У них еще и страничка в Интрернете есть. Можно погуглить
Громадський нагляд над банківськими установами
или просто зайти по адресу gnbu.org
и можно почитать подробнее.
|
|
![]() У них еще и страничка в Интрернете есть. Можно погуглить
Громадський нагляд над банківськими установами или просто зайти по адресу gnbu.org и можно почитать подробнее. Востаннє редагувалось Guru2011 в Пон 14 лис, 2011 14:45, всього редагувалось 1 раз.
![]() Mirax Справді це жарт! Але дивно, що деякі форумчани це сприймають як реальність.
![]() ![]()
![]() Во-первых. Те проценты (10% в месяц), что хочет incass, дают на депо, в котором нет ни ежемесячной капитализации, ни ежемесячной выплаты с правом пополнения. ![]() ![]() Во-вторых. Если допустить, что в данном депо (с 10% в месяц) вышеупомянутых ограничений нет, то он даст на сто процентов больше от Вашей цифры, а именно - 313% за год, а если точнее 313,84%. (Здесь без смайликов).
![]() К чему этот опус?
![]() AlexJ
Взагалі то я мав на увазі дохідність депозиту в яку початкова сума 100% самого тіла не входить. Тому те, що дасть депозит буде акурат 213.84%. Насправді, трошки менше, бо в день капіталізації проценти на проценти не нараховуються. Але, якби була така дохідність, хто там вже би рахував, 200% чи 300% дає депо за рік. Як в тому анекдоті: "ось на ці два прОцента я і живу". ![]() ![]()
Тут я у всьому - Ваш однодумець.
|
|