|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 24 гру, 2011 23:50
Oven На моей памяти это первый, абсолютно правильный ваш совет на этой ветке, даже мудрый. Если ограничить продажу/покупку, только крайней необходимостью, при этом в добавок искать альтернативные варианты, это действительно изменит ситуацию на рынке да и настроения в целом. Нужно перестать быть баранами, которые занимают очередь в стойло - не знаю смогут ли прислушаться, тем более воспользоватся на практике вашим советом.
1 Приємно що деколи до мене прислухаються. 2 Якщо Ви не проти я можу тезово підкинути ще пару порад 1 Для зменшення цін в мегаполісах , найкращим способом є зменшення привабливості життя в цих містах , шляхом створення максимальною кількістю молодих людей власних бізнесів за межами цих міст , при чому бізнеси повинні бути спрямовані на задоволення потреб навколишніх і не страждати глобалізацією. а - будівництво малоповерхового житла самостійно ( або за рахунок наймання місцевих) - це дешевше як мінімум в 2-3 рази ( економите на податках , конструктиві , низька заробітна плата ) б - 50% житла в Україні не має каналізації і водопостачання , при вирішенні цієї проблеми ( достатньо від 10000 грн на садибу ) , зменшиться привабливість міського житла 2 В разі , якщо професія потребує обовязкової присутності в місті і не має можливості її змінити , і при цьому в місті проживають родичі/пенсіонери - дуже доцільно збудувати для цих пенсіонерів житло за межами мегаполіса , а самому переселитись в їх житло . Вбиваємо одночасно двох зайців а - житло кращої якості за межами міста в рази дешевше б - пенсіонери отримуючи міську пенсію , мають можливість витрачати її в селі , де гроші завжди були в дефіциті. Це в загальному , а в мене є ще й більш конкретизовані пропозиції , але їх реалізація залежить від розуму і бажання тих хто починає свій самостійний шлях і вірить що його благополуччя залежить від його праці , а не від інтернет повідомлень на форумі , згідно яких телепузик з грошима розкається і подарує всім по 1 млн ....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 25 гру, 2011 00:11
budivelnik написав:zahar_ И снова вы обделались, манипулятор поганый
Як тільки закінчуються аргументи - відразу починаються слиняві бризки і зелені чоловічки . Таких рЕвОлЮцІоНеРіВ я на цих сторінках бачив море , кричати вони вміли , от толку від їх викриків - нуль. Ще раз пропоную відповісти на запитання 1 Якщо на протязі року Ви прогнозуєте падіння мінімум на 10% , то якого милого затримувати продажі на протязі 2-3 років ? . 2 Який сенс , при падінні ціни і зростанні конкуренції погіршувати свої умови продажу піднімаючи свою вітринну ціну на 16% ? Як тільки без слини і шмарклів зможете дати толкову відповідь ( бажано з цифрами ) . так відразу можна буде продовжувати з Вами дискусію , а як Вам не вдасться - то це буде простою констатацією факту що на одного безмозглого , але активного крикуна , на цих сторінках стало більше.
У Вас галюцинации ,провалы в памяти, когда Вас тыкаешь носом в Ваши манипуляции? Иначе не понятно зачем предлагать обсуждать высосаную Вами из пальца цифру роста цен продаж у КГС на 16%? Тут Вам не видиоконференция, где на вопрос о манипуляциях Вы тупо отбрехались.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 гру, 2011 00:52
ТЧК дело не в понтах, дело в том что я не вижу другого инструмента обеспечить себе старость.... подскажите что то другое с радостью воспользуюсь
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 гру, 2011 01:07
Держава вирішила подбати, щоб українці продавали квартири тільки за ринковими цінами і платили відповідні податки. А податкова, у свою чергу, перевірить, звідки саме взялися гроші на дорогу покупку, пише ТСН. Як розповіли у Фонді держмайна, після оцінки вартості житла в БТІ, ціна відрізнялася від ринкової в десятки разів, чим нерідко користувалися при продажу квартир. - Не менше, ніж відсотків 80, мають заниження ціни, - повідомив глава підкомітету ВР з питань податкової та митної політики Андрій Пінчук. За законом, 1% проданого житла людина платить у Пенсійний фонд, ще відсоток - держмито за нотаріальне оформлення. Їх і "платили" саме з інвентаризаційної вартості. В результаті на папері середня вартість проданої квартири в Україні навіть не дотягувала до ста тисяч гривень, і держава втрачала 2,5 мільярда гривень. Зараз кожен об'єкт по 400-800 гривень "обраховують" уже компанії-оцінювачі, які підпорядковуються Фонду держмайна. Він до Нового року повинен затвердити мінімальну вартість квадратного метра в різних містах і районах. Поки діє тимчасовий документ-рекомендація, який максимально наближений до ринкової вартості, але за спрощеною системою. - Це обов'язок громадянина, якщо він продає і отримує реально ту суму, 60 тисяч доларів - він повинен з неї сплатити цей податок, - запевняє Пінчук. Натомість депутати запропонували іншу схему, за якою роботу оцінювачів контролюватиме ще й податкова. Відповідний законопроект незабаром буде розглядатися в першому читанні. Походження грошей доведеться доводити документально. Порушники будуть нести адміністративну та кримінальну відповідальність. Або ж платити 15-17% вартості покупки як податок. finance.ua
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 25 гру, 2011 05:06
[quote="1139316:budivelnik,][quote=,1139312:Тори,] О каких блатных речь? Если нужны клиенты, доходы которых соответствуют условиям? Так это совсем другое. И я считаю абсолютно правильным, чтобы не давать под 2000 грн. официальной зарплаты кредиты на 100 тыс. дол. Вам нужен ипотечный кредит в Киеве? Идите в банки, сотрудничающие с застройщиком. Получите кредит даже сейчас, при нынешней ситуации с платежами. Интервью Дробязко это подтверждает. Там готовы вас встретить.[/quote] Торі Ви прикидаєтесь , чи блондинка натуральна ? Якщо в 2009 році по всій Україні було видано тільки 1000-2000 загальною сумою в 0,3 млрд грн іпотечних кредитів .То хто їх отримав ? Це всі кредити , видані всіма банками . Як думаєте , за рік на всю Україну звернулось всього 1000-2000 осіб ? Чи звернулось більше (50 000 - 100 000 ) осіб , а от отримали тільки обрані ( блатні в моїй інтерпритації ).
На цьому закінчую переливання пустого в порожнє і більше відповідати на це запитання - не буду . А Ви пишіть , подібна писанина дуже добре висвітлює Ваш інтелектуальний рівень . Может навіть образитись і не звертати на мене увагу.[/quote] Эта писанина показывает ваш интеллектуальный уровень. Поймите ВСЕ банки кридиты и не выдавали, даже те банки, которые говорили, что готовы выдавать кредиты, в основной массе только говорили. Все зарубежные банки, которые интенсивно кредитовали до кризиса, фактически кредитование не возобновили. Поэтому каким блатным нужно быть, чтобы идти туда? Нужно идти туда за кредитом, где его дают, а не туда, где только обещают. Вот и вся разница, а таких наверное и десяток не было, а сейчас вообще сложно что-то сказать. Не знаю, где вы нашли 50000-100000 желающих взять кредит? Лично я не знаю ни одного такого желающего. А прежде, чем в банк идти, этим желающим лучше к кредитному брокеру пойти и проконсультироваться по поводу кредита.
-
Тори
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 62 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 гру, 2011 05:22
budivelnik написав:Oven На моей памяти это первый, абсолютно правильный ваш совет на этой ветке, даже мудрый. Если ограничить продажу/покупку, только крайней необходимостью, при этом в добавок искать альтернативные варианты, это действительно изменит ситуацию на рынке да и настроения в целом. Нужно перестать быть баранами, которые занимают очередь в стойло - не знаю смогут ли прислушаться, тем более воспользоватся на практике вашим советом.
1 Приємно що деколи до мене прислухаються. 2 Якщо Ви не проти я можу тезово підкинути ще пару порад 1 Для зменшення цін в мегаполісах , найкращим способом є зменшення привабливості життя в цих містах , шляхом створення максимальною кількістю молодих людей власних бізнесів за межами цих міст , при чому бізнеси повинні бути спрямовані на задоволення потреб навколишніх і не страждати глобалізацією. а - будівництво малоповерхового житла самостійно ( або за рахунок наймання місцевих) - це дешевше як мінімум в 2-3 рази ( економите на податках , конструктиві , низька заробітна плата ) б - 50% житла в Україні не має каналізації і водопостачання , при вирішенні цієї проблеми ( достатньо від 10000 грн на садибу ) , зменшиться привабливість міського житла 2 В разі , якщо професія потребує обовязкової присутності в місті і не має можливості її змінити , і при цьому в місті проживають родичі/пенсіонери - дуже доцільно збудувати для цих пенсіонерів житло за межами мегаполіса , а самому переселитись в їх житло . Вбиваємо одночасно двох зайців а - житло кращої якості за межами міста в рази дешевше б - пенсіонери отримуючи міську пенсію , мають можливість витрачати її в селі , де гроші завжди були в дефіциті. Це в загальному , а в мене є ще й більш конкретизовані пропозиції , але їх реалізація залежить від розуму і бажання тих хто починає свій самостійний шлях і вірить що його благополуччя залежить від його праці , а не від інтернет повідомлень на форумі , згідно яких телепузик з грошима розкається і подарує всім по 1 млн ....
И что будут делать городские пенсионеры в селе? Уж лучше на Гоа или Бали отправить, дешевле будет.
-
Тори
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 гру, 2011 05:36
budivelnik написав:zahar_ И снова вы обделались, манипулятор поганый
Як тільки закінчуються аргументи - відразу починаються слиняві бризки і зелені чоловічки . Таких рЕвОлЮцІоНеРіВ я на цих сторінках бачив море , кричати вони вміли , от толку від їх викриків - нуль. Ще раз пропоную відповісти на запитання 1 Якщо на протязі року Ви прогнозуєте падіння мінімум на 10% , то якого милого затримувати продажі на протязі 2-3 років ? . 2 Який сенс , при падінні ціни і зростанні конкуренції погіршувати свої умови продажу піднімаючи свою вітринну ціну на 16% ? Як тільки без слини і шмарклів зможете дати толкову відповідь ( бажано з цифрами ) . так відразу можна буде продовжувати з Вами дискусію , а як Вам не вдасться - то це буде простою констатацією факту що на одного безмозглого , але активного крикуна , на цих сторінках стало більше.
Вы задаете те два вопроса, на которые на территории нашей страны я не знаю ответа. Да, я не понимаю, почему наш украинский сыр стал дороже польского, я не понимаю почему у нас такая дорогая одежда. Сейчас кризис, везде в мире круглогодичные распродажи, только чтобы купили, а у нас все цены растут и растут. Как я думая, хотят одну юбку в месяц продать и окупить аренду и зарплату. Так и здесь, понимают что денег нет, не берут, поэтому хотят с тех единичных покупателей содрать по максиму. У нас никто не работает на стремлении увеличить оборот, все думают о норме прибыли, а так как продажи идут хуже, вот и надеются заработать хоть на этих единичных продажах. Вы ведь сами это утверждали, что строить больше не хотите, будете или сокращать строительство или уходить из бизнеса. Благодаря такой стратегии многие бизнесы обанкротились, строителям пока государство помогает, поэтому и сидят, и не верят, что бума на квартиры нет.
-
Тори
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 гру, 2011 09:54
Тори написав: budivelnik написав:zahar_ И снова вы обделались, манипулятор поганый
Вы задаете те два вопроса, на которые на территории нашей страны я не знаю ответа. Да, я не понимаю, почему наш украинский сыр стал дороже польского, я не понимаю почему у нас такая дорогая одежда. Сейчас кризис, везде в мире круглогодичные распродажи, только чтобы купили, а у нас все цены растут и растут. Как я думая, хотят одну юбку в месяц продать и окупить аренду и зарплату. Так и здесь, понимают что денег нет, не берут, поэтому хотят с тех единичных покупателей содрать по максиму. У нас никто не работает на стремлении увеличить оборот, все думают о норме прибыли, а так как продажи идут хуже, вот и надеются заработать хоть на этих единичных продажах. Вы ведь сами это утверждали, что строить больше не хотите, будете или сокращать строительство или уходить из бизнеса. Благодаря такой стратегии многие бизнесы обанкротились, строителям пока государство помогает, поэтому и сидят, и не верят, что бума на квартиры нет.
Сараястроителям как никому присуща черта "большого хапка". Но если скажем за продуктами жители приграничных районов могут съездить в Польшу, а не покупать у наших барыг втридорога, то квартиру из Польши не привезёшь. Вот этим то эти паразиты и пользуются, загибая за свои сараи неадекватные цены. И держат их неадекватный, как в примере с Киевгорстроем, при помощи государственных програм и бюджета, просроченых обязательств перед инвесторами, крышеваниями чиновников самых высоких уровней их стиля и методов работы И всякие будивельники при помощи вранья и манипуляций льют воду на мельницу этих шаромыг, подмявших под себя рынок.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 гру, 2011 10:09
budivelnik написав:2 Який сенс , при падінні ціни і зростанні конкуренції погіршувати свої умови продажу піднімаючи свою вітринну ціну на 16% ?
Я еще раз повторю, вдруг кто-то не прочел: Ни на одном объекте КГС за 14 месяцев не поднял цену.Просто квартиры на Алма-Атинской 109Б где цены была от 7900 на последнем этаже и 8300-9100 - проданы. Дом введен в эксплуатацию. Половина квартир куплена военными, ментами и т.п. Других схожих предложений у КГС нет. Пока нет. Еще раз: Ни по одному объекту цена за 14 месяцев не была поднята!!! А если была бы хотя бы стабильность - то цены росли - чем ближе к сдаче дома тем немного поднимаются цены - это справедливо... А тут? 
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 гру, 2011 10:23
убийца эфира написав:Перший - обявляєте бойкот для Київських забудовників і купуєте/будуєте за межами Києва Другий - так як Ви навряд чи отримуєте надприбутки на своїй основній роботі в розмірах більших від шаромыги-сараестроители всех мастей, то чи не варта в піку їм проявити свої здібності в будівництві і створити конкуренцію ? Правда якщо пята точка жим-жим щоб своє продати , то створити конкуренцію - це жим-жим в кубі .
На моей памяти это первый, абсолютно правильный ваш совет на этой ветке, даже мудрый. Если ограничить продажу/покупку, только крайней необходимостью, при этом в добавок искать альтернативные варианты, это действительно изменит ситуацию на рынке да и настроения в целом. Нужно перестать быть баранами, которые занимают очередь в стойло - не знаю смогут ли прислушаться, тем более воспользоватся на практике вашим советом.[/quote][/quote] начните с себя, купите участок за городом и за лето постройте там дом... вперёд...[/quote] Бесплатные советы.... Пройденный этап.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему