|
Что лучше: квартира или частный дом? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 14 гру, 2011 22:22
Тори написав: odessit2007 написав:Тори Я конечно не специалист в данной области, но вода имеет свойство перемещаться. Начнут деревья тянуть все эти сульфаты. И у меня что за фрукты будут? Я с подозрением и на ямы своих соседей гляжу, что-то особо не вижу, чтобы часто выгребали. Поэтому, я о себе так забочусь, а буду от них гадости получать? Но пока никому еще это не говорила.
если так волнуетесь насчет сульфатов нужно сначала проконсультироваться со специалистами ну еще можно просто использовать моющие и стиральный порошок без сульфатов в своем составе, такие тоже можно купить чего зря волноваться? дороже конечно но будете нормально спать ночью ну а с соседями только испортите отношения если начнете ругаться, все равно врядли они яму будут переносить  хлопотно это все...
Лично я пользуюсь экологичными не только порошками, но и другими средствами для уборки. Меня беспокоят сульфаты от соседей, они ведь могут ко мне перемещаться? Но я не буду им покупать порошки и прочее, так что делать? Нежелание скандалить - единственная причина, почему еще не говорила с ними на эту тему.
Спробуйте зробити дренажну систему навколо свого участку , бажано на глибині 1-1,5 м від поверхні , а з ями куди буде збиратись дренажна вода , поставте перекачуючий насос в загальну дренажну систему . Дренажна вода як правило відфільтрована і не потребує додаткової очистки , тому її можна зливати напряму в будь-як природний водоєм.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 15 гру, 2011 05:22
budivelnik написав: Тори написав: odessit2007 написав:если так волнуетесь насчет сульфатов нужно сначала проконсультироваться со специалистами ну еще можно просто использовать моющие и стиральный порошок без сульфатов в своем составе, такие тоже можно купить чего зря волноваться? дороже конечно но будете нормально спать ночью ну а с соседями только испортите отношения если начнете ругаться, все равно врядли они яму будут переносить  хлопотно это все...
Лично я пользуюсь экологичными не только порошками, но и другими средствами для уборки. Меня беспокоят сульфаты от соседей, они ведь могут ко мне перемещаться? Но я не буду им покупать порошки и прочее, так что делать? Нежелание скандалить - единственная причина, почему еще не говорила с ними на эту тему.
Спробуйте зробити дренажну систему навколо свого участку , бажано на глибині 1-1,5 м від поверхні , а з ями куди буде збиратись дренажна вода , поставте перекачуючий насос в загальну дренажну систему . Дренажна вода як правило відфільтрована і не потребує додаткової очистки , тому її можна зливати напряму в будь-як природний водоєм.
Это что мне вместо забора, от соседей рвы сделать? Но если я начну их воду собирать, то сбрасывать ее все равно некуда. Или мне и канализацию соседей собирать? Не смешно.
-
Тори
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 62 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2011 13:39
Тори Это что мне вместо забора, от соседей рвы сделать? Но если я начну их воду собирать, то сбрасывать ее все равно некуда. Или мне и канализацию соседей собирать? Не смешно.
Як поговорити про дім для холостяка в 200-300 м2 , чи шамотку в стіні чи чоботи по 500 баксів - так це нормально і не смішно . А як спробувати зрозуміти що люди з досвідом в певних питаннях кажуть - так вже відразу й смішно . Кого хвилювали сульфати в миючих засобах які використовують сусіди , мене? чи Вас ? Якщо Вас то: 1 Ніяких оборонних валів від сусідів копати не потрібно а - зрізаєте шар дерну , шириною в 0,1-0,8 м над місце де планується траншея б - викопуєте траншею , вкладаєте на її дно гофровану трубу для дренажу , обсипаєте цю трубу дрібним щебнем , засипаєте траншею , відновлюєте верхній шар дерну - при акуратній роботі - навіть видно не буде де трашея , а такий естет як Ви надіюсь зможе зробити цю просту роботу аккуратненько в - траншею розміщуєте між свої участком і ділянкою де як Ви підозрюєте отруюють природу г - нахил труби/траншеї - 3 см на 1 м погонний , в найнижчій точці траншеї , викопуєте приямок , забетоновуєте його і встановлюєте насос . який буде автоматично вмикатись по досягненню певного рівня заповнюванності приямку і вимикатись як тільки рівень води впаде нижче рівня всмоктування насосом. 2 Ніяку каналізацію від сусідів , Вам при цьому викачувати не потрібно , бо до вас будуть доходити грунтові води , які теоретично і на Ваш погляд є забрудненими . Ці води є чистими і спокійно можуть використовуватись для поливу зелених насаджень які знаходяться на загальній частині дороги , при цьому щоб уникнути зворотнього потрапляння цих же грунтових вод у Вашу дренажну систему , визначіть в яку сторону йде природний нахил грунтів ( нахил є практично завжди , я особисто ідеально рівних не зустрічав)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 16 гру, 2011 04:21
budivelnik написав:Тори Это что мне вместо забора, от соседей рвы сделать? Но если я начну их воду собирать, то сбрасывать ее все равно некуда. Или мне и канализацию соседей собирать? Не смешно.
Як поговорити про дім для холостяка в 200-300 м2 , чи шамотку в стіні чи чоботи по 500 баксів - так це нормально і не смішно . А як спробувати зрозуміти що люди з досвідом в певних питаннях кажуть - так вже відразу й смішно . Кого хвилювали сульфати в миючих засобах які використовують сусіди , мене? чи Вас ? Якщо Вас то: 1 Ніяких оборонних валів від сусідів копати не потрібно а - зрізаєте шар дерну , шириною в 0,1-0,8 м над місце де планується траншея б - викопуєте траншею , вкладаєте на її дно гофровану трубу для дренажу , обсипаєте цю трубу дрібним щебнем , засипаєте траншею , відновлюєте верхній шар дерну - при акуратній роботі - навіть видно не буде де трашея , а такий естет як Ви надіюсь зможе зробити цю просту роботу аккуратненько в - траншею розміщуєте між свої участком і ділянкою де як Ви підозрюєте отруюють природу г - нахил труби/траншеї - 3 см на 1 м погонний , в найнижчій точці траншеї , викопуєте приямок , забетоновуєте його і встановлюєте насос . який буде автоматично вмикатись по досягненню певного рівня заповнюванності приямку і вимикатись як тільки рівень води впаде нижче рівня всмоктування насосом. 2 Ніяку каналізацію від сусідів , Вам при цьому викачувати не потрібно , бо до вас будуть доходити грунтові води , які теоретично і на Ваш погляд є забрудненими . Ці води є чистими і спокійно можуть використовуватись для поливу зелених насаджень які знаходяться на загальній частині дороги , при цьому щоб уникнути зворотнього потрапляння цих же грунтових вод у Вашу дренажну систему , визначіть в яку сторону йде природний нахил грунтів ( нахил є практично завжди , я особисто ідеально рівних не зустрічав)
А мне хватит только 1 метр прокопать? Яма ведь у них намного глубже и вообще кирпичом выложена.
-
Тори
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 гру, 2011 22:02
Тори А мне хватит только 1 метр прокопать? Яма ведь у них намного глубже и вообще кирпичом выложена.
Тут справа не в ямі і не в її глибині , тут справа в грунтових водах . 1 Якщо Ви прокладете дренажну систему перпендикулярно до напрямку руху грунтових вод від каналізаційної ями до Вашої ділянки , то чим довша траншея , тим більше грунтових вод ви перехопите 2 Відсоток шкідливих речовин в стоках обчислюється в десятих/тисячних відсотка , тому якщо відстань від вигрібної ями сусідів до Вас більше 20 метрів , то жодна санепідемстанція не виявить шкідливих речовин у Вашій землі внаслідок того , що наявні прибори не мають таких градацій точності.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 17 гру, 2011 04:20
budivelnik написав:Тори А мне хватит только 1 метр прокопать? Яма ведь у них намного глубже и вообще кирпичом выложена.
Тут справа не в ямі і не в її глибині , тут справа в грунтових водах . 1 Якщо Ви прокладете дренажну систему перпендикулярно до напрямку руху грунтових вод від каналізаційної ями до Вашої ділянки , то чим довша траншея , тим більше грунтових вод ви перехопите 2 Відсоток шкідливих речовин в стоках обчислюється в десятих/тисячних відсотка , тому якщо відстань від вигрібної ями сусідів до Вас більше 20 метрів , то жодна санепідемстанція не виявить шкідливих речовин у Вашій землі внаслідок того , що наявні прибори не мають таких градацій точності.
Да они свою выгребную яму сделали у себя во дворе, практически на границе со мной, там и 20 см. нет.
-
Тори
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 гру, 2011 20:07
Эсли Вы имеете ввиду покупать квартиру или Дом для получения прыбили то: ЗАВИСИТ от местоположения обьекта и о регионе например:есть ли учебные заведения в вашем городе? если да то лучше дом, квартира Вам обойдется в таком случае дороже НО вы не будете тратить чуть больше средств на ремонт Дома В любом случае дом при правильном управлении принесет больше прибыли так как територия больше и есть возможность делать пристройки
-
StARM
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 23 січ, 2012 20:09
Да, зимой в частном секторе скучно. То то и сообщений в теме поубавилось... Зато красиво!
-
horrr
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 105 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 січ, 2012 16:24
тут и думать нечего - лучше дом. конечно. покупайте ДОМ.
-
miki777
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 24 січ, 2012 18:41
miki777 написав:тут и думать нечего - лучше дом. конечно. покупайте ДОМ.
дом 100% лучше.... но вопрос есть ли средства на его содержание....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
|