Платинум Банк 2009-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 327328329330331 ... 1614>
Повідомлення Додано: Чет 24 лис, 2011 14:59

Re: Платинум Банк

По перегляду ставок каменів немає, як на мене. Дуже це вже неакуратно прописано в Основних умовах.
По поверненню - це може лише час показати.
Кризові і теперішні часи пройдені в цьому плані нормально.
Весь рік банк активно кредитував фізичних осіб.
З часів іпотечного кредитування має десь біля 550 млн іпотечних кредитів.
Представники банку тут на сайті стверджували що мають до 10% проблемних кредитів.
Резервуються під 16%.
Як на мене основний ризик це курс долара. По іпотеці може збільшитися тоді заборгованість. Але є подушка в споживчих і готівкових кредитах в гривні.
Як на мене нормальний бізнес забугорних західних спекулянтів.
Ага є ще один ризик це продаж банку нашим місцевим хапугам.
Ну але хто захоче продавати хороший бізнес?
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 лис, 2011 15:07

idealstorm написав:А размещался кто-либо под 25% на год либо 1,5 ?
Не могли бы сделать скан договорчика, Уж больно интересно, что пишут там по условиям?

Заранее спасибо

Договір №______

про розміщення вкладу «ГОТІВКА ЩОМІСЯЦЯ»

(з щомісячною виплатою процентів та подовженням строку зберігання)

м. _______ «___»_____________20__р.

Банк: Публічне акціонерне товариство «Платинум Банк» (TM “Platinum Bank”), від імені якого на підставі довіреності,
посвідченої приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу _______________ ___.___.20___р. за реєстровим
№_______ діє _________________________, з однієї сторони, та Вкладник:

Прізвище Ім’я По батькові

Пароль

Дата народження

Паспорт

Ідентифікаційний номер

Резидентність

з іншої сторони, що далі за текстом разом іменуються «Сторони», уклали цей Договір про наступне:

1. Предмет договору

1.1. Банк приймає від Вкладника на Вкладний рахунок №____________________ грошову суму у розмірі
_________(__________________)_______(гривень, доларів США, Євро) (надалі – Вклад) та зобов’язується повернути Вклад та
сплатити проценти за користування Вкладом на умовах та у порядку, передбачених цим Договором.

2. Умови Вкладу

2.1. Вид Вкладу: строковий.

2.2. Строк зберігання Вкладу: з дати укладання Договору до дати повернення Вкладу «__»________20__ р. Строк зберігання
Вкладу подовжується на той самий строк, якщо Вкладник не звернувся до Банку за Вкладом в дату його повернення. Подовження
строку може здійснюватись не більше трьох разів.

2.3. Процентна ставка за Вкладом:____% (___________) річних. Нарахування процентів здійснюється щомісячно в останній
робочий день місяця та в дату повернення Вкладу.

У разі подовження строку зберігання Вкладу процентна ставка за Вкладом встановлюється у розмірі, що визначений Комітетом з
питань управління активами і пасивами Банку (надалі - КУАП) для відповідного строкового вкладу, і який є діючим на дату
подовження строку зберігання Вкладу.

2.4. При достроковому поверненні Вкладу проценти нараховуються у розмірі, що визначений КУАП для вкладів на вимогу, і який
є діючим на дату повернення Вкладу, за весь строк фактичного користування Вкладом.

2.5. Сплата нарахованих процентів здійснюється щомісячно в перший робочий день кожного календарного місяця та при
поверненні Вкладу, шляхом перерахування Банком коштів на картковий/ поточний рахунок №________________ Вкладника,
відкритий в Банку.

2.6. Вкладник зобов’язується не пізніше 10 (десяти) календарних днів починаючи з дати укладання Договору внести Вклад у
сумі, що визначена в п. 1.1 цього Договору.

2.7. Внесення додаткових коштів для збільшення суми Вкладу не дозволяється.

3. Повернення Вкладу

3.1. Сума Вкладу повертається на картковий/поточний рахунок №________________ Вкладника, відкритий в Банку.

3.2. Дострокове повернення всієї суми Вкладу здійснюється Банком на письмову заяву Вкладника.

3.3. У разі отримання заяви Вкладника про повернення частини Вкладу дія Договору припиняється, і Банк повертає Вкладнику
всю наявну суму Вкладу.

3.4. При достроковому поверненні Вкладу Банк здійснює перерахунок суми нарахованих процентів відповідно до п. 2.4 Договору
та утримує з Вкладу суму надмірно сплачених процентів і повертає Вкладнику Вклад.

3.5. У разі якщо строк зберігання Вкладу подовжувався, перерахунок нарахованих процентів (п. 2.4 Договору) за попередній
строк зберігання Вкладу при достроковому поверненні Вкладу не здійснюється.

4. Строк дії Договору

4.1. Цей Договір набуває чинності з моменту його укладання, в частині зберігання Вкладу - з моменту його внесення Вкладником,
і діє до моменту повернення Вкладнику всієї наявної суми Вкладу, а в частині розрахунків – до повного виконання грошових
зобов’язань.

4.2. Якщо після закінчення строку, зазначеного в п.2.6 цього Договору, сума Вкладу не внесена, або внесена не в повному
обсязі, то Банк має право відмовитись від прийняття Вкладу, і не пізніше наступного банківського дня закриває Вкладний рахунок
і дія Договору достроково припиняється. При цьому кошти, що надійшли на Вкладний рахунок, повертаються на рахунок,
вказаний у п.3.1. цього Договору.

5. Розпорядження

5.1. У випадку моєї смерті, я - ____________________ (Вкладник) заповідаю Вклад, а також права і обов’язки по цьому Договору
_____________________, паспорт: серія____ №_________, виданий _______________________”__”_______р., що проживає
_________________________________, Ідентифікаційний № ________________.

6. Інші умови

6.1. Інші умови викладені в Основних умовах залучення вкладів фізичних осіб у ПАТ «ПтБ» (надалі – Основні умови), що є
невід’ємною частиною цього Договору.

6.2. Спори і суперечки в рамках цього Договору, врегулювання яких не може бути досягнуто Сторонами шляхом переговорів,
передаються на розгляд відповідного судового органу.

6.3. Вкладник може отримувати інформацію про стан Вкладного рахунку за телефоном 0 800 308 308 (дзвінки зі стаціонарних
телефонів в межах України безкоштовні). Банк надає таку інформацію виключно після ідентифікації Вкладника шляхом запиту
пароля та інших особистих даних Вкладника. Банк визнає за Вкладника будь-яку особу, яка назвала правильний пароль та інші
особисті дані Вкладника.

6.4. Договір укладено українською мовою в 2-х примірниках, однакової юридичної сили, по 1-ому для кожної із Сторін.

7. Підписи Сторін

БАНК:

Публічне акціонерне товариство «Платинум
Банк»

03680, м. Київ, вул. Амосова, 12.

Код ЄДРПОУ 33308489, Код Банку 380388

____________ /_______________/

ВКЛАДНИК:

_____________________ /_______________________/

Вкладник підтверджує, що з Основними умовами Банку ознайомлений, текст
даного документу зрозумілий, один примірник договору він отримав:

«__»__________20___ р. _________________/_______________/

gontar

Повідомлення Додано: Чет 24 лис, 2011 16:00

Не могли бы сделать скан договорчика, Уж больно интересно, что пишут там по условиям?

Заранее спасибо

Нормальный договор. В основном типичный, как и у других банков. По условиям все ок, главное, чтоб банк двигался в том же русле. Думаю, к концу декабря ставки уже понизят
dollar911

Подякував: 2 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 лис, 2011 16:03

dollar911 написав:

Заранее спасибо

Нормальный договор. В основном типичный, как и у других банков. По условиям все ок, главное, чтоб банк двигался в том же русле. Думаю, к концу декабря ставки уже понизят

Нормальный договор :) :) :) 6.1. Інші умови викладені в Основних умовах залучення вкладів фізичних осіб у ПАТ «ПтБ» (надалі – Основні умови), що є
невід’ємною частиною цього Договору. :!: :?:

1.3. Основні умови затверджуються рішенням Правлінням Банку.
1.2. Основні умови визначають порядок внесення Вкладником Вкладу, нарахування Банком процентів на Вклад, зобов’язання та права Сторін, їх відповідальність, а також інші умови зберігання Вкладу, та є невід’ємною частиною Договору.
1.5. Укладаючи Договір Вкладник тим самим погоджується з Основними умовами та бере на себе права та обов’язки, щопередбачені цим документом.

Банк має право -4.2.5. змінювати Основні умови. У випадку таких змін Банк повідомляє Вкладника за 10 (десять) календарних днів до вступу в силу вказаних змін шляхом розміщення відповідної інформації в приміщеннях Банку (операційному, касовому залах) та/або шляхом..... :mrgreen:
gontar

Повідомлення Додано: Чет 24 лис, 2011 16:25

gontar написав:
  dollar911 написав:

Заранее спасибо

Нормальный договор :) :) :) 6.1. Інші умови викладені в Основних умовах залучення вкладів фізичних осіб у ПАТ «ПтБ» (надалі – Основні умови), що є
невід’ємною частиною цього Договору. :!: :?:

1.3. Основні умови затверджуються рішенням Правлінням Банку.
1.2. Основні умови визначають порядок внесення Вкладником Вкладу, нарахування Банком процентів на Вклад, зобов’язання та права Сторін, їх відповідальність, а також інші умови зберігання Вкладу, та є невід’ємною частиною Договору.
1.5. Укладаючи Договір Вкладник тим самим погоджується з Основними умовами та бере на себе права та обов’язки, щопередбачені цим документом.

Банк має право -4.2.5. змінювати Основні умови. У випадку таких змін Банк повідомляє Вкладника за 10 (десять) календарних днів до вступу в силу вказаних змін шляхом розміщення відповідної інформації в приміщеннях Банку (операційному, касовому залах) та/або шляхом..... :mrgreen:

Да, да, да. Это все уж обсуждали ранее и как я помню, каждый остался при своем мнение :lol: Если все еще смущает пункт 4.2.5 - обратитесь к банку за разъяснением и не будет вопросов, я именно так и сделал 8)
dollar911

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 лис, 2011 17:07

dollar911

Я читать умею...вот документ.А кто что сказал...это всего лишь слова.Вот если банк такой честный,пусть внесет дополнение в договор,что % ставка неизменяемая на срок вклада....с поправками в Основних умовах. :mrgreen:ПЛАТИНУМ????Ты где????АУУУУУУ!!!! :wink:
Вот так....2.3. Процентна ставка за Вкладом:____% (___________) річних.На протязі терміну дії вкладу % стака є незмінною. :wink:
gontar

Повідомлення Додано: Чет 24 лис, 2011 18:20

gontar написав:dollar911

Я читать умею...вот документ.А кто что сказал...это всего лишь слова.Вот если банк такой честный,пусть внесет дополнение в договор,что % ставка неизменяемая на срок вклада....с поправками в Основних умовах. :mrgreen:ПЛАТИНУМ????Ты где????АУУУУУУ!!!! :wink:
Вот так....2.3. Процентна ставка за Вкладом:____% (___________) річних.На протязі терміну дії вкладу % стака є незмінною. :wink:

И сколько времени займет процедура утверждения этого пункта + сколько времени будут вносится изменения в ПО. И остается главный вопрос: Стоят ли все эти действия того, чтоб удовлетворить желание одного клиента (ну или нескольких)

На всякий случай отправил сегодня договор юристу на поиск подводных камней.
Завтра получу ответ - отпишу. :)
dollar911

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 лис, 2011 18:31

dollar911 написав:

И сколько времени займет процедура утверждения этого пункта + сколько времени будут вносится изменения в ПО. И остается главный вопрос: Стоят ли все эти действия того, чтоб удовлетворить желание одного клиента (ну или нескольких)

На всякий случай отправил сегодня договор юристу на поиск подводных камней.
Завтра получу ответ - отпишу. :)

:!: :!: :!: Спасибо, что зашли на наш сайт. Каждому из нас нужен стабильный и надежный партнер в финансовой жизни. Мы увидели возможность заполнить в Украине эту нишу рынка - создать банк, который будет не просто собирать депозиты и выдавать кредиты, а станет для своих клиентов настоящим Финансовым Партнером. Именно поэтому с самого начала нашей истории, мы концентрируемся на том, чтобы обеспечивать нашим клиентам самый высокий уровень стабильности, надежности, честности и качества обслуживания. Мы называем это «Платиновые Стандарты»!

P.S.Напомнило до боли известное....
-Халявщик ты Ленька!!
-Я не Халявщик!Я ПАРТНЕР!!!! :) :wink:
gontar

Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2011 00:17

Ги-ги. Взяли і змінили на користь клієнта...Певно ніде в Україні такого банку немає який би робив все для вкладника. Цілком можливо що Платинум "замануху" зробив, а як буде потреба знизити ставки то знизять. Особливо важлива річ для ПП-шників - відкрив депо, відкрив поточний рахунок на який падають бабки після закінчення депо, засвітився лишній раз в податковій (а на теперішній час практикують повернення депо на поточний про який повідомляють податкову) і коли знижують ставки то не дуже хочеться йти в інший банк і знову світитись в податковій. Отже там і залишаємось....Хоча може в них буде інакше...
Мені особисто більше подобався банк коли в нього були менші % ставки, ближчі до потужніших банків і я відчував себе впевненіше. Наприклад 19,4% я відкривав на 1,5 року коли інші (наприклад та ж Дельта) давали 22-26%... Зараз 25% і на даний момент це найбільші ставки в країні, моторошно якось...чи то за банк...чи то за гривню...
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2011 01:06

Тарас Бульба написав:...Зараз 25% і на даний момент це найбільші ставки в країні, моторошно якось...чи то за банк...чи то за гривню...

Скорее, моторошно за собственные деньги... Что вполне естественно.
AlexJ

#<1 ... 327328329330331 ... 1614>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє