Шановний Квесторе, вітаю з ювілеєм Форуму. Саме з ювілеєм, тому що Бог любить ТРійцю. Три роки для форуму це вік зрілості. Дякую за Вашу працю, ерудицію, інтузіазм і хороший відсоток оптимізму. Гарної Вам гостини з друзями і чекаємо (надіюсь не тільки я) ... тут. Р. S. Не можу пригадати, як форум називався з самого початку?
tatop написав:Шановний Квесторе, вітаю з ювілеєм Форуму. Саме з ювілеєм, тому що Бог любить ТРійцю. Три роки для форуму це вік зрілості. Дякую за Вашу працю, ерудицію, інтузіазм і хороший відсоток оптимізму. Гарної Вам гостини з друзями і чекаємо (надіюсь не тільки я) ... тут. Р. S. Не можу пригадати, як форум називався з самого початку?
назывался "Банки ... диагноз" ))) .. присоединяюсь к поздравлениям
Бо хто читає правильні книги і дивиться хороше кіно.. той рідко помиляється з банками......."..... і не тільки"...
Доброго вечора! Квесторе, слідкую за Вашим форумом з 2008 року і можу лише приєднатись до сотень і тисяч подяк, які пролунали тут на Вашу честь: здоров'я Вам та наснаги
Періодично тут "вспливає" інфо про правильні книги (Бенджамена Грехема і його "Розумного інвестора" і т.д.) та хороше кіно (як от Margin Call). Поділіться, будь ласка, Вашою п'ятіркою, а краще десяткою правильних книг і такою ж кількістю хороших фільмів. Сам, як і, впевнений, шановна публіка, люблю читати і дивитись хороше кіно. Проте засилля другосортної літератури лякає (а ще з'їдає час та бюджет) Що порадите почитати та подивитись?
Думаю, що це буде цікаво та корисно усім
PS шановну публіку прошу поділитись своїми думками на предмет цікавого та корисного чтива.
PPS сьогодні подивився "Too Big to Fail", раджу для перегляду
Необходимо понимать, что любая валюта на счетах банков с украинским капиталом – это некая абстрактная цифра на бумаге или обозначение в компьютере банка. Настоящая валюта – это наличная валюта. Владельцы банковских счетов за одну ночь могут стать бомжами, а те, у кого останутся наличные доллары и евро будут наслаждаться курсом 1:20 или 1:50 за доллар. Когда это будет? Да уже скоро - сразу после выборов. И вот почему.
Дефолт в Украине, наверное, уже есть?
Лишиться всех своих накоплений в банках украинцы могут в случае дефолта.
який ймовірність того що ВАЛЮТА в приватних банках . Перетвориться на ніщо у випадку дефолту країни . Як я розумію є ризик для гривні і для держбанків . Поправте якщо помиляюсь