Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 622623624625626 ... 831>
Повідомлення Додано: Нед 04 гру, 2011 19:42

убийца эфира написав:ага... забрать и поделить... или грабь награбленое :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Я же за деньги :roll:
А что предлагает убийца ? Хай стоят и гниют ?
Или может новые строить начинать , бо крикитус говорит , что "мало" , а потом и они станут "статуей" :lol:
obval

Повідомлення Додано: Нед 04 гру, 2011 19:44

budivelnik
http://fotohost.org/images/a11d1143-146kB.jpg
кирпич б/у 850 грв. 1000шт. цемент 400 48грв. мешок. остальное детали :)
htz

Повідомлення Додано: Нед 04 гру, 2011 19:49

sashaa250174 написав:
  убийца эфира написав:ага... забрать и поделить... или грабь награбленое :mrgreen:

Или может новые строить начинать , бо крикитус говорит , что "мало" , а потом и они станут "статуей" :lol:

нет давай нашару раздадим.... пусть обосцут парадные и поломают лифты....
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 гру, 2011 19:49

sashaa250174
Строить не нужно вообще СПРОСА НЕТ ... Нужно поступать как с ним (Парцхаладзе) , обанкротить некоторых вместе с инвесторами , потому как они же в доле выходит ,
да и продать в 10 раз дешевле (тем же новым инвесторам) своего рода "реинвестирование(это моё ноу хау на РН)" :wink: и объект достроят , а то по стране полно недостроенного , а он новые хочет строить СМЕХ !

Рішення якесь половинчате .
Давайте його розвинемо
1 Заставити всіх власників автомобілів записувати покази спідометра і якщо пробіг менший 1000 км в рік - авто забрати і розпродати - опустимо ціни на авто
2 Провести ревізію житла , і в кого більше середньостатистичних 23 м2 на особу - надлишки забрати і примусово продати - опустимо ціни на житло навіть не будуючи
3 Провести ревізію кількості взуття в жінок і залишити тапочки домашні + босоніжки на літо + чоботи осінні + чоботи зимові - все інше відібрати і продати ....

Далі продовжувати розвиток Вашої ідеї ?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 04 гру, 2011 19:53

htz написав:budivelnik
http://fotohost.org/images/a11d1143-146kB.jpg
кирпич б/у 850 грв. 1000шт. цемент 400 48грв. мешок. остальное детали :)

Куди завести 1000 штук цегли(850 грн) + 10 мішків цементу(480 грн) + додаткових 50% до попередньовказаного за деталі = 2000 грн/м2 щоб отримати подібний замок ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 04 гру, 2011 19:55

budivelnik написав:
sashaa250174
Строить не нужно вообще СПРОСА НЕТ ... Нужно поступать как с ним (Парцхаладзе) , обанкротить некоторых вместе с инвесторами , потому как они же в доле выходит ,
да и продать в 10 раз дешевле (тем же новым инвесторам) своего рода "реинвестирование(это моё ноу хау на РН)" :wink: и объект достроят , а то по стране полно недостроенного , а он новые хочет строить СМЕХ !

Рішення якесь половинчате .
Давайте його розвинемо
1 Заставити всіх власників автомобілів записувати покази спідометра і якщо пробіг менший 1000 км в рік - авто забрати і розпродати - опустимо ціни на авто
2 Провести ревізію житла , і в кого більше середньостатистичних 23 м2 на особу - надлишки забрати і примусово продати - опустимо ціни на житло навіть не будуючи
3 Провести ревізію кількості взуття в жінок і залишити тапочки домашні + босоніжки на літо + чоботи осінні + чоботи зимові - все інше відібрати і продати ....

Далі продовжувати розвиток Вашої ідеї ?

Фантазия как всегда на высшем уровне :mrgreen:
В строительстве кредитные деньги присутствуют (доляры)... А вот у жинок с тапочками нет ...
obval

Повідомлення Додано: Нед 04 гру, 2011 19:58

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:В Києві рівень новозбудованного от вже 7 років не опускається нижче 1 млн м2 ( 12000-14000 нових квартир в рік ), і при цьому в гривнях ціна не опускалась - висновок будують , а якщо будують - значить є ті хто це будівництво оплачує .Оплачують кінцеві споживачі , а те що Турбіна і а-ля з ним до цих споживачів не відносяться - це вже не проблеми будівельників.

Я себя никогда до рогатых споживачыв не относил.
turbina

Повідомлення Додано: Нед 04 гру, 2011 20:01

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

sashaa250174 написав:Фантазия как всегда на высшем уровне :mrgreen:
В строительстве кредитные деньги присутствуют (доляры)... А вот у жинок с тапочками нет ...

1 Як Ви вже бачили по кредитам для населення , то тільки 20% грошей угод за останні 5 років були кредитними.
2 Яка різниця за які гроші хтось будує , якщо Ви все одно закликаєте задармо забрати , тобто у варіанті коли наприклад я взяв і будую - то у кредитора шанси повернути кошти є , а от коли в мене заберуть за 10-20-50% від вартості збудованного , то кредитор так само і отримає 10-20-50% від наданого .
Як думаєте
Який варіант вибере кредитор ?
До речі кредитор це не якийсь міфічний герой чи банк , а нормальна така собі фізична або юридична особа яка свої кошти на депо поклала.

Так що Ваш варіант - це варіант відносно чесного грабунку власників депозитів.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 04 гру, 2011 20:02

убийца эфира написав:
  sashaa250174 написав:

нет давай нашару раздадим.... пусть обосцут парадные и поломают лифты....

Оно и так будет стоять не парся только вот сЦать некому будет :!:
Только останется слёзы лить о "зарывших долярах" в бетон ...
obval

Повідомлення Додано: Нед 04 гру, 2011 20:04

budivelnik написав:
  sashaa250174 написав:Фантазия как всегда на высшем уровне :mrgreen:

1 Як Ви вже бачили по кредитам для населення , то тільки 20% грошей угод за останні 5 років були кредитними.
2 Яка різниця за які гроші хтось будує , якщо Ви все одно закликаєте задармо забрати , тобто у варіанті коли наприклад я взяв і будую - то у кредитора шанси повернути кошти є , а от коли в мене заберуть за 10-20-50% від вартості збудованного , то кредитор так само і отримає 10-20-50% від наданого .
Як думаєте
Який варіант вибере кредитор ?
До речі кредитор це не якийсь міфічний герой чи банк , а нормальна така собі фізична або юридична особа яка свої кошти на депо поклала.

Так що Ваш варіант - це варіант відносно чесного грабунку власників депозитів.

Я не закликаю у нас не революция , я пока вижу чо так можно было бы достроить , но кто ж на это пойдёт , будут какать, тужится но не сдадутся , а дома будут стоять недостроенными :!:
obval

#<1 ... 622623624625626 ... 831>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє