можливостей виробництва і за географічним положенням може покрити 30-40% дефіциту їжі на Близькому Сході і Північній Африці. Тому фокус однозначно буде зміщатися на цю кон’юнктуру."

Смотрит на Восток ...
"Ми як компанія ставимо на два ринки – це Китай та Близький Схід. Це те, що я бачу як свою справу на наступні шість місяців. Якщо зробити проекцію на всю Україну, я б на місці першої чи другої особи ставив так само. Але я - не перша чи друга особа..."
Vitaly.Kiev

Подякував: 11 раз.
Подякували: 41 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 лис, 2011 10:15

Vitaly.Kiev написав:
  Vitaly.Kiev написав:Бизнесмен Бахматюк намерен направить $100 млн на увеличение УФ VAB Банка

Председатель совета директоров крупного яичного холдинга "Авангард" (Ивано-Франковская область) Олег Бахматюк намерен направить 100 млн долларов на увеличение уставного фонда входящего в группу крупных VAB Банка (Киев).

Как по мне - он интересные мысли озвучил в своём интервью "Украинской правде" - pravda.com.ua/rus/articles/2011/10/27/6707208

"Україна чітко спроектована. Це територія, яка за потенціалом можливостей виробництва і за географічним положенням може покрити 30-40% дефіциту їжі на Близькому Сході і Північній Африці. Тому фокус однозначно буде зміщатися на цю кон’юнктуру."

Смотрит на Восток ...
"Ми як компанія ставимо на два ринки – це Китай та Близький Схід. Це те, що я бачу як свою справу на наступні шість місяців. Якщо зробити проекцію на всю Україну, я б на місці першої чи другої особи ставив так само. Але я - не перша чи друга особа..."

пора сделать лояльные ограничения пополнения депозитов :wink: :idea:
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 10 лис, 2011 14:15

Плюшкин написав:
  Vitaly.Kiev написав:

Смотрит на Восток ...

пора сделать лояльные ограничения пополнения депозитов :wink: :idea:

VAB банк уже анонсировал некоторые изменения в вопросах пополнения депозитов.
Я с ними ещё не разбирался, но ... банк явно введёт доп.ограничения для пополнений (или оставит себе лазейку для таких действий).

http://www.vab.ua/rus/press_centre/news ... 1/07/6217/
07.11.11
Вниманию вкладчиков VAB Банка
C 15 ноября 2011 будут внесены изменения в Правила приема вкладов физических лиц

Уважаемые клиенты!
Информируем Вас, что с 15 ноября 2011 года будут внесены изменения в п. 4.2 Правил (Пополнение вкладов), а именно:
Vitaly.Kiev

Подякував: 11 раз.
Подякували: 41 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 10 лис, 2011 17:55

а я говорил.. что банки со временем помимо повышения ставок будет еше менять условия вкладов более привлекательные для клиентов..в данном случае более интересные условия пополнения..
но надо конечно уточнить конкретно в отделении...
поэтому для начала желательно повременить и в разумных пределах выжидать более интересные предложения.. :lol:
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лис, 2011 17:02

Vitaly.Kiev написав:

Так выборы ж скоро, вот и суетится !!! :roll:
Bomber

Подякував: 1048 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лис, 2011 17:16

Бахматюк: "Нехорошие они люди"

Економічна правда” обіцяла провести "двобій" Олега Бахматюка та Сергія Максимова. Перший є новим власником "VAB Банку”, другий – колишнім. Скандал між ними вперше став публічним у жовтні, коли Бахматюк звинуватив Максимова в розкраданні грошей банку. Той, в свою чергу, почав поширювати цілком протилежні заяви. Зокрема, на його бік став сайт "Обозреватель”.

epravda.com.ua/publications/2011/11/11/305141
Гроші люблять тишу. А тут тхне тухлими яйцями.
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лис, 2011 19:47

DIV
Вот пусть теперь Бахматюк с Максимовым сами свой VAB и поддерживают, а свои деньги оттуда заберу!
Статья интересная!
Кулибин

Повідомлення Додано: Суб 12 лис, 2011 00:30

Максимов: "Вони ідіоти!"

Максимов має репутацію успішного, але дуже закритого і навіть небезпечного банкіра. У бурхливі 1990-ті йому вдалося побудувати дуже успішний "ВАБанк", і навіть отримати на обслуговування стратегічну структуру – державного торговця зброєю "Укрспецекспорт".

Яким чином це було можливо, ніхто не казав. Казали лише: "А, ну так це ж Максимов".

"Помаранчева" влада відібрала у ВАБанка "Укрспецекспорт", і віддала стратегічну компанію "дочці" російської "Альфи". Щоб не втрачати позиції, Максимов поступився долею, дозволивши увійти в банк ізраїльтянам.

Кажуть, що згодом ті були дещо обурені на партнера, тому що знайшли чимало "скелетів" у шафі VAB (таким став бренд банку у 2007 році).

Втративши обслуговування зброї, банк почав активно кредитувати населення. Але згодом почалася криза 2008 року, і VAB отримав проблеми (як і усі інші, хто працював у "роздріб"). epravda.com.ua/publications/2011/11/11/305223

Продовження клоунади. Чує моє серце, що ці два (Бахматюк і Максимов) угроблять банк. :cry:
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

#<1 ... 204205206207208 ... 1794>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор