|
Дельта 2011 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 19 гру, 2011 00:54
Betis_ck написав: andriyl написав:напишу про маленький нюанс в роботі Дельта банку. Можливо після опису на форумі, спеціалісти звернуть увагу на недопрацювання і усунуть проблему: Залишив паспорт в машині разом з документами і ноутбуком (знаю що не варто і так далі. цю частину не будемо обговорювати  ) Зісканували сигналізацію та поцупили сумку з ноутом та документами. Пароль для нет банкінгу також був на ноутбуці. На гарячу лінію подзвонив, повідомив що вкрали паспорт, інтернет банкінг заблокував. А тепер потрібно відновлювати доступ до грошенят. Наприклад в альфа банку без проблем поміняв логін до інтернет банкінгу. в Дельті ні - тільки можна отримати у відділенні з паспортом. Так паспорта також немає  Згадав, що видав свого часу довіреність на представництво інтересів зі всіма можливими правами третій осчобі. Теоретично немає проблем: прийду я, довірена особа з паспортом і отримуємо новий логін та пароль. АЛЕ Ж НІ!! Дельта вважає, що в такому випадку мені видається картка, яка по своїй суті є дебетною, а дебетну картку особа по довіреності взяти НЕ МОЖЕ. ВАЛЮТУ З МОГО ПОТОЧНОГО РАХУНКУ ТА ЗГ В КАСІ ТАКОЖ НЕ МОЖНА ЗНЯТИ (я не можу передати свою картку в користування третій особі). + до цього всього, відкрити рахунки на моє ім'я по колу друзів до нового року також не зможе. Розумію, що Дельта вживає заходів безпеки проти шахрайських дій, але тут явний перебір. Так що виготовляю новий паспорт, а тоді напевно буду мінімізувати присутність в Дельті, якщо не зможу відкрити депо по колу друзів 4 у зв'язку з цією ситуацією.
Я можу помилятися, але спробувати недовго. Уточніть у юристів, можна і у юристів Дельти - довідка про втрату паспорту є документом, що замінює паспорт, що вам і треба...
ДЯКУЮ. Не зовсім так, але можливо пароль для нет банкінгу дадуть. Згідно п. 19. ПОЛОЖЕННЯ про паспорт громадянина України Про втрату паспорта громадянин зобов'язаний терміново повідомити паспортну службу, яка видає тимчасове посвідчення, що підтверджує його особу. Форма тимчасового посвідчення та порядок його видачі встановлюються Міністерством внутрішніх справ України. У контакт центрі підтвердили, що на підставі тимчасового посвідчення можливо отримати новий пароль до нет банкінгу. Спробуємо 
-
andriyl
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 гру, 2011 00:56
ygn за безнал пополнение Астра снимет 1%
-
idiklip
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 гру, 2011 01:18
idiklip написав:ygn за безнал пополнение Астра снимет 1%
Это с карты S-type. А с карт E-type - без комиссии пополнение.
-
big539
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 1405 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 гру, 2011 01:31
TDK написав:Сегодня оплачивал картой ЗГ №1 покупки в "Метро"...
А что, в "METRO Cash & Carry" стали принимать не только приватовские карты, но и других банков? Investor_K написав:Замужем ли Елена Попова? Получил по почте очередной дайджест - что-то у нее глаза грустные.
Не всегда замужество спасает от грустных глаз - порой, именно этому и способствует...
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 19 гру, 2011 01:39
AlexJ написав: TDK написав:Сегодня оплачивал картой ЗГ №1 покупки в "Метро"...
А что, в "METRO Cash & Carry" стали принимать не только приватовские карты, но и других банков?
Видимо, это произошло по незнанию. Я первый раз расплачивался картой в "Метро" и о местных понятиях не был наслышан.
-
TDK
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 96 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 гру, 2011 01:41
«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» запроваджує оплату банківськими картками MasterCard і VISA у своїх магазинах Для того, щоб іти в ногу з очікуваннями своїх клієнтів, компанія «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» впроваджує нові сервіси у свою діяльність. З 1 листопада 2011 року 15 торгових центрів METRO у Києві, Одесі, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську та Львові почали приймати оплату за покупки банківськими картками MasterCard та VISA на всіх касах.
-
ctah07
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 гру, 2011 01:52
ctah07 написав:«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» запроваджує оплату банківськими картками MasterCard і VISA у своїх магазинах Для того, щоб іти в ногу з очікуваннями своїх клієнтів, компанія «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» впроваджує нові сервіси у свою діяльність. З 1 листопада 2011 року 15 торгових центрів METRO у Києві, Одесі, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську та Львові почали приймати оплату за покупки банківськими картками MasterCard та VISA на всіх касах.
Понятненько. Значит, до моего Симферопольского центра еще не дошло  (нововведение).
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 19 гру, 2011 02:00
А с какой даты (даты совершения какого действия) начинается отсчет годичного срока для ЗГ №1?
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 19 гру, 2011 03:46
AlexJ написав:Понятненько. Значит, до моего Симферопольского центра еще не дошло  (нововведение).
Дойдет, обязательно дойдет. Согласно действующему Законодательству Украины с 01.01.2012 года ВСЕ субъекты предпринимательской деятельности при организации торговли в населенных пунктах численностью от 25 тысяч жителей должны принимать платежные карты для осуществления расчетов за проданные товары или оказанные услуги. Исключение составят только учреждения питания закрытого типа, обслуживающие определенный контингент потребителей (студентов и преподавателей учебных заведений, работников промышленных предприятий и т.п.) и предприятия торговли с торговой площадью до 20 кв. метров (кроме автозаправочных станций). В то же время в подавляющем большинстве магазинов и учреждений питания Вы сможете использовать для расчетов платежную карточку.
Будьте внимательны, если указанные выше субъекты предпринимательской деятельности нарушают Ваши права, а именно отказываются принимать к оплате платежную карту, Вы можете сообщить об этом соответствующие регулирующие органы. С шаблоном Заявления на украинском языке можно ознакомиться здесь.
Скопипастил с сайта банка форум, но в принципе, должно быть понятно, почему МЕТРО решили карты начать принимать.
-
Kritik
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 37 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 гру, 2011 09:13
AlexJ написав:А с какой даты (даты совершения какого действия) начинается отсчет годичного срока для ЗГ №1?
У меня плату за обслуживание взяли в день подачи заявления. С момента подачи заявления и до получения карты может пройти 1-2 недели.
-
pavel_good
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
|