Дельта 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 546547548549550 ... 615>
Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2011 22:01

ygn написав:
  pavel_good написав:big539
Так и есть. Все правильно говоришь. Глупо... Но что делать тем, у кого в пределах области нет отделения Астра Банка?

Вот и пользуемся ЗГ №1 и для сбережения, и для покупок.

Там в Астре вроде акция планируется: что-то вроде "карта почтой". В любом случае можно посетить в ближайшем городе (где банк есть) отделение, оформить карту е-тип. Поездка в 100-150 гривен в другой город окупится с покупки в 3000 гр. Потом деньги держать на дельтовской карте, а расплачиваться астровской. При этом деньги Астра-Дельта переводятся через Интернет-банкинг в течении 3-4 часов. А Дельта пусть тем временем подумает, как организовать продукт, конкурентный карте Астры с эктракешбеком.

...а Астра пусть подумает про повышение процентов по дримкартам! :D
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2011 22:10

pavel_good написав:
  justit написав:vimex не поддавайтесь!

Работайте и отвечайте тут по мере возможности.

А Тролли - они были и будут.
С этим просто нужно жить, и принять как должное.

Вот так, ни много - ни мало - взял и обозвал всех владельцев ЗГ №1 троллями. Ну молодчага...

С проблемами не нужно жить и принимать как должное. Во-первых надо признать - мол да, проблема существует. А во-вторых, проблему надо решать. На счет второго - я не сомневаюсь, что решаете. Но гласности и правды не помешало бы. А то правда "вылазит наружу", только после того, как появилась масса недовольных.

Bon appetit, my Dear!
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2011 22:44

pavel_good написав:
Вот так, ни много - ни мало - взял и обозвал всех владельцев ЗГ №1 троллями. Ну молодчага...

Говорите про себя. Не равняйте всех владельцев ЗГ1 под одну гребёнку с собой.
klyde

Подякував: 8 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2011 23:04

Re: Дельта. Бережіть паспорти!

напишу про маленький нюанс в роботі Дельта банку. Можливо після опису на форумі, спеціалісти звернуть увагу на недопрацювання і усунуть проблему:

Залишив паспорт в машині разом з документами і ноутбуком (знаю що не варто і так далі. цю частину не будемо обговорювати :)) Зісканували сигналізацію та поцупили сумку з ноутом та документами.
Пароль для нет банкінгу також був на ноутбуці. На гарячу лінію подзвонив, повідомив що вкрали паспорт, інтернет банкінг заблокував.

А тепер потрібно відновлювати доступ до грошенят. Наприклад в альфа банку без проблем поміняв логін до інтернет банкінгу. в Дельті ні - тільки можна отримати у відділенні з паспортом. Так паспорта також немає :(
Згадав, що видав свого часу довіреність на представництво інтересів зі всіма можливими правами третій осчобі. Теоретично немає проблем: прийду я, довірена особа з паспортом і отримуємо новий логін та пароль. АЛЕ Ж НІ!!
Дельта вважає, що в такому випадку мені видається картка, яка по своїй суті є дебетною, а дебетну картку особа по довіреності взяти НЕ МОЖЕ.
ВАЛЮТУ З МОГО ПОТОЧНОГО РАХУНКУ ТА ЗГ В КАСІ ТАКОЖ НЕ МОЖНА ЗНЯТИ (я не можу передати свою картку в користування третій особі).
+ до цього всього, відкрити рахунки на моє ім'я по колу друзів до нового року також не зможе.
Розумію, що Дельта вживає заходів безпеки проти шахрайських дій, але тут явний перебір.
Так що виготовляю новий паспорт, а тоді напевно буду мінімізувати присутність в Дельті, якщо не зможу відкрити депо по колу друзів 4 у зв'язку з цією ситуацією.
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2011 23:18

зг1

big539
..главная особенность этой карты - процент на остаток..

+1.
Жаль конечно, что продукт оказался "сырой", однако держать одну карту для всего, как показывает многолетняя практика, себе дороже.
И кстати, знающие, объясните, зачем иметь gold как расхожую карту, если обычная visa или MC покрывает основные действия нашего рынка?
Safe

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2011 23:34

dok написав:Что из них лучше? Имею ЗГ карточку (получил под депо свыше 100), чем что хуже? И зачем мне тратить 99гр. на 3Г N1, или 2 или 3 - это только ради чипа? Так в др. банках давно с чипами. Или visa ЗГ мне станет золотой в обслуживании или как?

14% на остаток в гривне для ЗГ №1. Кеш-бек 1%. Чип надежнее.
11% на остаток в гривне для ЗГ депозит. Кеш-бек 0,5%.
Читаем тарифы на сайте.
TDK

Подякував: 89 раз.
Подякували: 96 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2011 23:38

andriyl
А для чого блокувати інтернет-банкінг? Гроші не перерахують на чужий рахунок без пароля на мобілку.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2011 23:54

Mirax написав:andriyl
А для чого блокувати інтернет-банкінг? Гроші не перерахують на чужий рахунок без пароля на мобілку.

Так пароль я сам не знаю, і не згадаю - був на ноуті.
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2011 00:07

andriyl написав:напишу про маленький нюанс в роботі Дельта банку. Можливо після опису на форумі, спеціалісти звернуть увагу на недопрацювання і усунуть проблему:

Залишив паспорт в машині разом з документами і ноутбуком (знаю що не варто і так далі. цю частину не будемо обговорювати :)) Зісканували сигналізацію та поцупили сумку з ноутом та документами.
Пароль для нет банкінгу також був на ноутбуці. На гарячу лінію подзвонив, повідомив що вкрали паспорт, інтернет банкінг заблокував.

А тепер потрібно відновлювати доступ до грошенят. Наприклад в альфа банку без проблем поміняв логін до інтернет банкінгу. в Дельті ні - тільки можна отримати у відділенні з паспортом. Так паспорта також немає :(
Згадав, що видав свого часу довіреність на представництво інтересів зі всіма можливими правами третій осчобі. Теоретично немає проблем: прийду я, довірена особа з паспортом і отримуємо новий логін та пароль. АЛЕ Ж НІ!!
Дельта вважає, що в такому випадку мені видається картка, яка по своїй суті є дебетною, а дебетну картку особа по довіреності взяти НЕ МОЖЕ.
ВАЛЮТУ З МОГО ПОТОЧНОГО РАХУНКУ ТА ЗГ В КАСІ ТАКОЖ НЕ МОЖНА ЗНЯТИ (я не можу передати свою картку в користування третій особі).
+ до цього всього, відкрити рахунки на моє ім'я по колу друзів до нового року також не зможе.
Розумію, що Дельта вживає заходів безпеки проти шахрайських дій, але тут явний перебір.
Так що виготовляю новий паспорт, а тоді напевно буду мінімізувати присутність в Дельті, якщо не зможу відкрити депо по колу друзів 4 у зв'язку з цією ситуацією.

Я можу помилятися, але спробувати недовго.
Уточніть у юристів, можна і у юристів Дельти - довідка про втрату паспорту є документом, що замінює паспорт, що вам і треба...
Betis_ck

Подякував: 1109 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2011 00:46

Investor_K написав:Замужем ли Елена Попова?
Получил по почте очередной дайджест - что-то у нее глаза грустные.

:-))))))) Это тянет на ПрожекторПерисХилтон! Спасибо - повеселили...
sleazy

Подякував: 1621 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

#<1 ... 546547548549550 ... 615>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор